reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny dziś rano jak wstałam na siku na papierze przy podcieraniu zobaczyłam malutką kropeczkę wielkości ziarnka sezamu w kolorze kawy z mlekiem . Nic nie boli na wkładce czyściutko . Teraz byłam w ubikacji i znów zauważyłam cieniutką niteczkę takiego samego zabarwienia czyli kawa z mlekiem ….
Jest powód do niepokoju ? 🙁
Kobietko przy cyclogescie cały czas mi leciały upławy takie wręcz zbity śluz właśnie w takim kolorze ❤️będzie dobrze. Ale wiem że to stres bo ja za każdym siku papier oglądałam najchętniej pod mikroskopem 🤣

Kobietko przy cyclogescie cały czas mi leciały upławy takie wręcz zbity śluz właśnie w takim kolorze ❤️będzie dobrze. Ale wiem że to stres bo ja za każdym siku papier oglądałam najchętniej pod mikroskopem 🤣
Ahahha No powiem Ci ze jak by ktoś to oglądał z boku to niezłą miał by bekę 🤦🏻‍♀️🤣🤣😅 oglądam papier pod różnymi kątami z bliższa z daleka i w rożnym świetle 😂😂😂
Dobrze ze chociaż wy mnie za matoła nie macie 🤣♥️

A teraz na poważnie 🤣:
Zawsze wlasnie jak cyclogest wypływał był bielusienki a dziś kurła no bardzo maleńkie serio ale no widziałam te ślady takie jasne kawa z mlekiem . Przez 2 ostatnie dni jednak sporo się ruszałam . Objazdy cmentarzowe, dużo chodzenia . Wczoraj se jeszcze ujebałam robić pierogi …
Teraz to mnie łapie zadyszka nawet jak wodę pije 🤦🏻‍♀️😜 a tu sobie jeszcze maratony urządzam 🙆🏻‍♀️ . Teraz leżę i odpoczywam .
Aaaaa no i muszę się przyznać ze zboczeńskie sny w nocy miałam 🤪

Ahahha No powiem Ci ze jak by ktoś to oglądał z boku to niezłą miał by bekę 🤦🏻‍♀️🤣🤣😅 oglądam papier pod różnymi kątami z bliższa z daleka i w rożnym świetle 😂😂😂
Dobrze ze chociaż wy mnie za matoła nie macie 🤣♥️

A teraz na poważnie 🤣:
Zawsze wlasnie jak cyclogest wypływał był bielusienki a dziś kurła no bardzo maleńkie serio ale no widziałam te ślady takie jasne kawa z mlekiem . Przez 2 ostatnie dni jednak sporo się ruszałam . Objazdy cmentarzowe, dużo chodzenia . Wczoraj se jeszcze ujebałam robić pierogi …
Teraz to mnie łapie zadyszka nawet jak wodę pije 🤦🏻‍♀️😜 a tu sobie jeszcze maratony urządzam 🙆🏻‍♀️ . Teraz leżę i odpoczywam .
Aaaaa no i muszę się przyznać ze zboczeńskie sny w nocy miałam 🤪
och Ty Zboczuszku 🤣o tym papierze to serio jak bym o sobie czytała 🤣najważniejsze że wszystko ok i odpoczywasz ❤️nie wyszukuj sobie roboty ale jak pierogi z kapustą i grzybami to jadę 🤣

no niby tak ale chciałam też żeby miała jakąś pamiątkę 🙃
Ja tam tez uwazam ze lepszy prezent.Moja Misia dostala kase ktora gdzies sie rozeszla.Mielismy kupic taka srebrna pamiatke z Matka Boska.I tak kupujemy do tej pory😉 a jak dostala fodatkowo szkatulke od chrzestnej ze swoim imieniem data ur.waga godzina a w srodku sa przegrodku na np.kosmyk wlosow-juz pierwszy jest😊,na opaske ze szpitala czy pamiatke-my wlozylismy wszystkie pendrajwy z usg.Uwazam ze to jest fajniejsze.
Ja juz mam dla corci takue pudelko z rpznymu rzeczami dla niej.Np.ubranko ktore miala w szpitalu jako pierwsze,ubranko w ktorym wyszla ze szpitala,ze chrztu,recznik ktorym byla opatulona,nawet moja koszule z porodu.Oczywiscie zrby nie bylo-wszystko uprane😅

och Ty Zboczuszku 🤣o tym papierze to serio jak bym o sobie czytała 🤣najważniejsze że wszystko ok i odpoczywasz ❤️nie wyszukuj sobie roboty ale jak pierogi z kapustą i grzybami to jadę 🤣
A koleżanka skąd wiedziala jakie robiłam 😃
U mnie albo ruskie albo z kapusta i grzybami innych opcji nie ma 😁 no chyba ze w lecie jakiegoś świeżego owoca upcham 😃

reklama
Do góry