reklama
DagLer
Fanka BB :)
O dżizas, zajefajnePatrzcie na włosy mojego syna . Jak już kiedyś pisałam, tego nie da rady uczesać. Mogę ewentualnie na mokro trochę uklepac
Moja siostra kładzie 2,5 latka w śpiworku 2,5 tog. To grubość sam raz na jesień. Lubisz śpiworki czy nie za bardzo?Dziewczyny starszakow pod czym spia Wasze dzieci i czy na poduszce? Moja 15 miesieczna Michasia spi pod 2 kocykami bo sie rozkopuje a ten jeden ulubiony jest juz maly dlatego daje drugi tez cienki.mam taki jeden gruby ale nie wiem czy to juz nie jest pora na koldre i poduszke
Tyyyy, to po tej śliwce pewno taką mega kupę zrobiłJa taka daje ale bez smakowa
Z łyżeczki daję jako normalny posiłekDziewczyny a te kaszki to z łyżeczki dajecie? Bo nie niektórzy do butli z mlekiem dają łyżeczkę
eij
ok, czyli zamiast mleka czy pomiędzy mlekiem? Dajesz tyle ile zje czy sama dozujesz porcje? Jestem zielona a za dwa tygodnie zaczynamy przygodęZ łyżeczki daję jako normalny posiłek
motylek24
Daj, Kajtek to jeszcze maluszek, ważny aby te błyskawiczne kaszki nie były podstawą w dostarczaniu zbóż. U mnie w rodzinie dzieciaki jadły błyskawiczne bardzo długo, nie chciały innych, a szkoda.No niestety nie Placek. Wczoraj w szafce znalazłam kaszkę gerbera bez cukru. Taka dobra?.
Te z Helpy dopiero muszę zamówic
Córka jadła helpa, zwykłe kasze w okolicach pierwszych urodzin, gotowałam na zwykłym mleku. Błyskawiczne proponowałam od czasu do czasu jak była młodsza.
Helpa możesz kupić w Rossmanie, niestety mają tylko owsiankę i jaglanke. Chyba najdelikatniejsza jest manna z dawnych zbóż czy jakoś tak.
reklama
DagLer
Z łyżeczkiDziewczyny a te kaszki to z łyżeczki dajecie? Bo nie niektórzy do butli z mlekiem dają łyżeczkę