reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama

Załączniki

• 20221115_124422.jpg
    20221115_124422.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 67
Jakie tam święta 😜. To były jedyne czerwonawe sparpety a że dziś stylowa na czerwono nam wyszła 😜.
Nie wiem co będzie z choinką 🤔. Chyba do sufitu zawiesze😜
Tez myślałam ze będzie ciężko z choinka ale tylko czasem miał fazę i zdejmował dolne „pokłady” bombek. Jestem ciekawa co będzie w tym roku - czy będzie chciał z nami ubierać.

Jakie tam święta 😜. To były jedyne czerwonawe sparpety a że dziś stylowa na czerwono nam wyszła 😜.
Nie wiem co będzie z choinką 🤔. Chyba do sufitu zawiesze😜
Ja w zeszlym mialam bo Miska miala 6 miesiecy i nie raczkowala.W tym roku nie bedzie napewno bo szkoda mi kasy ktore wydalam na bombki-mam wszystkie szklane i 90%recznie malowane jedyne w swoim rodzaje wiec szkoda mi.Nie wiem co to bedzie u rodzicow🤔
Ja juz mam leginsy i bluzeczke i skarpety swuateczne a dzis kupilam pizamke.Ale czekaja do grudnia😅zamowilam tez sukienke na vinted bo jak bedzie zdrowa to 6 grufnia do zlobka pojdzie w sukieneczce😁

Ja w zeszlym mialam bo Miska miala 6 miesiecy i nie raczkowala.W tym roku nie bedzie napewno bo szkoda mi kasy ktore wydalam na bombki-mam wszystkie szklane i 90%recznie malowane jedyne w swoim rodzaje wiec szkoda mi.Nie wiem co to bedzie u rodzicow🤔
Ja juz mam leginsy i bluzeczke i skarpety swuateczne a dzis kupilam pizamke.Ale czekaja do grudnia😅zamowilam tez sukienke na vinted bo jak bedzie zdrowa to 6 grufnia do zlobka pojdzie w sukieneczce😁
My mamy plastikowe bombki, wole takie niż nie mieć w ogóle. A i mi czasem się zdarza zbić szklane wiec po prostu po co mieć do siebie żal ze się zbiło a wygladaja obłędnie na dużej choince.

reklama
Do góry