reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio no ja jakos daje rade dzis teście juz wrocili do domu, teraz będę sama zobaczymy jak sobie poradze z gotowaniem praniem prasowaniem;-), dzis też zrobilismy małemy zdjęcia do paszportu, ale okragły wyszedł na tych zdjęciach:-D:-D

reklama
Witam sie niedzielnie
Powoli dochodzę do siebie siniak schodzi więc i mnie mniej boli wczoraj nawet wybrałam się na zakupki krutkie ale zawsze to coś Oliwka była grzeczna więc wszystko przebiegło super. Zimno dzisiaj strasznie ale cóż to już prawie grudzień:tak:A tak poza tym to nic ciekawego u nas się nie dzieje Oliwka je za dwóch i musze mieć stołówkę otwartą prawie non stop :tak::-D:-D w piątek była lekarka u nas i chciała porozmawiać na temat antykoncepcji ( jakos nie głowie mi teraz seks) ale umówiliśmy sie na piątek bo wtedy mąż będzie miał wolne no i powiedziała że jak wszystko będzie dobrze to od stycznia zaczną się szczepienia Oliwki. A Ola by ją tylko całowała i ciągle mówi mamo Oliwka chce cycusia:-D cieszę się że jak narazie nie jest o nią zazdrosna.
Buziaki życzymy miłej niedzieli

Witam dziewczyny
Fajnie że wasze maleństwa zdrowo sie chowają to najważniejsze:-)
zQo 17lat różnicy to rzeczywiście sporo:szok:
Między mną ,a siostrą jest 7 lat róznicy i myślałam że to już dużo:-)

gusia260 no coz nieraz w zyciu tak sie uklada:-D miedzy mna a moja siostra jest 9 lat ale powiem ze u nas dobrze sie stalo bo konrad bedzie mial brata bo midzy nim a dziewczynami tez jest roznica duza 13 i 11 lat takze miedzy chlopakami bedzie dobra roznica a dziewczyny to bardziej ich mamy zastepcze

olinda z czasem cycanie sie ureuluje ja konrada 15 mies karmilam i teraz tez mam zamiar dlugo karmic:tak:

Tajchi

A kiedy zamierzacie odbyc pierwszy lot ?tak sie pytam bo my bedziemy leciec jak maly bedzie mial 6 mies czeka nas wesele w Polsce i niewiem na ile wczesniej zaczac wszystko zalatwiac z paszportem:tak:

zQo może w lutym polecimy do Polski,ale najbardziej prawdopodobne to czerwiec i pojedziemy wtedy autem zrobimy chrzciny i mamy też dwa wesela:tak::tak:a z tego co wyczytałam to na paszport roczny czeka sie do 6 tygodni, bynajmniej w Londynie:tak:

Medio - do polskiego, jak poszłam z kumpelą do salonu to jej zaśpiewali 110f, a ta dziewczyna wzięła od niej 35!! Niezłe przebicie, nie, a laska ma rękę do włosów aż miło, obie jesteśmy na maxa zadowolone!

zQo - ale super macie, że już na swoje się wynosicie, gratuluję!!! A różnica wiekowa faktycznie spora, ale moja teściówka miała dzieci w odstępach 18 lat między pierwszym i drugim i 15 między drugim i trzecim, to dopiero niezły wyczy, mój mąż jest najmłodszy, a jego najstarszy siostrzeniec jest od niego o rok młodszy, hehehe.

Tajchi - dobrze, że okrągły, znaczy że ładnie przybiera, hehehe!!

Olinda - Oleńka słodziutka niesamowicie, oby tak już zostało, fajnie, że sobie tał ładnie radzisz!

Ja dziś po wielkim sprzątaniu, ale w końcu mam porządeczek jak się patrzy ipomalowany livingroom... w czwartek mamy inspekcje z agencji znowu, jak mnie oni wkurzają... a w nocy z piątku na sobotę przyjeżdża teściówka, już się nie mogę doczekać...

reklama
Do góry