Ale super nawet imię prawie takie same tylko ze ty MichalinaMy dostaliśmy coś takiego od chrzestnej super pamiątka a i praktyczny prezent
Na każdym sztućcu jest wygrawerowany kotek i imię
reklama
no niby tak ale chciałam też żeby miała jakąś pamiątkęJa daję kasę, nie trzeba biegać po sklepach a prezent nie zalega na dnie szafy.
Kobietko przy cyclogescie cały czas mi leciały upławy takie wręcz zbity śluz właśnie w takim kolorze będzie dobrze. Ale wiem że to stres bo ja za każdym siku papier oglądałam najchętniej pod mikroskopemDziewczyny dziś rano jak wstałam na siku na papierze przy podcieraniu zobaczyłam malutką kropeczkę wielkości ziarnka sezamu w kolorze kawy z mlekiem . Nic nie boli na wkładce czyściutko . Teraz byłam w ubikacji i znów zauważyłam cieniutką niteczkę takiego samego zabarwienia czyli kawa z mlekiem ….
Jest powód do niepokoju ?
Coffe18
Fanka BB :)
Ahahha No powiem Ci ze jak by ktoś to oglądał z boku to niezłą miał by bekę oglądam papier pod różnymi kątami z bliższa z daleka i w rożnym świetleKobietko przy cyclogescie cały czas mi leciały upławy takie wręcz zbity śluz właśnie w takim kolorze będzie dobrze. Ale wiem że to stres bo ja za każdym siku papier oglądałam najchętniej pod mikroskopem
Dobrze ze chociaż wy mnie za matoła nie macie
A teraz na poważnie :
Zawsze wlasnie jak cyclogest wypływał był bielusienki a dziś kurła no bardzo maleńkie serio ale no widziałam te ślady takie jasne kawa z mlekiem . Przez 2 ostatnie dni jednak sporo się ruszałam . Objazdy cmentarzowe, dużo chodzenia . Wczoraj se jeszcze ujebałam robić pierogi …
Teraz to mnie łapie zadyszka nawet jak wodę pije a tu sobie jeszcze maratony urządzam . Teraz leżę i odpoczywam .
Aaaaa no i muszę się przyznać ze zboczeńskie sny w nocy miałam
och Ty Zboczuszku o tym papierze to serio jak bym o sobie czytała najważniejsze że wszystko ok i odpoczywasz nie wyszukuj sobie roboty ale jak pierogi z kapustą i grzybami to jadęAhahha No powiem Ci ze jak by ktoś to oglądał z boku to niezłą miał by bekę oglądam papier pod różnymi kątami z bliższa z daleka i w rożnym świetle
Dobrze ze chociaż wy mnie za matoła nie macie
A teraz na poważnie :
Zawsze wlasnie jak cyclogest wypływał był bielusienki a dziś kurła no bardzo maleńkie serio ale no widziałam te ślady takie jasne kawa z mlekiem . Przez 2 ostatnie dni jednak sporo się ruszałam . Objazdy cmentarzowe, dużo chodzenia . Wczoraj se jeszcze ujebałam robić pierogi …
Teraz to mnie łapie zadyszka nawet jak wodę pije a tu sobie jeszcze maratony urządzam . Teraz leżę i odpoczywam .
Aaaaa no i muszę się przyznać ze zboczeńskie sny w nocy miałam
tu nie Ty miało byćAle super nawet imię prawie takie same tylko ze ty Michalina
Ja tam tez uwazam ze lepszy prezent.Moja Misia dostala kase ktora gdzies sie rozeszla.Mielismy kupic taka srebrna pamiatke z Matka Boska.I tak kupujemy do tej pory a jak dostala fodatkowo szkatulke od chrzestnej ze swoim imieniem data ur.waga godzina a w srodku sa przegrodku na np.kosmyk wlosow-juz pierwszy jest,na opaske ze szpitala czy pamiatke-my wlozylismy wszystkie pendrajwy z usg.Uwazam ze to jest fajniejsze.no niby tak ale chciałam też żeby miała jakąś pamiątkę
Ja juz mam dla corci takue pudelko z rpznymu rzeczami dla niej.Np.ubranko ktore miala w szpitalu jako pierwsze,ubranko w ktorym wyszla ze szpitala,ze chrztu,recznik ktorym byla opatulona,nawet moja koszule z porodu.Oczywiscie zrby nie bylo-wszystko uprane
Coffe18
A koleżanka skąd wiedziala jakie robiłamoch Ty Zboczuszku o tym papierze to serio jak bym o sobie czytała najważniejsze że wszystko ok i odpoczywasz nie wyszukuj sobie roboty ale jak pierogi z kapustą i grzybami to jadę
U mnie albo ruskie albo z kapusta i grzybami innych opcji nie ma no chyba ze w lecie jakiegoś świeżego owoca upcham
A jadlas z soczewica?PychotaA koleżanka skąd wiedziala jakie robiłam
U mnie albo ruskie albo z kapusta i grzybami innych opcji nie ma no chyba ze w lecie jakiegoś świeżego owoca upcham
reklama
Coffe18
Kurczę nieeee jesCZe nie probowalamA jadlas z soczewica?Pychota
Ale kiedyś staruszkowi odwaliłam bolognese z soczewicy i dasz wiarę że szalony się nie skapnął że to bezmięsne jest