reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, wiem że temat mm się przewijał często i na pewno jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie jednak szybciej gdy zapytam raz jeszcze.
Mój synio odrzucił pierś całkowicie, tzn. chwyta, pociągnie 2-3 razy i koniec. Ściągam mleko jednak jest go za mało dla mojego głodomorka i muszę go dokarmiać.
Mały od jakiegoś czasu ma proboem z brzuszkiem i kupą - robi 1-2 solidnie pod wieczór, ale sprawia mu to ból i dyskomfort w ciagu dnia powoduje.
Aktualnie dostanie mleko mamy i mm HIPP BIO COMBIOTIK. Filip ma prawie 6 tygodni. Jakie mleko podajecie przy problemach brzuszkowych?
Jeśli używasz laktatora to poczytaj o power pumping. To metoda pozwalającą rozkręcić laktacje. Może uda Ci się uzyskać za jakiś czas na tyle swojego mleka, że nie będziesz musiała dawać mm :)

reklama
Jpdl Powtórka z rozrywki ... Znów to samo 😢😢😢 zaczęłam plamić ... Dziś równo 21 dpt ... Rano na papierze brązowa wydzielina 😢😢😢 w sobotę beta prawie 9 tysięcy 😢😢😢 zaraz dzwonię do lekarza zmienić wizytę na dziś bądź jutro ... Tak bardzo się boje😭😭😭😭😭

Za szybko się cieszyłam i ufałam.ze wszystko będzie dobrze 😭😭😭

Jpdl Powtórka z rozrywki ... Znów to samo 😢😢😢 zaczęłam plamić ... Dziś równo 21 dpt ... Rano na papierze brązowa wydzielina 😢😢😢 w sobotę beta prawie 9 tysięcy 😢😢😢 zaraz dzwonię do lekarza zmienić wizytę na dziś bądź jutro ... Tak bardzo się boje😭😭😭😭😭

Za szybko się cieszyłam i ufałam.ze wszystko będzie dobrze 😭😭😭
Ejjjj, spokojnie, te wcale nie musi oznaczać czegoś złego ❤️. A mało tu dziewczyn co miały krwiaki i lało im się dosłownie po nogach? Moze ty też masz krwiaczka lub się podrazniłaś tabletkami. Będzie dobrze ❤️. Glowa do góry ❤️. Ciągle trzymam za ciebie kciuki ✊✊✊

A nie masz problemu z dostaniem tego mleka? Słyszałam że je wycofują 🤔. U mnie w biedrze nie ma go już jakiś czas 🤔

Mam cały tamten tydzień chyba pół województwa poruszyłam żeby ktoś kupil🤣bo tu u nas tak jak mówisz ani rosmana ani kaufland ani biedronka. Ostatecznie kuzynka kupila dwa w Rossmanie w Międzyzdrojach także z nad samego morza mamy z pod molo 🤣🤣🤣w domu ogólnie mam jeszcze 3 jedynki ale w tygodniu kupię już dwójkę i zacznę mieszać bo gwiazda już pół roku skończyła a dzwoniłam też do hippa to od 17 listopada ma być wznowiona produkcja także myślę że będzie ok

reklama
Do góry