reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To jakaś masakra szczerze mówiąc nadaje się to do zgłoszenia do odpowiednich służb bo to się w głowie nie mieści 😡 mam nadzieję że szybko wszystko się unormuje i trzymam za Was ogromne kciuki i mimo wszystko trzeba być dobrej myśli 😘😘 maluch jest silny i zobaczysz że wszystko dobrze się skończy ❤️
Mąż chce złożyć zawiadomienie do prokuratury e dopiero jak wyjdę i urodzę, ale tomi tak pewnie wojna z wiatrakami. Bardziej do tv się nadaje

reklama
Jak gotujecie maluchom kaszę jaglaną?
Na jednym piszą że dobrze jest ja namoczyc przez 8h żeby wypłukał się ten kwas fitynowy a na drugim że wystarczy ja dobrze przepłukać pod zimna wodą i sparzyć 🤷
ja płukałam i przelałam wrzątkiem. Nie specjalnie chciał Młody jeść. Poszło jak zmiksowałam z malinami. Chyba konsystencja mu nie pasowała.

Dziewczyny jak wygląda transfer mrożonego zarodka? Bierze się jakieś leki? To w jednym cyklu wychodzi? Pytam bo mamy 1 mrozaczka i chcemy przed końcem macierzyńskiego zrobić transfer, mi wychodzi mniej więcej powrót do pracy koło kwietnia tak mniej więcej, to kiedy się zgłosić do lekarza żebym znowu nie musiała się nikomu tluczaczyc że potrzebuję wolne na wizyty monitorujące?
Po pierwsze nie mozewz karmic piersia i jeak jestes po cc musi uplynac rok.Robi sie badania i jedziesz z tym koksem.U nas zajelo to moesiac.

reklama
Do góry