Jeśli używasz laktatora to poczytaj o power pumping. To metoda pozwalającą rozkręcić laktacje. Może uda Ci się uzyskać za jakiś czas na tyle swojego mleka, że nie będziesz musiała dawać mmDziewczyny, wiem że temat mm się przewijał często i na pewno jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie jednak szybciej gdy zapytam raz jeszcze.
Mój synio odrzucił pierś całkowicie, tzn. chwyta, pociągnie 2-3 razy i koniec. Ściągam mleko jednak jest go za mało dla mojego głodomorka i muszę go dokarmiać.
Mały od jakiegoś czasu ma proboem z brzuszkiem i kupą - robi 1-2 solidnie pod wieczór, ale sprawia mu to ból i dyskomfort w ciagu dnia powoduje.
Aktualnie dostanie mleko mamy i mm HIPP BIO COMBIOTIK. Filip ma prawie 6 tygodni. Jakie mleko podajecie przy problemach brzuszkowych?
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Jpdl Powtórka z rozrywki ... Znów to samo zaczęłam plamić ... Dziś równo 21 dpt ... Rano na papierze brązowa wydzielina w sobotę beta prawie 9 tysięcy zaraz dzwonię do lekarza zmienić wizytę na dziś bądź jutro ... Tak bardzo się boje
Za szybko się cieszyłam i ufałam.ze wszystko będzie dobrze
A nie masz problemu z dostaniem tego mleka? Słyszałam że je wycofują . U mnie w biedrze nie ma go już jakiś czasu nas z bebilonu przeszliśmy wlasnie na hipp combiotik plus raz dziennie biogaja po 5 kropelek i jest super
Ejjjj, spokojnie, te wcale nie musi oznaczać czegoś złego . A mało tu dziewczyn co miały krwiaki i lało im się dosłownie po nogach? Moze ty też masz krwiaczka lub się podrazniłaś tabletkami. Będzie dobrze . Glowa do góry . Ciągle trzymam za ciebie kciukiJpdl Powtórka z rozrywki ... Znów to samo zaczęłam plamić ... Dziś równo 21 dpt ... Rano na papierze brązowa wydzielina w sobotę beta prawie 9 tysięcy zaraz dzwonię do lekarza zmienić wizytę na dziś bądź jutro ... Tak bardzo się boje
JestemMama!
Ejjjj, spokojnie, te wcale nie musi oznaczać czegoś złego . A mało tu dziewczyn co miały krwiaki i lało im się dosłownie po nogach? Moze ty też masz krwiaczka lub się podrazniłaś tabletkami. Będzie dobrze . Glowa do góry . Ciągle trzymam za ciebie kciuki
Kochana może to po proguJpdl Powtórka z rozrywki ... Znów to samo zaczęłam plamić ... Dziś równo 21 dpt ... Rano na papierze brązowa wydzielina w sobotę beta prawie 9 tysięcy zaraz dzwonię do lekarza zmienić wizytę na dziś bądź jutro ... Tak bardzo się boje
A nie masz problemu z dostaniem tego mleka? Słyszałam że je wycofują . U mnie w biedrze nie ma go już jakiś czas
Mam cały tamten tydzień chyba pół województwa poruszyłam żeby ktoś kupilbo tu u nas tak jak mówisz ani rosmana ani kaufland ani biedronka. Ostatecznie kuzynka kupila dwa w Rossmanie w Międzyzdrojach także z nad samego morza mamy z pod molo w domu ogólnie mam jeszcze 3 jedynki ale w tygodniu kupię już dwójkę i zacznę mieszać bo gwiazda już pół roku skończyła a dzwoniłam też do hippa to od 17 listopada ma być wznowiona produkcja także myślę że będzie ok
JestemMama!
Nie mam pojęcia ... Już się uspokoiło... Ale dla świętego spokoju wolę to sprawdzić . Jestem spokojna bo nie była to żywa krew tylko takie ciemne plamienie ... Jak by stara krew ... Może faktycznie coś podrażniłam ...Kochana może to po progu
JestemMama!
Jaaaa czekam już na wizytę tak bardzo się stresuje ... Chce myśleć pozytywnie a jednak stres jest
reklama
Będzie dobrzetrzymam kciukiJaaaa czekam już na wizytę tak bardzo się stresuje ... Chce myśleć pozytywnie a jednak stres jest