My taka na palec ale kupimy dzis zwykla rwczna taka dla dzieci bo ta na palec hmmm bardziej palec jest gryzionyDo Mam z ząbkami pierwszymi
Jak myjecie zęby tym maleństwom? Używacie szczoteczek zwykłych, elektrycznych, sonicznych? Co robicie z namiarem pasty?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
5-6 to dolna granica normy. Jeśli przepływy są ok będą czekać.Co dzień robi ktoś inny a wód jest na poziomie 5 a 6 .
eij
Słyszałam to dziś w TVN. Narazie śmieję się z tych głupot bo nie mam siły się wściekać. Liczę że jak nasze dzieci pójdą do szkoły to ta wspaniała partia składająca się z samych ćwierćwałkow których poziom wiedzy i inteligencji to dno i 100 metrów mułu nie będzie już istniała.Przepraszam jesli komus humor zepsuję, ale dostałam piany Wiecie, co znajdzie się w podręczniku do nowego przedmiotu Historia i teraźniejszość promowanego przez min. Czarnka?
Jaskolcia
Właśnie przed chwilą przesłał mi to mąż. Bardzo mnie to ruszyło i naprawdę obawiam się w jakiej rzeczywistości będą dorastać moje córki.Przepraszam jesli komus humor zepsuję, ale dostałam piany Wiecie, co znajdzie się w podręczniku do nowego przedmiotu Historia i teraźniejszość promowanego przez min. Czarnka?
DagLer
Nasze tak ale są już na tyle duże dzieci, że ich problem dotyka.Słyszałam to dziś w TVN. Narazie śmieję się z tych głupot bo nie mam siły się wściekać. Liczę że jak nasze dzieci pójdą do szkoły to ta wspaniała partia składająca się z samych ćwierćwałkow których poziom wiedzy i inteligencji to dno i 100 metrów mułu nie będzie już istniała.
jumisia
to że sami tak myślą, to jeszcze jestem w stanie zignorować, bo pełno niedouczonych idiotów, ale jak państwo idiotyzmy promuje, to zaczynam się bać.Właśnie przed chwilą przesłał mi to mąż. Bardzo mnie to ruszyło i naprawdę obawiam się w jakiej rzeczywistości będą dorastać moje córki.
jumisia
przepraszam ale nie mam. Dostałam tylko ten cytat.Pokaż okładkę tej książki?
Nelka85
Mój wczoraj to mi czytał.Przepraszam jesli komus humor zepsuję, ale dostałam piany Wiecie, co znajdzie się w podręczniku do nowego przedmiotu Historia i teraźniejszość promowanego przez min. Czarnka?
Aż się zagotowaliśmy
nieagatka
obawiam sie, ze to raczej pobozne zyczenie, poki co nie ma absolutnie nikogo na polskiej scenie politycznej kto moglby im zagrozic, a to co sie dzieje bardzo przypomina Bialorus i inne tego typu twory. Strach sie bac.Słyszałam to dziś w TVN. Narazie śmieję się z tych głupot bo nie mam siły się wściekać. Liczę że jak nasze dzieci pójdą do szkoły to ta wspaniała partia składająca się z samych ćwierćwałkow których poziom wiedzy i inteligencji to dno i 100 metrów mułu nie będzie już istniała.
reklama
motylek24
Książka jest w recenzjach , nie jest wydana. Cóż ludzie głosują to mają.przepraszam ale nie mam. Dostałam tylko ten cytat.