reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio no ja jakos daje rade dzis teście juz wrocili do domu, teraz będę sama zobaczymy jak sobie poradze z gotowaniem praniem prasowaniem;-), dzis też zrobilismy małemy zdjęcia do paszportu, ale okragły wyszedł na tych zdjęciach:-D:-D

reklama
Witam sie niedzielnie
Powoli dochodzę do siebie siniak schodzi więc i mnie mniej boli wczoraj nawet wybrałam się na zakupki krutkie ale zawsze to coś Oliwka była grzeczna więc wszystko przebiegło super. Zimno dzisiaj strasznie ale cóż to już prawie grudzień:tak:A tak poza tym to nic ciekawego u nas się nie dzieje Oliwka je za dwóch i musze mieć stołówkę otwartą prawie non stop :tak::-D:-D w piątek była lekarka u nas i chciała porozmawiać na temat antykoncepcji ( jakos nie głowie mi teraz seks) ale umówiliśmy sie na piątek bo wtedy mąż będzie miał wolne no i powiedziała że jak wszystko będzie dobrze to od stycznia zaczną się szczepienia Oliwki. A Ola by ją tylko całowała i ciągle mówi mamo Oliwka chce cycusia:-D cieszę się że jak narazie nie jest o nią zazdrosna.
Buziaki życzymy miłej niedzieli

Witam dziewczyny
Fajnie że wasze maleństwa zdrowo sie chowają to najważniejsze:-)
zQo 17lat różnicy to rzeczywiście sporo:szok:
Między mną ,a siostrą jest 7 lat róznicy i myślałam że to już dużo:-)

gusia260 no coz nieraz w zyciu tak sie uklada:-D miedzy mna a moja siostra jest 9 lat ale powiem ze u nas dobrze sie stalo bo konrad bedzie mial brata bo midzy nim a dziewczynami tez jest roznica duza 13 i 11 lat takze miedzy chlopakami bedzie dobra roznica a dziewczyny to bardziej ich mamy zastepcze

olinda z czasem cycanie sie ureuluje ja konrada 15 mies karmilam i teraz tez mam zamiar dlugo karmic:tak:

Tajchi

A kiedy zamierzacie odbyc pierwszy lot ?tak sie pytam bo my bedziemy leciec jak maly bedzie mial 6 mies czeka nas wesele w Polsce i niewiem na ile wczesniej zaczac wszystko zalatwiac z paszportem:tak:

zQo może w lutym polecimy do Polski,ale najbardziej prawdopodobne to czerwiec i pojedziemy wtedy autem zrobimy chrzciny i mamy też dwa wesela:tak::tak:a z tego co wyczytałam to na paszport roczny czeka sie do 6 tygodni, bynajmniej w Londynie:tak:

Medio - do polskiego, jak poszłam z kumpelą do salonu to jej zaśpiewali 110f, a ta dziewczyna wzięła od niej 35!! Niezłe przebicie, nie, a laska ma rękę do włosów aż miło, obie jesteśmy na maxa zadowolone!

zQo - ale super macie, że już na swoje się wynosicie, gratuluję!!! A różnica wiekowa faktycznie spora, ale moja teściówka miała dzieci w odstępach 18 lat między pierwszym i drugim i 15 między drugim i trzecim, to dopiero niezły wyczy, mój mąż jest najmłodszy, a jego najstarszy siostrzeniec jest od niego o rok młodszy, hehehe.

Tajchi - dobrze, że okrągły, znaczy że ładnie przybiera, hehehe!!

Olinda - Oleńka słodziutka niesamowicie, oby tak już zostało, fajnie, że sobie tał ładnie radzisz!

Ja dziś po wielkim sprzątaniu, ale w końcu mam porządeczek jak się patrzy ipomalowany livingroom... w czwartek mamy inspekcje z agencji znowu, jak mnie oni wkurzają... a w nocy z piątku na sobotę przyjeżdża teściówka, już się nie mogę doczekać...

reklama
Do góry