Zgaga też mnie nie opuściła i chyba juz do porodu nie opuści ja nad ranem czułam taki lekki ból miesiączkowy i takie cuda z rana w toalecie. Dzieciaki fikaja koziołki. O 18.30 mam wizytę, jestem ciekawa co powie lekarz.Zazdro ja myslalam, ze cos bedzie tej nocy bo brzuch mi mocno twardnial ale wstalismy w dwupaku jedynie co to malo spalam bo mlody nogi w zoladek wbijal pol nocy i zgage mialam ze ho ho
reklama
Kachar
Fanka BB :)
A u nas dramat , mloda tak wyje w nocy po parę godzin, nie można jej z rąk odłożyć, dzisiaj teściowie ją zabrali do siebie , a ja odpoczywam, męża nie fatyguje w nocy bo wiadomo że rano musi wstać do pracy więc sama się bujam z tym szogunem , jak się okazuje od 3 do 6 ramo można Mentaliste obejrzeć hehhe ot taki plus
Orchidea33
To taki bol mam od jakiegos czasu. Ale u mnie nie pojawil sie na razie zaden sluz.Zgaga też mnie nie opuściła i chyba juz do porodu nie opuści ja nad ranem czułam taki lekki ból miesiączkowy i takie cuda z rana w toalecie. Dzieciaki fikaja koziołki. O 18.30 mam wizytę, jestem ciekawa co powie lekarz.
Ciekawe co Ci powie. Daj znac! ja mam w srode ktg a w czw wizyte. Mam nadzieje, ze do tego czasu się rozpakuje
Juz bym pocwiczyla ale wlasnie kolana nie pozwalaja boje sie ze mi tam cos trzasnie. Najbardziej ciesze sie ze brzuszek ladnie sie „schowal”. Choc do kaloryfera jeszcze daleko Ale wiem… cialo moje przeszlo wiele nalezy mu sie hołd za te 5-6 lat…… jak kazdej tutaj… ale cos trzeba cwiczyc powoli dla kondycji i przewietrzenia glowy. Zwlaszcza ze na samym poczatku nie wiedzac o ciazy jeszcze biegalam po 5 km…. Tesknie za tym ogromnie jak mijam ludzi biegajacych - a ja idac z wozkiem. Ale ja mam muzyczke w uszach i na razie moge sobie pomaszerowac))Ee 6kg to chyba nie dużo przecież całkiem niedawno urodziłaś, daj sobie czas
A wiesz co się dzieje? Zęby czy co? Bidulka mała . No i tobie też współczuję . U nas na razie jako taki spokój . Mały już zaczyna się podnosić . Ostatnio złapał się męża i zaczął wstawać, a mąż krzyczy nieee, nie wstawaj, nie dorastaj tak szybko lA u nas dramat , mloda tak wyje w nocy po parę godzin, nie można jej z rąk odłożyć, dzisiaj teściowie ją zabrali do siebie , a ja odpoczywam, męża nie fatyguje w nocy bo wiadomo że rano musi wstać do pracy więc sama się bujam z tym szogunem , jak się okazuje od 3 do 6 ramo można Mentaliste obejrzeć hehhe ot taki plus
Ostatnia edycja:
Ja ćwiczę od miesiąca z Paulą Piotrzkowską. Ma fajne ćwiczenia po ciąży i po cesarce. I nawet ćwiczenia na rozejście mięśni brzucha jak która maJuz bym pocwiczyla ale wlasnie kolana nie pozwalaja boje sie ze mi tam cos trzasnie. Najbardziej ciesze sie ze brzuszek ladnie sie „schowal”. Choc do kaloryfera jeszcze daleko Ale wiem… cialo moje przeszlo wiele nalezy mu sie hołd za te 5-6 lat…… jak kazdej tutaj… ale cos trzeba cwiczyc powoli dla kondycji i przewietrzenia glowy. Zwlaszcza ze na samym poczatku nie wiedzac o ciazy jeszcze biegalam po 5 km…. Tesknie za tym ogromnie jak mijam ludzi biegajacych - a ja idac z wozkiem. Ale ja mam muzyczke w uszach i na razie moge sobie pomaszerowac))
Nie chwal sie bo...ale my durne nieA wiesz co się dzieje? Zęby czy co? Bidulka mała . No i tobie też współczuję . U nas na razie jako taki spokój . Mały już zaczyna się podnosić . Ostatnio złapał się męża i zaczął wstawać, a mąż krzyczy nieee, nie wstawaj, nie dorastaj tak szybko l
My u moich rodzicow i moja Miska jest rozpieszczana tulona noszona.Hasa do 22 bo ma sie przed kim popisywac.
A ze metrow w tym domu od h..ja to biega jak zla wszedzie
Hahaha masakraOstatnio dużo tutaj pisałyście o rozszerzeniu diety. Wstawiam wam małe podpowiedzi w załączniku
reklama
Orchidea33