Karpatka89
Fanka BB :)
No ja w sunie od początku od kiedy Kubus się urodził to uważam, ze jest raczej takim spokojnym dzieckiem. Zostaje jak jeździmy do Łodzi z moja mama, nie ma z tym problemy zupełnie, już z 3x był tam na noc, bo nieraz musieliśmy wyjeżdżać o 3 żeby na 8 być na pobraniu krwi z odpieluchowaniem chyba jeszcze poczekam, bo już kilka razy zrobił siusiu na nocnik, kupki w ogóle, nieraz pytam czy chce na nocnik i mówi ze nie wiec nic na sile. Bardzo się popisuje, to jest taki zgrywus, ze szok, śmiechu przy nim jest dużo. Nerwy tez ma, ale taki etap, w końcu dwulatki.Hmmmm aniołek to to nie jest ale się słucha czasami
Jesteśmy na etapie nocnika, także się staramy. Rozmawia ale po swojemu, stara się powtarzać i cały czas śpiewa, także mam wesoło
A jak Twój Kubuś ?
W sierpniu bardzo się rozgadał tzn na drugich urodzinach wszyscy się śmiali bo był na placu zabaw i tam była pajęczyna i Kubus mówi: ooo paniecyna. I tak codziennie coś nowego, teraz już zdaniami mówi także poszło to bardzo szybko. Śmieszny jest. A Twoja córcia chodzi do żłobka/ przedszkola? My chyba dopiero od września go damy do przedszkola, bo udaje nam się wymieniać opieka.