reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Olinda- alez one obie cudowne!!!:-). A co to za bal byl powiedz? Andrzejki?
Pozno juz, wiec ide spac. Trzymajcie sie, do jutra :-)
Pozno juz, wiec ide spac. Trzymajcie sie, do jutra :-)
alex3meyer
Matka gagatka
No to konicznie zdaj medio relacje co i jak u poloznej. Czekamy na wiesci!
A ja zaraz do miasta ide z malym, wiec tak tylko na moment zajrzalam.
Milego dnia!
A ja zaraz do miasta ide z malym, wiec tak tylko na moment zajrzalam.
Milego dnia!
Tajchi
Fanka BB :)
No dziewczyny mój mały przytył 250gr w 5 dni połozna powiedziała że to sporo jak na samym "cycu", dzis tez byłam załatwić paszport małemu, wszystko poszło szybko miło i bezproblemowo
bernardeta
Zaangażowana w BB
:-)Czesc Tajchi Jak zaczniesz zalatwiac paszport dla malego to daj znac jak ci poszlo, bo ja mam rodzic 15 marca a na 10 maja mamy dwie komunie w PL i to na dodatek obie chrzesniaczki i musimy jechac, wiec mam obawy ze nie zdaze wyrobic paszportu mojemu malenstwu, nie mowiac juz o tym ze nie wiem jak kupic bilet na samolot bez imienia i paszportu a chcialabym to zrobic teraz bo sa jeszcze w miare tanie.
Pozdrawiam
HURA udalo mi sie wstawic suwaczek WRESZCIE:-)
Pozdrawiam
HURA udalo mi sie wstawic suwaczek WRESZCIE:-)
Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki.
Medio i co tam po wizycie u położnej ??????? Koniecznie zdaj relacje:-)
Tajchi super że wszystko się szybciudk udało z paszportem a musiałaś sie umawiać czy poszłaś z marszu i czy były kolejki ???? Ciesze się razem z Tobą że synuś tak pięknie przybiera na wadzę rośnie maly mężczyzna
Zuska a co z Tobą nic sie nie odzywasz a może już tulisz swoje Maleństwo???
A u nas nic ciekawego córcia grzeczna śpi i je w piątek położna zobaczymy ile przybrała na wadze mam nadzieje że sporo boję się żeby sie nie powtórzyła historia z Olą bo ona na cycusiu nie przybierala na wadze i musiałam ją przerzucic na mleko modyfikowane czas pokaże jak to będzie.
Buziaki i spokojnego wieczorku życzę
Medio i co tam po wizycie u położnej ??????? Koniecznie zdaj relacje:-)
Tajchi super że wszystko się szybciudk udało z paszportem a musiałaś sie umawiać czy poszłaś z marszu i czy były kolejki ???? Ciesze się razem z Tobą że synuś tak pięknie przybiera na wadzę rośnie maly mężczyzna
Zuska a co z Tobą nic sie nie odzywasz a może już tulisz swoje Maleństwo???
A u nas nic ciekawego córcia grzeczna śpi i je w piątek położna zobaczymy ile przybrała na wadze mam nadzieje że sporo boję się żeby sie nie powtórzyła historia z Olą bo ona na cycusiu nie przybierala na wadze i musiałam ją przerzucic na mleko modyfikowane czas pokaże jak to będzie.
Buziaki i spokojnego wieczorku życzę
Misiówka
Fanka BB :)
Tajchi - no to super malutki przybiera, brawo!! no i z tym paszportem też milutko, że nie było jakiś problemów, oby tak dalej.
Olinda - tu tucz tego swojego słodziaka, hehehe, trzymam kciuki, żeby waga poszłaaa w górę!
Medio - jak wizyta?? mam nadzieję, że wszystko na medal!!
Zuska - pisz jak się czujesz, bo my tu juz poród zwietrzyłyśmy, hahaha.
A ja dziś rano miałąm od 7 do 12 regularne i bolesne skurcze co 6 min i sie uspokoiły... więc jeszcze muszę poczekać troszkę jak widać.
A ja dziś też miałąm wizytę i się podłamałam, bo 2 tyg temu pobierali mi krew do badań pod kątem cholestazy ciążowej i się okazało, że jakaś norma jest za wysoka i dziś pobrali znowu, jutro mają dzwonić z wynikami i jak sie pogorszyły albo utrzymują to mam jechać do szpitala, ale to czy zostanę czy to tylko wizyta to zależne od wyników będzie... ja zawału dostanę do rana... do tego infekcja jakaś w moczu wyszła... normalnie fatum w końcówce... mam nadzieję, że jutro zadzwonią i powiedzą, że wszystko ok. Trzymajcie kciuki.
Olinda - tu tucz tego swojego słodziaka, hehehe, trzymam kciuki, żeby waga poszłaaa w górę!
Medio - jak wizyta?? mam nadzieję, że wszystko na medal!!
Zuska - pisz jak się czujesz, bo my tu juz poród zwietrzyłyśmy, hahaha.
A ja dziś rano miałąm od 7 do 12 regularne i bolesne skurcze co 6 min i sie uspokoiły... więc jeszcze muszę poczekać troszkę jak widać.
A ja dziś też miałąm wizytę i się podłamałam, bo 2 tyg temu pobierali mi krew do badań pod kątem cholestazy ciążowej i się okazało, że jakaś norma jest za wysoka i dziś pobrali znowu, jutro mają dzwonić z wynikami i jak sie pogorszyły albo utrzymują to mam jechać do szpitala, ale to czy zostanę czy to tylko wizyta to zależne od wyników będzie... ja zawału dostanę do rana... do tego infekcja jakaś w moczu wyszła... normalnie fatum w końcówce... mam nadzieję, że jutro zadzwonią i powiedzą, że wszystko ok. Trzymajcie kciuki.
reklama
tajchi- super... waga wzrasta to dobrze... ciesze sie ze wszystko ok...pozdrawiam
medio- jak po wizycie czekam z niecierpliwoscia na relacie hihihi...mam nadzieje ze wszystko ok
zuska- jak tam twoje skurcze...naiesz jak sie czujesz????
medio- jak po wizycie czekam z niecierpliwoscia na relacie hihihi...mam nadzieje ze wszystko ok
zuska- jak tam twoje skurcze...naiesz jak sie czujesz????
Podziel się: