Mom2B
Fanka BB :)
U nas 4 bez ;( i po ilu dniach w końcu zrobił kupkę ???My na mleku bebilon advance czy coś w stylu takie w buteleczkach już gotowe i nie ma 3 dzień kupy już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 4 bez ;( i po ilu dniach w końcu zrobił kupkę ???My na mleku bebilon advance czy coś w stylu takie w buteleczkach już gotowe i nie ma 3 dzień kupy już
Dokładnie. Dopóki nie siedzą, do karmienia tylko leżaczek się u mnie sprawdzaO tak ja już wiem ze na lezaczki się skuszę mimo, że niepolecane choćby żeby jakoś dzieci karmić jednocześnie jak mąż będzie musiał wrócić do pracy. Bliźniaki rządzą się swoimi prawami
u nas przy bebilonie nie było max 6 dni po koperku włoskim ruszyło teraz jesteśmy na hippie bio combiotik i jest ok.U nas 4 bez ;( i po ilu dniach w końcu zrobił kupkę ???
Nooo mój po czopku w końcu zrobił po 4 dniach i 3 godzinach masakrau nas przy bebilonie nie było max 6 dni po koperku włoskim ruszyło teraz jesteśmy na hippie bio combiotik i jest ok.
chrypka u nienoLwaka dlatego jest niebezpieczna ze moze zwiastowac zapalenie krtanii, stad pisza ze do pediatry. Jesli jestes pewna, ze to od placzu to nic nie rob. Samo minie.Dziewczyny przez kolki Grzes mocno plakal.. i przez to ma taka mala chrypke, która slychac jak zaczyna płakać. Cos moge zrobic, żeby mu ulzyc? W necie tylko informacja, ze powinnam natychmiast isc do pediatry. Ale z chrypka od placzu?
A który to dpt ??Aaaaa dziewczyny mam pytanie byłam dziś robić kontrolna morfologię , i przy okazji zrobiłam betę wynik to 8695. Ostatnia była 728 w niedzielę . Przyrost w normie Wizytę serduszkowa mam 21 czyli za 9 dni . Myślicie że przy takiej becie już będzie serduszko ??? Niby miałam pojawić się miesiąc po transferze . Ale chcę żeby na tej wizycie był mój mąż więc parę dni szybciej się umówiłam na popołudnie ...
Jak myślicie mogę liczyć na serduszko ??
Dziś 19 dptA który to dpt ??
Podobno od 23 dpt może być ale to wcześnie i czasami różnica jednego dnia nawet robi duża różnicę.
To powinno byćDziś 19 dpt
Wtedy będzie 29 dpt