agata ja rez malemu sama gotuje, probowalam raz dac mu ze sloiczka i mnie oplul ;/ w sumie sie ciesze, tak by sie czlowiek rozleniwil przy nim a slub to tylko w RO, nie jest tak zle 67 za notice i 90 za ceremonie.... ale przjecia nie robimy tylko swiadkowie i moj tata z bratem akurat beda na chrzcinach a probowalas gotowane jablko? nasz sie zajada nim, swieze tez zje ale nie tak a jesli moge sptac dlugo czekaliscie na mieszkanie? my narazie nie mozemy skladac papierow, zamierzamy sie przeprowadzic i wtedy bo na ten adres nawet benefitow nie mozemy brac i lanlord dal nam inny adres;/ masakra a on sie boi ze przyjda sprawdzic z councilu jak zyjemy;/ sami sobie bysmy problem zrobili ;/
najgorsze ze ciagle czekam na benefity ale dostalam 2 forme z taxu odeslalam wiec mysle ze juz nie dlugo- i tak dzwonilam wczesniej i dzieki temu druga forme dostalam
irka ostatnio ogladalam taki program i lekarz sie wypowiadal, ze dziecko teoretycznie nie powinno siadac itp przez 7-8 miesiacem, no a ze kazde dzieciatko ma swoj zegar i wie kiedy jest na co gotowe...
nasz sie kreci z brzuszka na plecy i na odwrot ale tylko na lozku- bardziej miekko niz w lozeczku
ja tez cos sie rozpisuje pozdrawiam
p.s. u nas dzis piekna wiosna, przyszlismy na mleko i zaraz znowu na spacer
najgorsze ze ciagle czekam na benefity ale dostalam 2 forme z taxu odeslalam wiec mysle ze juz nie dlugo- i tak dzwonilam wczesniej i dzieki temu druga forme dostalam
irka ostatnio ogladalam taki program i lekarz sie wypowiadal, ze dziecko teoretycznie nie powinno siadac itp przez 7-8 miesiacem, no a ze kazde dzieciatko ma swoj zegar i wie kiedy jest na co gotowe...
nasz sie kreci z brzuszka na plecy i na odwrot ale tylko na lozku- bardziej miekko niz w lozeczku
ja tez cos sie rozpisuje pozdrawiam
p.s. u nas dzis piekna wiosna, przyszlismy na mleko i zaraz znowu na spacer