eij
Fanka BB :)
A mi ksiądz powiedział ile dam tyle będzie dobrzeZ 200-300? Na slub chyba z 500 dawalam to chrzest powinien byc tanszy. U nas pani w kancelarii powiedziala ile sie daje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi ksiądz powiedział ile dam tyle będzie dobrzeZ 200-300? Na slub chyba z 500 dawalam to chrzest powinien byc tanszy. U nas pani w kancelarii powiedziala ile sie daje
W ciemnosci mozna jescJa też mam ten problem
w restauracji. W mieszkaniu nie zmieszczę wszystkichRobisz w domu czy w restauracji?
W sumie to tez sprzatanie odpada. Przed i po. Troche wiecej kosztuje ale czlowiek sie tak nie narobi.w restauracji. W mieszkaniu nie zmieszczę wszystkich
Dokładnie. Wolę wydać kasę i być obsłużonym niż latać między gośćmi, podawać, zmywać, sprzątać i jeszcze dwójkę niemowlaków ogarnąć obawiam się że bym tego nie przeżyłaW sumie to tez sprzatanie odpada. Przed i po. Troche wiecej kosztuje ale czlowiek sie tak nie narobi.
W 2019 r za taki tort zapłaciłam 400 zł. Tort był na 50 osób.Wyrwało mnie z butów
pewnie każdy daje ile uważa albo tyle na ile staćJa dam 50 zł.
no to superA mi ksiądz powiedział ile dam tyle będzie dobrze
ja też niew restauracji. W mieszkaniu nie zmieszczę wszystkich
nic nie mów może ona w master chef była ze takie ceny hahahahW 2019 r za taki tort zapłaciłam 400 zł. Tort był na 50 osób.