reklama
Ja też myślę że są bardzo podobneA to moja starsza jak miała roczek, dla mnie obe identyczne ale w rodzinie mowia że o nie nie młodsza wygląda podobno jak ja a Nina jak mój mąż, chu.... wie
nieagatka
Fanka BB :)
u mojej Babci przez lata choinka wisiala u sufitu, znaczy taka wielka przystrojona galaz, bo bylo duzo malych dzieci wiec bylo tak bezpwiczniejJakie tam święta . To były jedyne czerwonawe sparpety a że dziś stylowa na czerwono nam wyszła .
Nie wiem co będzie z choinką . Chyba do sufitu zawiesze
Boziuuu jakie ma włoski cudne wiedziałam że blondas ale nie wiedziałam że już taka fryzurkę możesz ułożyć Rezerwuje dla Werki żeby się tam żadna nie pchałaTeż wam tak dzieciaki na nodze ciągle wiszą? No nie można stanąć w miejscu bo zaraz zobaczy, i już wisi jak kleszcz. I oczywiście stęka żeby na ręce brać
Tu zęby myje, tylko strony mu się pomyliły
@Artemida90 mój też chudy jest
o tym samym pomyślałam że nie da sobie w kaszę dmuchaćWudac po oczach ze lobuz
Rezerwacja zatwierdzonaBoziuuu jakie ma włoski cudne wiedziałam że blondas ale nie wiedziałam że już taka fryzurkę możesz ułożyć Rezerwuje dla Werki żeby się tam żadna nie pchała
Ja mam piankowo kokosowy.Ale spi po stronie piankowej.Wiec nie wiem po co ten kokosDziewczyny A jaki materacyk do łóżeczka??
Z tego co wyczytałam na i tematach to podobno najlepiej te zwykle piankowe ??
Ktoś coś już przedstudiował albo przetestował ??
Orchidea33
My mamy piankowyDziewczyny A jaki materacyk do łóżeczka??
reklama
nieagatka
u nas piankowy. Byle nie gryka, bo robale…Dziewczyny A jaki materacyk do łóżeczka??