kingusia1991
Fanka BB :)
A no i wiem już gdzie są herbatki HIPP'a ! w którym z polskich sklepów
i jak coś w razie W wiem gdzie je znaleźć hihi
i jak coś w razie W wiem gdzie je znaleźć hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kingusia ja idę właśnie we wtorek do położnej to pewnie mi powie dopiero co i jak, do tej pory mi tylko mówiła, że jakby co najpóźniej 14 marca pójdę na wywołanie
:
no mówiła tylko, że 12 dni po terminie na pewno pójdę na wywołanie, wcześniej mogą mi zrobić masaż szyjki (ale nie wiem czy tego chcę ). Wiem, że długo, może coś innego mi powie we wtorek... Zresztą sama widzisz co miasto, co szpital to inne metody..
Booże czemu tak długo??
w większości to masz wybór albo 2 dni po terminie albo 11 ... ale 14 ;O szok...
14 dni to w PL trzymają , nie wiem jak u mnie będzie, ale jak mi powie, że 14 dni to ją uduszę na miejscu...
jak możesz podaj mi na PW swoje GG o ile masz chęć
Witam w uroczą angielską niedzielę. Witam nowe przyszłe mamy. Olcia23 czy Ty też jesteś wrześniówką? Jeśli tak to się bardzo cieszę.
Kamilalopez, strasznie fajne te przesądy. Wychodzi na to że moje dziecko, jak tak dalej pójdzie, będzie miało kilkadziesiąt myszek, i to sporo jedna na drugiej, bo ja potrafię się byle czego wystraszyć. Ale jest jeden przesąd który wykorzystuję w stosunku do swojego faceta, mówi on że kobiecie w ciąży się nie odmawia bo się straci coś wartościowego, no i zamierzam w najbliższym czasie użyć tego przesądu, żeby mi zrobił placki ziemniaczane. PA, pa