reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ps. Jak u Was jest z butelką? Moje cały czas jedzą ze skoczka 0-3 bo z tego 3+ nie ogarniają 😳 nie nadążają łykać i leci po bokach. I zastanawiam się czy to normalne czy moje dzieciaki mają jakiś problem 🙁
Ja powiem -pewnie dostanie mi sie ze moja skonczony rok a z 1 butli ciagnie 1 a z dwoch 2 ma.Zmiana bula dla niej bardzo trudna.Czaje sie na zmiane smoczkow

2 lata i 4 miesiace prawie - pierwsza noc mojego dziecka z 1 pobudka. No jakbym nie musiala pracowac to bym szampana na sniadanie pila 🤣🤣 Nie pamietam juz kiedy bylam tak wyspana 😁🍾
no dziewczyna mocne życie prowadzi😁opiekę weź 🤣🤣🤣a tak na serio to Werka mi w nocy ładnie śpi ale dziś nad ranem miała kryzys bo po mleku zawsze mi jeszcze zasypia a dziś jej tatuś korzystając z okazji że nie śpi poszedł jeszcze do niej pogadać usiąść buty tam nałożyć rozbudził ją całkiem i pojechał do pracy 🤣nie mogłam jej okiełznać godzinę dobra ale jakoś zasnęła

no dziewczyna mocne życie prowadzi😁opiekę weź 🤣🤣🤣a tak na serio to Werka mi w nocy ładnie śpi ale dziś nad ranem miała kryzys bo po mleku zawsze mi jeszcze zasypia a dziś jej tatuś korzystając z okazji że nie śpi poszedł jeszcze do niej pogadać usiąść buty tam nałożyć rozbudził ją całkiem i pojechał do pracy 🤣nie mogłam jej okiełznać godzinę dobra ale jakoś zasnęła
nocne 😁

Co? Czemu tak nie spała, bo nie pamiętam 🙈
Ja bym wzięła urlop na żądanie i wypiła tego szampana🍾
nie moge niestety urlopu. Nie wiem czemu, podejrzewam ze niedobor meloaniny, bo to ona nam zycie uratowala… ale odkrylam to jak mala miala pomad poltora roku i polr roku zeszlo zanim
Taki efekt. Poltora roku pobudek 10 razy kazdej nocy. Nie polecam.

reklama
ale w spiworku to moja wstawala i chodzila w lozeczku :) on nie krepuje ruchow, fajna opcja :)
Mysle ze moj łobuz to by szalu dostal.Ona jak mamusia co sie przyzwyczaila trudno odzwyczaic nawet na tym etapie😉 na wieczor zakladam jej szlafroczek od kilku dni oj co my sie mamy niby lubi niby fajnie a jednak...teraz chce zeby w kapciach chodzila po domu wlasnie distalam paczke ppewno bedzie walka.My z mezem w kapciach smifamy a jak czasem bez teraz to jest ximno w stopy mimo skarpet wiec chce zeby i ona nosila.zobaczymy.Kiedys skatpety to nie byl problem nigdy nie zdejmowala.przez lato chodzila bez i w domu i na dworze i trtaz skutrk ze zdejmuje ciagle🤦‍♀️

Do góry