reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Misiowka- no co Ty? jak 60- tka??? Poczekaj jak dwoje dzieci bedzie rozrabiac, to dopiero bedziesz zmeczona...:-D:-D Ja za jednym nie nadazam...:tak::-D
Anoli84- a u mnie inaczej niz u tajchi- bo u mnie nie bylo szczepien w pierwszej dobie ( gruzlicy to w ogole nie mial), byla wit K podana- to sie zgadza.
Po 12 dniach po terminie- zglaszasz sie do szpitala i daja kroplowe, czesto robia tez najpierw ten masaz i to przy tym masazu ten zel wkladaja. Jak nic, to wtedy kroplowa. Jak nic to wody przebija. Jak nadal nic, to zaproponuja epidural i wiecej kroplowy, no i jak znow nic to cesarka....:sorry:
Moj w ogole tez nie mial krwi pobieranej.
Szwy mialam wchlaniajace sie, wiec nie bylo sciagania.

reklama
alex3meyer - eee tam dam rade, na początku jedno cały czas śpi, potem drugie do szkoły pójdzie chociaż na chwilę, a jak podrośnie pierwsze to przywiąże jedno do drugiego, hehehe. Trzeba sobie radzić.

Misiówka Jak się chce na wszystko znajdzie się sposób hehe.
Dobrze że między twoimi pociechami nie będzie dużej różnicy myśle że 2 lata to tak w sam raz jest:tak:

Witam się sobotnio, ale u nas mgła:szok:.
Karolek właśnie dostał czkawki i podskakuje mi w brzuszku.:-D
W poniedziałek położna. Ciekawe co powie.:happy:

gusia - u mnie będzie różnica 3 lat jednak, ale tak celowaliśmy właśnie, hehehe.

Medio - ja też w poniedziałek do położnej... ciekawa jestem co mi powie, hehehe.

paula7 - faktycznie zimnica jak cholipa!! Ale i tak cieplej niż w Pl, więc nie ma co narzekać, hehehe.

Ja dzisiaj zaliczyłąm fryzjera i jestem mega zadowolona, a moja córa poszalała z tatą w małpim gaju i oboje są padnięci, mam nadzieję, że czeka nas spokojna noc.

Miśówka a do jakiego fryzjera chodzisz, do ang czy pl? Ja idę w srodę mam zapłacic 45 funtów.
Co u was młode mamusie Olinda, Tajchi?
Zuska??? Jak tam?
Paula7 super,że masz już suwaczek teraz wszystko widac i wiadomo co i jak:)

reklama
Hej dziewczyny!!!
Witam sie niedzielnie:-):-):-)
Ale dzisiaj zimno szok normalnie:szok:
U nas ciagle bez zmian tyle ze niedlugo dostaniemy klucze od mieszkania i chatke zmienimy ale juz prawie jak na nasza bo z councilu:-):-):-)
Co do roznicy wieku to u mnie to dopiero roznice:-D miedzy najstarsza a najmlodszym bedzie rocznikowo 17 lat a miedzy tarazniejszym najmlodszym a przyszlym najmlodszym hehe 4 latka:tak::tak::tak:

Do góry