reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oglądałam te kupki na blogu pol nocy. Mysle, ze jeśli chodzi o kolor to jest ok. Bardziej martwi mnie ta piana.
Dzwonilam do poloznej srodowiskowej i ona twierdzi, ze to niedojrzalosc ukladu trawiennego. No i ja wczoraj wypilam kakao... szukalam w necie i bylo, ze można.. W szpitalu tez powiedzieli, ze nie ma zadnych produktów, ktore sa przeciwskazane. Mowilam jej to, to twierdzi, ze faktycznie teraz takie wytyczne ale, ze ona radzi isc stara metoda i na razie ograniczac takie produkty. Na pewno szybko kakao nie wypije ponownie.
Mam kupic biogaie i mu podawac na wieczor. Dzis jak kupie to w ciagu dnia. Te pieniste kupy powinny dzis ustapic. Wyfaje mi sie, ze jest troszke lepiej bo zjadl i spi. Oby mu to przeszlo bo ja jestem przerażona jak zaczyna mu sie cos dziac.
I tak już będzie do końca naszych matkowych dni, przerażenie mnie nie minęło, a już prawie 9 m-cy 🙈

Narobilas mi smaka 🤤
Ale prędko za lepienie pierogów się nie wezmę 😜
Pamietam jak bylam w 3 miesiacu ciazybu tescia a tam 6 chlopa bylo i 2 baby i oni chcieli zebym zrobila ruskie.no i ja idiotka robilam dla tych 6 chlopa.czyli conajmniej po 10 plus 2kobity.tak mnie nogi bolaly i brzuch ze ruszac sie nie moglam.powiedzialam ze to byl pierwszy i ostatni raz.A pozniej-jakis tydzien po i mojego brata poszlismy na dlugi spacer a on pod Krakowem wiec pagorki.No brzuch mialam napiety i tak mnie bolal.Ale bylam idiotka🤦‍♀️
Takze uwazaj na siebie nawwt jak bedziesz sie dobrze czula.Ty i dzidzius jestescie w tym momencie najwazniejsi.

Pamietam jak bylam w 3 miesiacu ciazybu tescia a tam 6 chlopa bylo i 2 baby i oni chcieli zebym zrobila ruskie.no i ja idiotka robilam dla tych 6 chlopa.czyli conajmniej po 10 plus 2kobity.tak mnie nogi bolaly i brzuch ze ruszac sie nie moglam.powiedzialam ze to byl pierwszy i ostatni raz.A pozniej-jakis tydzien po i mojego brata poszlismy na dlugi spacer a on pod Krakowem wiec pagorki.No brzuch mialam napiety i tak mnie bolal.Ale bylam idiotka🤦‍♀️
Takze uwazaj na siebie nawwt jak bedziesz sie dobrze czula.Ty i dzidzius jestescie w tym momencie najwazniejsi.
♥️♥️♥️♥️
Hahah widze ze nie tylko mnie poniosło 😂
Dziękuje Kochana ! ♥️
Teraz Czekamy na serduszko !
Dam znać po wizycie ✊🏻✊🏻✊🏻
A wy proszę trzymajcie za nas kciuki dalej … ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

Ja tam tez uwazam ze lepszy prezent.Moja Misia dostala kase ktora gdzies sie rozeszla.Mielismy kupic taka srebrna pamiatke z Matka Boska.I tak kupujemy do tej pory😉 a jak dostala fodatkowo szkatulke od chrzestnej ze swoim imieniem data ur.waga godzina a w srodku sa przegrodku na np.kosmyk wlosow-juz pierwszy jest😊,na opaske ze szpitala czy pamiatke-my wlozylismy wszystkie pendrajwy z usg.Uwazam ze to jest fajniejsze.
Ja juz mam dla corci takue pudelko z rpznymu rzeczami dla niej.Np.ubranko ktore miala w szpitalu jako pierwsze,ubranko w ktorym wyszla ze szpitala,ze chrztu,recznik ktorym byla opatulona,nawet moja koszule z porodu.Oczywiscie zrby nie bylo-wszystko uprane😅
no taka pamiątka jest mega znajomej z pracy wnuczka miała 18stke wnuczki i wszystko jej pokazali właśnie pępowine ząbek włoski i resztę. Kurde ja swoją koszule wyrzuciłam na porodówce odrazu a taka ładna była różowa w Atomówki 🤣

20221103_185527.jpg

reklama
Do góry