reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Patrzcie na włosy mojego syna 🤦😂😂. Jak już kiedyś pisałam, tego nie da rady uczesać. Mogę ewentualnie na mokro trochę uklepac 😂

Załączniki

• received_1117577962498862.jpeg
    received_1117577962498862.jpeg
    127,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Dziewczyny starszakow pod czym spia Wasze dzieci i czy na poduszce? Moja 15 miesieczna Michasia spi pod 2 kocykami bo sie rozkopuje a ten jeden ulubiony jest juz maly dlatego daje drugi tez cienki.mam taki jeden gruby ale nie wiem czy to juz nie jest pora na koldre i poduszke🤔🤔
Moja siostra kładzie 2,5 latka w śpiworku 2,5 tog. To grubość sam raz na jesień. Lubisz śpiworki czy nie za bardzo?

Ps. Jak u Was jest z butelką? Moje cały czas jedzą ze skoczka 0-3 bo z tego 3+ nie ogarniają 😳 nie nadążają łykać i leci po bokach. I zastanawiam się czy to normalne czy moje dzieciaki mają jakiś problem 🙁

No niestety nie Placek😂. Wczoraj w szafce znalazłam kaszkę gerbera bez cukru. Taka dobra?.
Te z Helpy dopiero muszę zamówic
Daj, Kajtek to jeszcze maluszek, ważny aby te błyskawiczne kaszki nie były podstawą w dostarczaniu zbóż. U mnie w rodzinie dzieciaki jadły błyskawiczne bardzo długo, nie chciały innych, a szkoda.
Córka jadła helpa, zwykłe kasze w okolicach pierwszych urodzin, gotowałam na zwykłym mleku. Błyskawiczne proponowałam od czasu do czasu jak była młodsza.

Helpa możesz kupić w Rossmanie, niestety mają tylko owsiankę i jaglanke. Chyba najdelikatniejsza jest manna z dawnych zbóż czy jakoś tak.

reklama
Do góry