reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej mamuski. Gdzie sie wszystkie podziewacie??

Wczoraj w koncu polozna do mnie zadzwonila,po kolejnej mojej interwencji i mam wizyte w poniedzialek.Ciekawe na kiedy termin usg mi dadza,juz sie doczekac nie moge.

reklama
kamilalopez to fajnie,że w końcu się doczekałaś. Myśle,że usg będziesz miała niebawem bo oni tu pierwsze robią zawsze pomiędzy 11 a 13 tyg.
Ja nieco chorobowo,gardło mam zawalone,wszelkie znaki i objawy mówią mi,że to angina :-( a dodam,ze 10 tyg temu również miałam ropną. Masakra.

joasiu to kuruj się:tak: oby tylko nie ropna trzymam kciuki
kamilalopez to powodzenia na wizycie i obyś jak najszybciej miała usg:tak:
ja tylko na chwilę bo mam cała chatę gości teraz pojechali do Londynu więc trzeba ogarnąć bałagan coś upichcić no i jeszcze dziś muszę syna na urodziny zawieźć dobrze że samopoczucie mi dopisuje:-)
miłego weekendu laski;-)

dzien dobry

ja sobie dzis dzien totalnego lenistwa robie,nawet nie chce mi sie malowac a obiad z wczoraj mam wiec moge sobie pozwolic:-)jedyne na co sie zdobede to gofry pozniej bo cos mam ochote

Tak dziewczyny,w koncu sie doczekalam wizyty u poloznej a zobaczymy co mi powie o usg bo wczoraj dostalam list z data tego w 20stym tygodniu a zero jakiejkolwiek informacji o tym co powinnam miec teraz.

Jak wam weekend mija?

Witajcie ja się kulam w dwupaku dalej, pewnie dotrwam do terminu tak jak ostatnio. Ciężko już mi nawet zabawki pozbierać z dywanu, u mnie w salonie taki bałagan że szok, sprzątam dopiero jak Maya pójdzie spać. W czwartek wizyta u położnej to się dowiem co i jak i być może zaklepię sobie salę z basenem bo chcę spróbować urodzić w wodzie.

kamilalopez no w końcu coś się ruszyło, widzę że niezły bajzel tam mają. Jak po wizycie? I co z Twoim pierwszym usg?

Hej:-)

Robota papierowa z polozna zrobiona,odrazu po spotkaniu zrobilam test krwi i upomnialam sie o USG-dali mi na 1wszego grudnia.

Bajeczka nie dziwie Ci sie.Byc w ciazy z 1wszym dzieckiem jest calkiem inaczej jak z 2gim bo musisz sie zajac dzieckiem caly dzien i nie ma ze sie polozysz bo jestes zmeczona i chcesz odpoczac. Co do porodu w wodzie to ja chcialam w pierwszej ciazy,ale nie pozwolili mi bo rodzilam po terminie i powiedzieli ze taki porod jest juz uwazany jako wysokie ryzyko.Teraz tez im powiem ze chce w wodzie i mam nadzieje ze mi sie uda:-)

Witam,
przepraszam że tak się wtrącę w nieswój wątek. mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie źle.
Jestem stałą bb forumowiczką i tylko dlatego pozwalam sobie na taki nietakt.
Chciałabym zainteresować mamy z UK wyprawką dla dziewczynki.
Sprzedaję ubranka po moim maluszku. Jeśli któraś z mam będzie zainteresowana, proszę zerknąć.
Ubranka są naprawdę w bardzo dobrym stanie.

dziękuję i jeszcze raz przepraszam za zakłócanie spokoju.

Cena jest do negocjacji.
eBay - The UK's Online Marketplace

reklama
oj słabo z tą waszą aktywnością ale pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:tak::tak:
ratunku nie mam wody bo u mnie remont w łazience
za tydzień biegnę do midwife i ułyszę serduszko:-) a i poczułam ruchy maleństwa:-)
mmoje dwa szkraby przechodziły ospę ale lekarz mnie uspokoił że maleństwu nic nie grozi więc myślę pozytywnie

Do góry