reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie w poniedziałek,
ale piękna pogoda, czyściutkie błekitne niebo:-)
mamunia2 ja mam narazie jednego brzdąca ale to co on potrafi zrobić w naszym domku to naprawdę jest pobojowisko, więc nie wiem co będzie przy dwójce:-D:laugh2: chyba, że mały zechce do przedszkola chodzić to może będzie mniej tego sprzątania. no i ciepło się zrobi to w ogródku niech robi bałagan:tak: no a mój alan to też pomaga:-p w gotowaniu.
calineczkazbajki witaj, to Ty czerwcówka jesteś:-D
życzę powodzenia na wizytach.
No w końcu się wyrwiemy na dłużej na spacer:-) bo mój A. mówi do mnie żebym na miasto nie jechała bo znów kasę wydam;-)
miłego dnia

reklama
witam
Ja się tylko melduję nadal 2w1 :dry: Lecę teraz do sklepu, potem do znajomej na kawę jakąś. Ona się trochę dziwi, że jadę do niej jak jutro mam termin ale ja mam już dość siedzenia w domu i czekania ciągłego... Zresztą to 10 min samochodem to dam radę...:tak:

kingusia dawaj znać co ci ten lekarz powiedział

calineczkazbajki witaj tak jakby ponownie :laugh2:

witam
Ja się tylko melduję nadal 2w1 :dry: Lecę teraz do sklepu, potem do znajomej na kawę jakąś. Ona się trochę dziwi, że jadę do niej jak jutro mam termin ale ja mam już dość siedzenia w domu i czekania ciągłego... Zresztą to 10 min samochodem to dam radę...:tak:

kingusia dawaj znać co ci ten lekarz powiedział

calineczkazbajki witaj tak jakby ponownie :laugh2:
no trzeba sobie jakoś czas organizować:tak: ja tam 2 dni przed porodem w Zakopanym byłam z Krakowa to było więcej niż 10min:-D

Noo i wróciliśmy...

powiem Wam iż słyszałam serducho mojej dzidzi
in_love.gif

bije jak dzwon...
36_3_13.gif

pomacała mnie po brzuchu i powiedziała, że główka bardzo nisko i mogę nawet na dniach urodzić... ale mam wizytę u położnej w szpitalu w środę...
to pewnie mi już będzie badać podwozie
Shok.png
eek.gif
i będzie już ustalała termin wywołania ...
chyba,że mała zechce wyjść do środy, ale nie sądzę
zmartwiony.gif

No pogoda nareszcie wiosenna, przynajmniej zza okna tak wygląda, więc trzeba wybrać się i wydać trochę kasy, zresztą nic lepszego nie mam do roboty. W pracy martwy sezon, nie wiadomo kiedy coś się ruszy. A na spacery to nie bardzo jest gdzie tu chodzić. Dobrze że niedługo odwiedzę Polskę, a nie byłam tam od grudnia 2009.

Ja juz po wizycie w szpitalu.Szczerze to mam mieszane uczucia....Myślałam,że będzie to wizyta z ginekologiem,a była z dwiema kobitami,jedna była położną a druga nie wiem ale pewnie też.To była tylko rozmowa o tym jak sie czuję i troche o poprzedniej ciąży.Wypisała mi aspiryne,którą mam brac do 36 tyg ciąży(jeśli dotrwam),ma to zmniejszyc minimalnie ryzyko wystąpienia zatrucia ciążowego w obecnej ciąży.Zbadała mocz i ciśnienie i to wszystko,ciśnienie 147/70,powiedziała,że dobre a ja sama nie wiem,w poprzedniej ciąży miałam 139/90 i od razu do szpitala i w tym samym dniu cesarka....
:crazy:

Witam.my dzis spacerek 3 godzinny zaliczylismy bo taka super pogoda byla.Mam nadzieje ze tak bedzie chociarz kilka dni:tak:
Calineczka witamy z powrotem
bajeczka ja tez nie siedzialam w domu ani kilka dni przed terminem ani kilka dni po.Nie ma sensu siedziec w domu i czekac bog wie na co bo sie predzej jajko zniesie niz doczeka porodu:-D
Mamunia a Ty gdzie sie ostatnio podziewasz??
Juz nie wspomne o Myleene,Medio,Sarze,Olindzie bo one to chyba juz o nas zapmnialy:-(

Co tu taka cisza?
No a ja wlasnie sie dowiedzialam ze musze szybko zmienic adres pracodawcy w Home Office bo pracuje dla nich juz prawie poltora roku i zapomnialam zrobic to odrazu a dowiedzialam sie ze przez t moge miec problem z benefitami.Mojej kolezance przez to ne chca zadnych benefitow wyplacac-nawet Child Benefit.Wiec teraz szybko musze zadzialac bo inaczej moze byc kiepsko:-(

ale tu pusto dzisiaj...czyzby wszystkie zaczely rodzic??
u nas dzisiaj kolejny piekny dzien:tak:,az sie chce wstawac z lozka :-)

ja mam coraz mniej czasu na pisanie bo mala domaga sie mojej uwagi.
ze skorka juz lepiej. teraz caly czas raczki w buzi ma a jak nie raczki to obojetnie co byle by tylko possac i slini sie okropnie:-D
milego dnia

reklama
Co tu taka cisza?
No a ja wlasnie sie dowiedzialam ze musze szybko zmienic adres pracodawcy w Home Office bo pracuje dla nich juz prawie poltora roku i zapomnialam zrobic to odrazu a dowiedzialam sie ze przez t moge miec problem z benefitami.Mojej kolezance przez to ne chca zadnych benefitow wyplacac-nawet Child Benefit.Wiec teraz szybko musze zadzialac bo inaczej moze byc kiepsko:-(
no mojej koleżance zabrali benefity i wszystko muszą załatwiać od nowa także działaj działaj:tak:
Witajcie,
pięknej pogody ciąg dalszy:-) także dziś znów troche poza domem.
Wczoraj zdzowniłam do położnej w sprawie tego skanu no i ma sprawdzić mi termin bo nic nie wiadomo:no: ile można czekać najpierw ci powiedzą że mały brzuch a później sobie czekaj:crazy:
A są super promocje w sklepach ale wczoraj zaszalałam:-D bo tu faktycznie dzień mamy 14go
życzę miłego dnia
kamilalopez co do przesądów to otatnio nie widziałam myszy a reszta aż strach pomyśleć:-D:-p

Do góry