reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zazdro ;) ja myslalam, ze cos bedzie tej nocy bo brzuch mi mocno twardnial ale wstalismy w dwupaku 😅 jedynie co to malo spalam bo mlody nogi w zoladek wbijal pol nocy i zgage mialam ze ho ho 🤢
Zgaga też mnie nie opuściła i chyba juz do porodu nie opuści :) ja nad ranem czułam taki lekki ból miesiączkowy i takie cuda z rana w toalecie. Dzieciaki fikaja koziołki. O 18.30 mam wizytę, jestem ciekawa co powie lekarz.

reklama
A u nas dramat , mloda tak wyje w nocy po parę godzin, nie można jej z rąk odłożyć, dzisiaj teściowie ją zabrali do siebie , a ja odpoczywam, męża nie fatyguje w nocy bo wiadomo że rano musi wstać do pracy więc sama się bujam z tym szogunem , jak się okazuje od 3 do 6 ramo można Mentaliste obejrzeć hehhe ot taki plus

Zgaga też mnie nie opuściła i chyba juz do porodu nie opuści :) ja nad ranem czułam taki lekki ból miesiączkowy i takie cuda z rana w toalecie. Dzieciaki fikaja koziołki. O 18.30 mam wizytę, jestem ciekawa co powie lekarz.
To taki bol mam od jakiegos czasu. Ale u mnie nie pojawil sie na razie zaden sluz.
Ciekawe co Ci powie. Daj znac! :) ja mam w srode ktg a w czw wizyte. Mam nadzieje, ze do tego czasu się rozpakuje 😅

Ee 6kg to chyba nie dużo :) przecież całkiem niedawno urodziłaś, daj sobie czas
Juz bym pocwiczyla ale wlasnie kolana nie pozwalaja:( boje sie ze mi tam cos trzasnie. Najbardziej ciesze sie ze brzuszek ladnie sie „schowal”. Choc do kaloryfera jeszcze daleko 🤪Ale wiem… cialo moje przeszlo wiele🥲 nalezy mu sie hołd za te 5-6 lat…… jak kazdej tutaj… ale cos trzeba cwiczyc powoli dla kondycji i przewietrzenia glowy. Zwlaszcza ze na samym poczatku nie wiedzac o ciazy jeszcze biegalam po 5 km…. Tesknie za tym ogromnie jak mijam ludzi biegajacych - a ja idac z wozkiem. Ale ja mam muzyczke w uszach i na razie moge sobie pomaszerowac:)))

A u nas dramat , mloda tak wyje w nocy po parę godzin, nie można jej z rąk odłożyć, dzisiaj teściowie ją zabrali do siebie , a ja odpoczywam, męża nie fatyguje w nocy bo wiadomo że rano musi wstać do pracy więc sama się bujam z tym szogunem , jak się okazuje od 3 do 6 ramo można Mentaliste obejrzeć hehhe ot taki plus
A wiesz co się dzieje? Zęby czy co? Bidulka mała 😔. No i tobie też współczuję ❤️. U nas na razie jako taki spokój 😜. Mały już zaczyna się podnosić 😱. Ostatnio złapał się męża i zaczął wstawać, a mąż krzyczy nieee, nie wstawaj, nie dorastaj tak szybko l🤦😂😂

Ostatnia edycja:
Juz bym pocwiczyla ale wlasnie kolana nie pozwalaja:( boje sie ze mi tam cos trzasnie. Najbardziej ciesze sie ze brzuszek ladnie sie „schowal”. Choc do kaloryfera jeszcze daleko 🤪Ale wiem… cialo moje przeszlo wiele🥲 nalezy mu sie hołd za te 5-6 lat…… jak kazdej tutaj… ale cos trzeba cwiczyc powoli dla kondycji i przewietrzenia glowy. Zwlaszcza ze na samym poczatku nie wiedzac o ciazy jeszcze biegalam po 5 km…. Tesknie za tym ogromnie jak mijam ludzi biegajacych - a ja idac z wozkiem. Ale ja mam muzyczke w uszach i na razie moge sobie pomaszerowac:)))
Ja ćwiczę od miesiąca z Paulą Piotrzkowską. Ma fajne ćwiczenia po ciąży i po cesarce. I nawet ćwiczenia na rozejście mięśni brzucha jak która ma

Ostatnio dużo tutaj pisałyście o rozszerzeniu diety. Wstawiam wam małe podpowiedzi 😆 w załączniku

Załączniki

• 20221024_131706.jpg
    20221024_131706.jpg
    265,4 KB · Wyświetleń: 70
A wiesz co się dzieje? Zęby czy co? Bidulka mała 😔. No i tobie też współczuję ❤️. U nas na razie jako taki spokój 😜. Mały już zaczyna się podnosić 😱. Ostatnio złapał się męża i zaczął wstawać, a mąż krzyczy nieee, nie wstawaj, nie dorastaj tak szybko l🤦😂😂
Nie chwal sie bo...🤣🤣🤣ale my durne nie🤣🤣
My u moich rodzicow i moja Miska jest rozpieszczana tulona noszona.Hasa do 22 bo ma sie przed kim popisywac.
A ze metrow w tym domu od h..ja to biega jak zla wszedzie😁

reklama
Do góry