reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej dziewczynki :-)
Olinda- no to swietna wiadomosc, ze dobrzejesz....:tak::tak::tak::tak::-) I sliczniutki nowy rozowy suwaczek Oliwkowy....:tak::-):-D
Medio- cieszymy sie wszystko w porzadku :tak::tak:, choc troche powiem szczerze wczoraj sie balam, ze sie nie odzywasz, ze cos nie tak, no ale teraz kamien z serca....:tak::-)

Misiowka- oj biedna- zle sny.:sorry: Oby dzis bylo lepiej:-).
A co jeszcze? Hm, zapomnialam, wiec do pominietych tylko sie ladnie usmiecham....

My bylismy w miescie, bo jeszcze szybko koncze robienie paczki do Polski. Teraz juz w domku i pewnie zaraz obiad bede szykowac....

reklama
Czesc dziewczyny :)
przyszlam sie pochwalic :) w niedziele 30.11 urodzilam slicznego chlopczyka waga: 3.22 kg dlugosc:50 cm :-)
nie bylo latwo ale dalismy rade :)
jak potem znajde chwilke to napisze wiecej
Misiówka ciesze sie, ze wszystko w porzadku :) wiem co czulas ja mialam cala ciaze prowadzona pod katem cholestazy poniewaz mialam kilka lat temu problemy z watroba, moja siostra miala podczas dwoch ciazy cholestaze, no i ok 30 tyg. wystapilo u mnie swedzenie i musze powiedziec, ze naprawde zaskiczyli mnie tym jak sie mna zajeli :)
a ktory wynik mialas za wysoki i ile ?

Ostatnia edycja:
Zuska wiedziałam czułam to nosem że już tulisz maleństwo gratuluje synusia i koniecznie napisz co i jak no i przesyłamy buziaki dla Ciebie i synka trzymajcie sie zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))))))))))

Zuska serdeczne gratulacje!!!:-):-):-)
Czekam na relacje.:tak:
Baby6.gif

Tajchi a jak przychodzi do Ciebie położna, to tak na ile czasu, 30 min?
I czy umawia się czy wpada bez zapowiedzi?
Olinda a u Was położna była już pewnie też?

Medio położna przychodziła chyba 6 razy w poniedziałek była ostatni raz, ale mam telefon że jakby cos to mam dzwonić do niej.
Zawsze wiedziałam kiedy będzie, o pierwszym spotkaniu powiedzieli mi w szpitalu przy wyjściu a o kolejnych ona sam mówiła i raczej zawsze była na czas ok 10 min spóżnienia maxymalnie miała, wizyta trwałą ok 10 min, jedna była dłuższa ok 20 min jak pobierała małemu krew, ważyła go a tak to to szybciutko i sprawnie wszystko szło:tak:

Zuśka pogardziłas moja szarą piłeczką;-)pewnie w szpitalu dali Ci pod kolor kapci:-D

reklama
Do góry