reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Dziewczyny,na poczatku ciazy z Olivka mieszkalam za Londynem i dostalam numer do poloznej,zadzwonilam i ona do mnie po 2 dniach oddzwonila i po kilku dniach juz widzialam ja 1wszy raz.Pod koniec 5 miesiaca jak sie przenioslam do Londynu to tez ten sam lekarz co teraz mnie musial zareferowac ale w 3 dni od wizyty u niego polozna zadzwonila i ustalila wizyte.Teraz tylko takie zamieszanie wyszlo i slyszalam ze teraz tak maja bo duzo poloznych im odeszlo i maja teraz mniej no ale ze tego listu niby nie dostali od lekarza to juz przegiecie-pewnie dostali a poprostu burdel tam maja i juz.Ale stwierdzilam ze nie bede juz do lekarza jezdzic tylko odrazu do szpitala pojade i sie sama u nich zarejstruje na miejscu,wiec mi nie powiedza pozniej ze list nie doszedl.
kamilalopez aż dziwne w tym kraju, że niby jeden NHS a różne zasady. U nas w przychodni są 2 dni kiedy położne przyjmują i mogę sama się zapisać kiedy chcę. Teraz w tej ciąży dostałam nr do położnej i pierwszą wizytę zrobiła u mnie w domu. Poza tym co mnie zdziwiło w drugiej ciąży mam mniej wizyt u położnej niż w pierwszej. Tak jest rozpisane w tej książce ciężarnej. Na szczęście mogę przychodzić tak często jak chcę albo coś mnie niepokoi.
joasia super, że na usg wszystko ok.
elika na kiedy masz termin? Bo widzę, że chyba coś tak jak ja. Ja na 17 grudzień. Mam nadzieję, że nie przenoszę i święta spędzimy już w domu z maluszkiem.
joasia super, że na usg wszystko ok.
elika na kiedy masz termin? Bo widzę, że chyba coś tak jak ja. Ja na 17 grudzień. Mam nadzieję, że nie przenoszę i święta spędzimy już w domu z maluszkiem.
kamilalopez
Ja sie melduje:-)
Karis pewnie,,daj znac jak bedziesz po usg,ja dalej poloznej nie widzialam i dzis dzwonilam do nhs i wiem juz co pomieszali-powiedzial mi facet ze w ciagu 3 dni polozna sie odezwie i umowi na wizyte i usg.
Karis pewnie,,daj znac jak bedziesz po usg,ja dalej poloznej nie widzialam i dzis dzwonilam do nhs i wiem juz co pomieszali-powiedzial mi facet ze w ciagu 3 dni polozna sie odezwie i umowi na wizyte i usg.
no tak pusto tutaj strasznie buuu.....
wróciłam z usg i maleństwo piękne łez nie brakowało, ma całe 5.9 cm no i termin na 20 maja
przezierność karku 1,36 mm więc jestem zadowolona oby tak dalej
czekam tylko na wynik z krwi jak nie zadzwonią za tydzień tzn że jest dobrze i przyjdzie tylko list
suwaczka jednak chyba nie zmieniam
pozdrawiam
wróciłam z usg i maleństwo piękne łez nie brakowało, ma całe 5.9 cm no i termin na 20 maja
suwaczka jednak chyba nie zmieniam
pozdrawiam
Ostatnia edycja:
reklama
kamilalopez
Karis to super ze malenstwo rozwija sie prawidlowo.A na kiedy mialas pierwszy termin?
Polaa 100 lat dla Kubusia:-)
Polaa 100 lat dla Kubusia:-)
Podziel się: