reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziewczyny, podpisujemy i udostępniamy komu tylko się da!!!!

Podpisane i rozesłane

My dziś wielki dzień chrzest Werki ❤️już chciała bym być po wszystkim bo to jak nie odpowiedzialni są ludzie to jakiś żart. Wszystko po zamawiane w lokalu a już 7 osób napisało że nie przyjdzie i to na ostatnią chwilę 🤦‍♀️
Masakra 🤦. Brak słów 🤦
Weź ich olej i spróbuj się po prostu cieszyć tym pięknym dniem ❤️. Ciekawe czy Werka będzie księdza po rękach gryzła jak ją wodą poleje 😜. Czekam na relację 😜

@mArusia33 żeby nie było jak u nas że Hanna zaczęła się śmiać w niebogłosy jak zobaczyła księdza z" kropidłem" czy jak się to zwie do polewania główki 🤣🤣

Ostatnia edycja:
reklama
A ja tak z innej beczki dałam wczoraj małej dwie łyżeczki startego jabłka (papierówki) dziś dwie twarde kupy wczoraj prócz jabłka samo mleko nawet kaszke odpuściłam bo chciałam wiedzieć jak zareaguje. Ale twardej kupy się nie spodziewałam - przecież jabłka zawierają błonnik 🤷🤦‍♀️
to szybko poszło 🤯. Ja dawałam papierówkę z owsianką. U Młodego tylko się lekko konsystencja zmieniła na bardziej zwartą. Ale jest na kp więc może dlatego. Z tego co pamietam to są 2 rodzaje błonnika. Jeden zwiększa objętość i zwartość kupy, drugi przyspiesza pasaż w jelitach. Więc niekoniecznie po błonniku będzie miękka kupka.

Do góry