reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc wszystkim
Junia
witamy z powrotem:-)Ostatnio duzo dziewczyn gdzies sie zapodzialo.
Co do spania to ta noc byla koszmarna dla mnie,praktycznie jej nie przepalam:-(
Do tego cala trojka dzieciakow siostry jest chora-kaszla od kilku dni jakby pluca mieli wypluc,staralam sie z nimi nie przebywac w jedny pmieszczeniu,ale nieststy tez mnie zlapalo wczoraj i z godziny na godzine wiecej kaszle i pluca mnie przy tym bola:-(
Zastanawiam sie teraz jak mam sie wyleczyc zanim mnie bardziej zlapie.

reklama
:tak:Jeśli któraś z mam potrzebowałaby czopki paracetamol 50mg dla niemowląt i Aphtin-płyn na bełtki to moge wysłać bo mam podwójnie-mama mi przywiozła i ciotka przysłała:tak:

oby nie!!! życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia!!! Uspałam Kacperka i sama chciałam się zdrzemnąć z godzinkę,ale niestety Samantha sie obudziła.. co zrobić... u Was też taka marna pogoda? a napisze mi ktoś o tym impancie więcej?jutro idę do lekarza i wolałabym już coś wiedzieć... pozdrawiam:)

Niestety u mnie za oknem tez wietrznie i ponuro:-(A do tego w ciagu 45 minut temperatura skoczyla mi z 36.8 do 37.6 i teraz czekam dalej-jesli dojdzie do ponad 38 to jade do lekarza lub szpitala:-(

Kamilalopez trzymam kciuki za zdrowie....

Junia21 na forum Mamy z UK jest podforum Antykoncepcja,,, tam dziewczyny pisaly o implancie. Wiem, ze zaklada sie go na 3 lata, wszczepia w ramie, i maga Ci to zrobic w Poradni planowania rodziny. W kazdym miescie jest taka jednostka.

My wlasnie wrocilismy z miasta. W koncu, od tysiaca lat cos sobie kupilam...tzn kurtke na zime. Najgorsze jest to, ze chce sobie cos kupic, ale nie ma nic fajnego:((((
A teraz strasznie spac mi sie chce, ale maly nie da mi zasnac, bo jemu nie w glowie spanie.....

Kamilalopez wrecz nienawidze zakupow. Lubie przez internet zakupy, problem jednak w tym, ze ubran nie mozna przymierzyć,,,,

reklama
witam :happy:
w koncu po pracy. Ja dzis spac nie moglam. Jak poszlam po 3 w nocy do kibelka tak od tej pory sie krecilam. Do tego jeszcze strasznie u nas wialo i cos na ogrodku sie ciagle trzeslo, chyba plot od sasiada. Tak wiec dolaczam do niewyspanych.
Ostatnio zaczela mi waga leciec do przodu i brzuch w koncu rosnie. Jestem juz 10 kg do przodu, strasznie duzo :szok: Chociaz przez pierwsze 4 miesiace przytylam moze ze 3 kg, a teraz to az sie boje na wage stanac.

Kamilalopez kuruj sie tym syropkiem z cebuli :tak:
Reszte dziewczyn pozdrawiam, lece cos obejrzec i spac chyba wczesniej pojde bo nie do zycia jestem dzisiaj

Do góry