A szczypior z niego wlasnie kupilam kaszke z helpy w eko sklepie zobaczymy czy bedzie smakowacMisia tylko na kolacje je kaszke rano tylko mleko w zlobku jeszcze kanapka w domu to raczej ciaga po calej chalupie kanapke jak ugryzie raz to sukcesJeszcze przed moimi przechwałkami wypijał ok 700ml + kaszka na mleku spora porcja plus obiadek ze słoika. Czasem jeszcze trochę deserku zjadł.
Teraz zjada połowę tego
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
pokazalabym Ci co znaczy lobuz, serio. Wrzucilam wczoraj na insta, moze fredka widzala co robi moja dwulatka takze ten…Mysle ze moj łobuz to by szalu dostal.Ona jak mamusia co sie przyzwyczaila trudno odzwyczaic nawet na tym etapie na wieczor zakladam jej szlafroczek od kilku dni oj co my sie mamy niby lubi niby fajnie a jednak...teraz chce zeby w kapciach chodzila po domu wlasnie distalam paczke ppewno bedzie walka.My z mezem w kapciach smifamy a jak czasem bez teraz to jest ximno w stopy mimo skarpet wiec chce zeby i ona nosila.zobaczymy.Kiedys skatpety to nie byl problem nigdy nie zdejmowala.przez lato chodzila bez i w domu i na dworze i trtaz skutrk ze zdejmuje ciagle
Spiwor jest ok, narawde, a jak nie ma opcji to po prosru super ciepla pidzama i tyle.
Już pacze. Nie widziałam jeszczepokazalabym Ci co znaczy lobuz, serio. Wrzucilam wczoraj na insta, moze fredka widzala co robi moja dwulatka takze ten…
Spiwor jest ok, narawde, a jak nie ma opcji to po prosru super ciepla pidzama i tyle.
Dla kazdej mamy slowo łobuz to inne pojecie.Moja dla mnie to isrny szatanpokazalabym Ci co znaczy lobuz, serio. Wrzucilam wczoraj na insta, moze fredka widzala co robi moja dwulatka takze ten…
nieagatka
jasne, tez mi sie wydawalo ze moja starsza byla ruchliwa i wogole. No to juz mi sie nie wydaje i coz - nikomu w naszym otoczeniu sie tak nie wydaje, bo mlodsza ze tak powiem rozwalila system Moze Twoja za rok bedzie robic to samo, kto wie kto wieDla kazdej mamy slowo łobuz to inne pojecie.Moja dla mnie to isrny szatan
Najgorsze w niej jest to ze ona dla mnie jest taka a dla innych -dziecka nie ma spokoj i usmiech.Teraz ma faze na gryzienie ale dodam ze tylko mnie i to z nienacka przednimi zebami i to w najczulsze miejsca typu szyja udojasne, tez mi sie wydawalo ze moja starsza byla ruchliwa i wogole. No to juz mi sie nie wydaje i coz - nikomu w naszym otoczeniu sie tak nie wydaje, bo mlodsza ze tak powiem rozwalila system Moze Twoja za rok bedzie robic to samo, kto wie kto wie
Jaskolcia
Ja szczepiłam swoją starszą córkę. Młodsza ma braki, bo jak miała pół roku to zaczął się covid (zatrzymali wtedy szczepienia), a przed covidem 2 miesiące ciągnącej się infekcji. Zaległości w obowiązkowych szczepieniach odrobiliśmy teraz i zamierzam zacząć meningokoki. Przed przedszkolem zaszczepiłam ją jeszcze na ospę.Hej mam pytanie czy i kiedy szczepiłyście maluchy na meningokoki? Moja od stycznia najprawdopodobniej pójdzie do żłobka i mocno zastanawiam się czy przed jej nie zaszczepić
motylek24
Nie szczepiłam.Hej mam pytanie czy i kiedy szczepiłyście maluchy na meningokoki? Moja od stycznia najprawdopodobniej pójdzie do żłobka i mocno zastanawiam się czy przed jej nie zaszczepić
reklama
nieagatka
u nas jeden szczep jest refundowany i te maja.Hej mam pytanie czy i kiedy szczepiłyście maluchy na meningokoki? Moja od stycznia najprawdopodobniej pójdzie do żłobka i mocno zastanawiam się czy przed jej nie zaszczepić
Bexero nie szczepilam.