reklama
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
bernardeta- no własnie mąż mówił, że dochody nam się nie zmieniają, dlatego bylismy w szoku, no ale było minęło.
A Twoje skarbki są urocze. Buziaki dla Was!
A Twoje skarbki są urocze. Buziaki dla Was!
junia21
Zaangażowana w BB
PAULA7 masz sliczniutka coreczke,ucaluj ja
kamilalopez
Fanka BB :)
Paula7 Twoja coreczka jest przesliczna,pozdrawiam:-)
lucin@
Mama Ali i Krzysia
właśnie skończyłam czytać o moich pięknych wózkach - okazało się, że tylko ładnie wyglądają, a poza tym to jakaś pomyłka, mają bardzo słabe opinie (jeszcze raz daję linki, żeby nie kupować :-) ABC-Design 3Tec - Cognac : mothercare
i
Cosatto Cabi 3 in 1 Stroller and Accessories - Pitch Black : mothercare)
ale najwięcej pozytywnych opinii, i w zasadzie brak wad stwierdzony przez użytkowników ma
SWEETY VECTOR AIR Espiro 3w1+FOTELIK+PLECAK+POMPKA (653045937) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, że można go kupić tylko w PL, ale zapłacę każdą kasę za przesyłkę zwłaszcza, że koszt wózka jest niższy niż 300F no i śliczny jest
co myślicie? kto jeszcze szaleje z zakupem wózka?
ps. bernadetka - jakie cudowne słoneczne zdjęcie - jak z filmu, pięknie się prezentujecie
i
Cosatto Cabi 3 in 1 Stroller and Accessories - Pitch Black : mothercare)
ale najwięcej pozytywnych opinii, i w zasadzie brak wad stwierdzony przez użytkowników ma
SWEETY VECTOR AIR Espiro 3w1+FOTELIK+PLECAK+POMPKA (653045937) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, że można go kupić tylko w PL, ale zapłacę każdą kasę za przesyłkę zwłaszcza, że koszt wózka jest niższy niż 300F no i śliczny jest
co myślicie? kto jeszcze szaleje z zakupem wózka?
ps. bernadetka - jakie cudowne słoneczne zdjęcie - jak z filmu, pięknie się prezentujecie
Ostatnia edycja:
Medio
Pozdrawaim Was sobotnio u nas pada, buuuu
Paula cudne zdjęcia
Bernadetta wspaniałaą masz rodzinkę
A ile dochód nie powinien przekroczyć na czteroosobową rodzinkę, tzn. mąż pracuje ja nie no i jest dwoje dzieci, zadom płacimy 400 funtów, bez taxu oczywiście, za sam wynajem, bez innych opłat?
Paula cudne zdjęcia
Bernadetta wspaniałaą masz rodzinkę
A ile dochód nie powinien przekroczyć na czteroosobową rodzinkę, tzn. mąż pracuje ja nie no i jest dwoje dzieci, zadom płacimy 400 funtów, bez taxu oczywiście, za sam wynajem, bez innych opłat?
bernardeta
Zaangażowana w BB
Medio zapytaj u siebie w councilu jaki maja prog dochodu na wasza rodzine, bo kazdy council ma inne kryteria, wtedy policz sobie wszystkie dochody lacznie z benefitami i zobaczysz czy masz jakis niedobor kasy. Jak tak to zloz wniosek. A tak a propos gdzie ty tak malo placisz za dom, bo ja za 3 bedroom w 6 strfie londynu place 1150 za sam rent.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
bernardeta
Zaangażowana w BB
Lucin@ sliczny ten wozek, podobny do Quinny, ja taki mam i jestem zadowolona bardzo. Kupilam go na ebay za polowe ceny calkiem nowy, sprawdz sobie moze ci sie cos trafi.
Tajchi
Ja juz zakończyłam tydzień mojej pracy,powiem szczerze,że najgorsze były pierwsze dwa dni,potem juz było lepiej,mały był bardzo grzeczny dla babci,babcia tez zaczeła mnie troche słuchac i przyznała racje co do niektórych rzeczy;-),jeszcze do 9.07 myslę,że wytrzymam,hihi,potem urlop w polsce no i chyba nie wróce juz do pracy,tylko będe siedzieć z małym,nie chemy babci męczyć za bardzo a poza tym dziadek sam w PL siedzi,nie chce tu przyjechać,bo co chwila musi chodzić do lekarzy i błędne koło sie zamyka.A opiekunce chyba bym sie nie odwazyła zostawić dziecka takiego małego,a poaz tym nie opłacaloby sie pracować,no chyba tylko po to aby 80%pensji oddać opiekunce.
matisek ja chrzczę małego tutaj w Londynie 5 lipca,nie potrzebowalam ,żadnych zaświadczeń,ale sa parafie i tutaj i w Polsce którę wymagaja potwierdzenia,że chodzi sie do kościoła. Moja koleżanka załatwiła takie zaświadczenie w angielskim kościele nie miała,żadnych problemów w polskim kościele kazali jej chodzic przez 2 miesiące co niedziele do kościoła i ppkazywac sie księdzu.
medio z Krzysiem juz wszytstko dobrze????? medio ja za dom płace tyle co ty ale na tydzień!!!!!!!!!!!11
karolinka ja sie nie starałam o becikowe w Polsce ale zamierzam to zrobic w sierpniu bo tutaj mi nie przyznali,chociaz miałam CHTC,tyle,że CHTC przyznali mi po tym jak już wysłalam aplikacje o SSMG,wysłałam odwołanie ale póżniej niz 30dni od momentu otrzymania jej,ale niestety nic do tej pory nie mam i pewnie juz nie będe mieć,i wiem,że jak nie dostałas tutaj to możesz pisac o to w Polsce. 1000zł ulica nie chodzi,co nie??
bernadetka sliczne te dzieciaczki,a Ty to ta laseczka z różowym pasemkiem???
olinda jak tam radzisz sobie ze swoja drużyna piłkarska ;-)????
paula super rodzinka
matisek ja chrzczę małego tutaj w Londynie 5 lipca,nie potrzebowalam ,żadnych zaświadczeń,ale sa parafie i tutaj i w Polsce którę wymagaja potwierdzenia,że chodzi sie do kościoła. Moja koleżanka załatwiła takie zaświadczenie w angielskim kościele nie miała,żadnych problemów w polskim kościele kazali jej chodzic przez 2 miesiące co niedziele do kościoła i ppkazywac sie księdzu.
medio z Krzysiem juz wszytstko dobrze????? medio ja za dom płace tyle co ty ale na tydzień!!!!!!!!!!!11
karolinka ja sie nie starałam o becikowe w Polsce ale zamierzam to zrobic w sierpniu bo tutaj mi nie przyznali,chociaz miałam CHTC,tyle,że CHTC przyznali mi po tym jak już wysłalam aplikacje o SSMG,wysłałam odwołanie ale póżniej niz 30dni od momentu otrzymania jej,ale niestety nic do tej pory nie mam i pewnie juz nie będe mieć,i wiem,że jak nie dostałas tutaj to możesz pisac o to w Polsce. 1000zł ulica nie chodzi,co nie??
bernadetka sliczne te dzieciaczki,a Ty to ta laseczka z różowym pasemkiem???
olinda jak tam radzisz sobie ze swoja drużyna piłkarska ;-)????
paula super rodzinka
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: