Ale superMy dostaliśmy coś takiego od chrzestnejsuper pamiątka a i praktyczny prezent
Na każdym sztućcu jest wygrawerowany kotek i imię
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale superMy dostaliśmy coś takiego od chrzestnejsuper pamiątka a i praktyczny prezent
Na każdym sztućcu jest wygrawerowany kotek i imię
no niby tak ale chciałam też żeby miała jakąś pamiątkęJa daję kasę, nie trzeba biegać po sklepach a prezent nie zalega na dnie szafy.
Kobietko przy cyclogescie cały czas mi leciały upławy takie wręcz zbity śluz właśnie w takim kolorzeDziewczyny dziś rano jak wstałam na siku na papierze przy podcieraniu zobaczyłam malutką kropeczkę wielkości ziarnka sezamu w kolorze kawy z mlekiem . Nic nie boli na wkładce czyściutko . Teraz byłam w ubikacji i znów zauważyłam cieniutką niteczkę takiego samego zabarwienia czyli kawa z mlekiem ….
Jest powód do niepokoju ?![]()
Ahahha No powiem Ci ze jak by ktoś to oglądał z boku to niezłą miał by bekęKobietko przy cyclogescie cały czas mi leciały upławy takie wręcz zbity śluz właśnie w takim kolorzebędzie dobrze. Ale wiem że to stres bo ja za każdym siku papier oglądałam najchętniej pod mikroskopem
![]()
och Ty ZboczuszkuAhahha No powiem Ci ze jak by ktoś to oglądał z boku to niezłą miał by bekęoglądam papier pod różnymi kątami z bliższa z daleka i w rożnym świetle
Dobrze ze chociaż wy mnie za matoła nie macie
A teraz na poważnie:
Zawsze wlasnie jak cyclogest wypływał był bielusienki a dziś kurła no bardzo maleńkie serio ale no widziałam te ślady takie jasne kawa z mlekiem . Przez 2 ostatnie dni jednak sporo się ruszałam . Objazdy cmentarzowe, dużo chodzenia . Wczoraj se jeszcze ujebałam robić pierogi …
Teraz to mnie łapie zadyszka nawet jak wodę pijea tu sobie jeszcze maratony urządzam
. Teraz leżę i odpoczywam .
Aaaaa no i muszę się przyznać ze zboczeńskie sny w nocy miałam![]()
tu nie Ty miało byćAle supernawet imię prawie takie same tylko ze ty Michalina
![]()
Ja tam tez uwazam ze lepszy prezent.Moja Misia dostala kase ktora gdzies sie rozeszla.Mielismy kupic taka srebrna pamiatke z Matka Boska.I tak kupujemy do tej poryno niby tak ale chciałam też żeby miała jakąś pamiątkę![]()
A koleżanka skąd wiedziala jakie robiłamoch Ty Zboczuszkuo tym papierze to serio jak bym o sobie czytała
najważniejsze że wszystko ok i odpoczywasz
nie wyszukuj sobie roboty ale jak pierogi z kapustą i grzybami to jadę
![]()
A jadlas z soczewica?PychotaA koleżanka skąd wiedziala jakie robiłam
U mnie albo ruskie albo z kapusta i grzybami innych opcji nie mano chyba ze w lecie jakiegoś świeżego owoca upcham
![]()
Kurczę nieeee jesCZe nie probowalamA jadlas z soczewica?Pychota![]()