Haha +21kgWow, gdzie tam się mieści ta dwójka . Szczupła jesteś
reklama
O rajuśkujaki piękny i zgrabny!!A proszę
Kachar
Fanka BB :)
O ja pięknie wyglądasz, zazdroA proszę
Justi92
Pięknie wyglądacieA proszę
@Orchidea33 tez się pochwal jak tam brzuszek na wylocie
Boziu kiedy to było przeszło 8mc a jakby było wczoraj
Chcesz być w ciąży przed kwietniem? Jeśli tak, to wystartowalabym z przygotowaniami na początku roku. U mnie zawsze było coś co przesuwalo transfer, a to jakieś badanie, a to covid więc warto dać sobie te 3 miesiące zapasu.Dzisiaj Li kończy 8 miesięcy, kiedy radzicie się wybrać po kolejnego mrozaczka tak żeby nie kolidowało to z powrotem do pracy który pewnie gdzieś w kwietniu wypadnie , nigdy nie miałam transferu mrożonego zarodka i nie wiem co i jak
Kachar
Super dzięki za odpowiedźChcesz być w ciąży przed kwietniem? Jeśli tak, to wystartowalabym z przygotowaniami na początku roku. U mnie zawsze było coś co przesuwalo transfer, a to jakieś badanie, a to covid więc warto dać sobie te 3 miesiące zapasu.
Oczywiście dasz znać jak zaczniesz? Będziemy razem trzymać kciukiSuper dzięki za odpowiedź
Tez mi sie MOZE przydac!! Tyle ze ja mam wracac do pracy pazdziernik/listopadSuper dzięki za odpowiedź
Wiec w wakacje trzeba jechac by do Czech…
reklama
Napawasz mnie optymizmem ledwie urodziłaś a już planujesz rodzeństwo najczęściej moje koleżanki po pierwszym miesiacu mówiły, że nigdy więcejTez mi sie MOZE przydac!! Tyle ze ja mam wracac do pracy pazdziernik/listopad
Wiec w wakacje trzeba jechac by do Czech…