reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc wszystkim
Junia
witamy z powrotem:-)Ostatnio duzo dziewczyn gdzies sie zapodzialo.
Co do spania to ta noc byla koszmarna dla mnie,praktycznie jej nie przepalam:-(
Do tego cala trojka dzieciakow siostry jest chora-kaszla od kilku dni jakby pluca mieli wypluc,staralam sie z nimi nie przebywac w jedny pmieszczeniu,ale nieststy tez mnie zlapalo wczoraj i z godziny na godzine wiecej kaszle i pluca mnie przy tym bola:-(
Zastanawiam sie teraz jak mam sie wyleczyc zanim mnie bardziej zlapie.

reklama
:tak:Jeśli któraś z mam potrzebowałaby czopki paracetamol 50mg dla niemowląt i Aphtin-płyn na bełtki to moge wysłać bo mam podwójnie-mama mi przywiozła i ciotka przysłała:tak:

oby nie!!! życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia!!! Uspałam Kacperka i sama chciałam się zdrzemnąć z godzinkę,ale niestety Samantha sie obudziła.. co zrobić... u Was też taka marna pogoda? a napisze mi ktoś o tym impancie więcej?jutro idę do lekarza i wolałabym już coś wiedzieć... pozdrawiam:)

Niestety u mnie za oknem tez wietrznie i ponuro:-(A do tego w ciagu 45 minut temperatura skoczyla mi z 36.8 do 37.6 i teraz czekam dalej-jesli dojdzie do ponad 38 to jade do lekarza lub szpitala:-(

Kamilalopez trzymam kciuki za zdrowie....

Junia21 na forum Mamy z UK jest podforum Antykoncepcja,,, tam dziewczyny pisaly o implancie. Wiem, ze zaklada sie go na 3 lata, wszczepia w ramie, i maga Ci to zrobic w Poradni planowania rodziny. W kazdym miescie jest taka jednostka.

My wlasnie wrocilismy z miasta. W koncu, od tysiaca lat cos sobie kupilam...tzn kurtke na zime. Najgorsze jest to, ze chce sobie cos kupic, ale nie ma nic fajnego:((((
A teraz strasznie spac mi sie chce, ale maly nie da mi zasnac, bo jemu nie w glowie spanie.....

Kamilalopez wrecz nienawidze zakupow. Lubie przez internet zakupy, problem jednak w tym, ze ubran nie mozna przymierzyć,,,,

reklama
witam :happy:
w koncu po pracy. Ja dzis spac nie moglam. Jak poszlam po 3 w nocy do kibelka tak od tej pory sie krecilam. Do tego jeszcze strasznie u nas wialo i cos na ogrodku sie ciagle trzeslo, chyba plot od sasiada. Tak wiec dolaczam do niewyspanych.
Ostatnio zaczela mi waga leciec do przodu i brzuch w koncu rosnie. Jestem juz 10 kg do przodu, strasznie duzo :szok: Chociaz przez pierwsze 4 miesiace przytylam moze ze 3 kg, a teraz to az sie boje na wage stanac.

Kamilalopez kuruj sie tym syropkiem z cebuli :tak:
Reszte dziewczyn pozdrawiam, lece cos obejrzec i spac chyba wczesniej pojde bo nie do zycia jestem dzisiaj

Do góry