reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ps. Jak u Was jest z butelką? Moje cały czas jedzą ze skoczka 0-3 bo z tego 3+ nie ogarniają 😳 nie nadążają łykać i leci po bokach. I zastanawiam się czy to normalne czy moje dzieciaki mają jakiś problem 🙁
Ja powiem -pewnie dostanie mi sie ze moja skonczony rok a z 1 butli ciagnie 1 a z dwoch 2 ma.Zmiana bula dla niej bardzo trudna.Czaje sie na zmiane smoczkow

2 lata i 4 miesiace prawie - pierwsza noc mojego dziecka z 1 pobudka. No jakbym nie musiala pracowac to bym szampana na sniadanie pila 🤣🤣 Nie pamietam juz kiedy bylam tak wyspana 😁🍾
no dziewczyna mocne życie prowadzi😁opiekę weź 🤣🤣🤣a tak na serio to Werka mi w nocy ładnie śpi ale dziś nad ranem miała kryzys bo po mleku zawsze mi jeszcze zasypia a dziś jej tatuś korzystając z okazji że nie śpi poszedł jeszcze do niej pogadać usiąść buty tam nałożyć rozbudził ją całkiem i pojechał do pracy 🤣nie mogłam jej okiełznać godzinę dobra ale jakoś zasnęła

no dziewczyna mocne życie prowadzi😁opiekę weź 🤣🤣🤣a tak na serio to Werka mi w nocy ładnie śpi ale dziś nad ranem miała kryzys bo po mleku zawsze mi jeszcze zasypia a dziś jej tatuś korzystając z okazji że nie śpi poszedł jeszcze do niej pogadać usiąść buty tam nałożyć rozbudził ją całkiem i pojechał do pracy 🤣nie mogłam jej okiełznać godzinę dobra ale jakoś zasnęła
nocne 😁

Co? Czemu tak nie spała, bo nie pamiętam 🙈
Ja bym wzięła urlop na żądanie i wypiła tego szampana🍾
nie moge niestety urlopu. Nie wiem czemu, podejrzewam ze niedobor meloaniny, bo to ona nam zycie uratowala… ale odkrylam to jak mala miala pomad poltora roku i polr roku zeszlo zanim
Taki efekt. Poltora roku pobudek 10 razy kazdej nocy. Nie polecam.

reklama
ale w spiworku to moja wstawala i chodzila w lozeczku :) on nie krepuje ruchow, fajna opcja :)
Mysle ze moj łobuz to by szalu dostal.Ona jak mamusia co sie przyzwyczaila trudno odzwyczaic nawet na tym etapie😉 na wieczor zakladam jej szlafroczek od kilku dni oj co my sie mamy niby lubi niby fajnie a jednak...teraz chce zeby w kapciach chodzila po domu wlasnie distalam paczke ppewno bedzie walka.My z mezem w kapciach smifamy a jak czasem bez teraz to jest ximno w stopy mimo skarpet wiec chce zeby i ona nosila.zobaczymy.Kiedys skatpety to nie byl problem nigdy nie zdejmowala.przez lato chodzila bez i w domu i na dworze i trtaz skutrk ze zdejmuje ciagle🤦‍♀️

Do góry