andzia_andzia2
Początkująca w BB
No tylko ciekawe czy coś takiego wyszło by z moczu czy z krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny! Super, ze znalazlam ten watek Mam termin na styczen, to moja pierwsza ciaza. Ide sie tu u Was rozejrzec
Nie bede sie nakręcac, bo w necie to wyczytam sobie wszystkie choroby Swiata he he chyba maja jakieś standardy, (mam nadzieje) :-) to moje pierwsze dziecko, jestem po dwóch poronieniach wiec i tak jestem w strachu:-) lekarka mnie prowadzi w Londynie bo angielskim lekarza do końca nie ufam, w pierwszej ciazy 3 tygodnie mnie przenosili z obumarla 10 tyg. ciaza a do 5 tygodni dla kobiety moze byc śmiertelna, mogli mnie załatwić sepsa, za drugim razem z krwotokiem trzymali mnie ponad 2h zanim mnie przyjęli, w rezultacie skończyło sie w toalecie, a wyniki podali mi przez telefon i życzyli szczęścia przy następnym, w tej ciazy 5 miesiecy brałam leki na podtrzymanie bo progesteron miałam za niski, bez progesteronu nie rozwija sie lozysko! ( oczywiście dla nic wszystko oki!!!) i gdyby nie moja lekarka to nie wiem jakby to sie dla nas skończyło :-) jeżdzę do niej na kontrole co 4 tygodnie :-) dzieki niej juz jesteśmy w 26 tygodniu :-) Z niecierpliwością czekam na chwile kiedy naszego Adrianka bede miała juz na rękach :-)