No ja dlatego nie daje ze sliwko bo nie dosc ze Miska sadzi kilka gigantow dziennie to 2 razy tyle to juz nie dam radyTyyyy, to po tej śliwce pewno taką mega kupę zrobił
reklama
Ja powiem -pewnie dostanie mi sie ze moja skonczony rok a z 1 butli ciagnie 1 a z dwoch 2 ma.Zmiana bula dla niej bardzo trudna.Czaje sie na zmiane smoczkowPs. Jak u Was jest z butelką? Moje cały czas jedzą ze skoczka 0-3 bo z tego 3+ nie ogarniają nie nadążają łykać i leci po bokach. I zastanawiam się czy to normalne czy moje dzieciaki mają jakiś problem
no dziewczyna mocne życie prowadziopiekę weź a tak na serio to Werka mi w nocy ładnie śpi ale dziś nad ranem miała kryzys bo po mleku zawsze mi jeszcze zasypia a dziś jej tatuś korzystając z okazji że nie śpi poszedł jeszcze do niej pogadać usiąść buty tam nałożyć rozbudził ją całkiem i pojechał do pracy nie mogłam jej okiełznać godzinę dobra ale jakoś zasnęła2 lata i 4 miesiace prawie - pierwsza noc mojego dziecka z 1 pobudka. No jakbym nie musiala pracowac to bym szampana na sniadanie pila Nie pamietam juz kiedy bylam tak wyspana
nocneno dziewczyna mocne życie prowadziopiekę weź a tak na serio to Werka mi w nocy ładnie śpi ale dziś nad ranem miała kryzys bo po mleku zawsze mi jeszcze zasypia a dziś jej tatuś korzystając z okazji że nie śpi poszedł jeszcze do niej pogadać usiąść buty tam nałożyć rozbudził ją całkiem i pojechał do pracy nie mogłam jej okiełznać godzinę dobra ale jakoś zasnęła
nieagatka
Fanka BB :)
nie moge niestety urlopu. Nie wiem czemu, podejrzewam ze niedobor meloaniny, bo to ona nam zycie uratowala… ale odkrylam to jak mala miala pomad poltora roku i polr roku zeszlo zanimCo? Czemu tak nie spała, bo nie pamiętam
Ja bym wzięła urlop na żądanie i wypiła tego szampana
Taki efekt. Poltora roku pobudek 10 razy kazdej nocy. Nie polecam.
DagLer
Ile na dobe ml Kajtek pije? Może moja nie je, bo jej za dużo daje?Daje zamiast mleka bo Kajtek pomiędzy butlami nic nie chce jeść. A do tej kaszki z gerbera muszę dodać swoje mleko modyfikowane
nieagatka
ale w spiworku to moja wstawala i chodzila w lozeczku on nie krepuje ruchow, fajna opcjaNigdy nie spala w spiworku.Mysle ze by sie wsciekla bo ona nie lubi jak cos ja krepuje.czesto wstaje siada nawet w nocy wiec..
DagLer
Tak, ja też lubię, moja też się w nich wierci/ przekręcaale w spiworku to moja wstawala i chodzila w lozeczku on nie krepuje ruchow, fajna opcja
Jeszcze przed moimi przechwałkami wypijał ok 700ml + kaszka na mleku spora porcja plus obiadek ze słoika. Czasem jeszcze trochę deserku zjadł.Ile na dobe ml Kajtek pije? Może moja nie je, bo jej za dużo daje?
Teraz zjada połowę tego
reklama
Mysle ze moj łobuz to by szalu dostal.Ona jak mamusia co sie przyzwyczaila trudno odzwyczaic nawet na tym etapie na wieczor zakladam jej szlafroczek od kilku dni oj co my sie mamy niby lubi niby fajnie a jednak...teraz chce zeby w kapciach chodzila po domu wlasnie distalam paczke ppewno bedzie walka.My z mezem w kapciach smifamy a jak czasem bez teraz to jest ximno w stopy mimo skarpet wiec chce zeby i ona nosila.zobaczymy.Kiedys skatpety to nie byl problem nigdy nie zdejmowala.przez lato chodzila bez i w domu i na dworze i trtaz skutrk ze zdejmuje ciagleale w spiworku to moja wstawala i chodzila w lozeczku on nie krepuje ruchow, fajna opcja