reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziewczyny a jak się przewozi noworodki ( do 9 miesiąca)w aucie, bo mój mąz wyczytał,że trzeba z przodu tyłem do jazdy, czy to prawda?Nie może być z tyłu, np. ze mną jak mąż prowadzi?

reklama
z tego co ja wiem to nawet powinno sie wozic z tylu ze wzgledu na poduszki. no i tylem do kierunku jazdy. no chyba ze nie macie poduszek to moze wtedy chyba byc z przodu...a tylem do kierunku jazdy dlatego ze pasy wtedy odpowiednio zabezpieczaja foteki a w nim dzidziusia.
hmm przynajmniej tak mi sie wydaje heheeh

Zaleca się wożenie z tyłu ale można też z przodu pod warunkiem, że poduszka powietrzna jest wyłączona:-)
Medio może Twój mąż chce miec synka koło siebie;-)

Mamy poduszki, więc z tyłu. Dzięki dziewczynki.
Ale dziś pogoda, zaraz zmykam z Krzysiem do szkoły i na zakupki trzeba coś kupiś na obiadek.
Sylwia.m chyba tak:)hihihi

Witam
Ja dziś na obiadek robię kapustke na gęsto i do tego ziemniaczki:-) A dla mojej malutkiej jakąs zupke jarzynową bedzie trzeba zrobić

DZIEŃ DOBRY:tak: POGODA DO BANI :wściekła/y::wściekła/y: DOBRZE ŻE CHOCIAŻ WEEKEND BYŁ PIĘKNY. OLA DZISIAJ BARDZO CHĘTNIE POSZŁA DO PRZEDSZKOLA :-) NO A WCZORAJ PIERWSZY RAZ POWIEDZIAŁA PANI ŻE CHCE DO TOALETY ROBI MOJE SERDUSZKO POSTĘPY:tak::-D:-D

A JA MAM JESZCZE PYTANKO UŻYWAM DO ŻELAZKA TE WODY ZAPACHOWE I NIE WIEM CZY MOGĘ PRASOWAĆ RZECZY MALEŃSTWA?????????????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI

DZIEŃ DOBRY:tak: POGODA DO BANI :wściekła/y::wściekła/y: DOBRZE ŻE CHOCIAŻ WEEKEND BYŁ PIĘKNY. OLA DZISIAJ BARDZO CHĘTNIE POSZŁA DO PRZEDSZKOLA :-) NO A WCZORAJ PIERWSZY RAZ POWIEDZIAŁA PANI ŻE CHCE DO TOALETY ROBI MOJE SERDUSZKO POSTĘPY:tak::-D:-D

A JA MAM JESZCZE PYTANKO UŻYWAM DO ŻELAZKA TE WODY ZAPACHOWE I NIE WIEM CZY MOGĘ PRASOWAĆ RZECZY MALEŃSTWA?????????????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI
Ola zuch dziewczynka, zobaczysz jak niedługo bedzie zasuwać po angielsku:tak::-):-D.
Co do tej wody zapachowej to nie wiem. Może by choć przez pierwszy miesiąc odstawić, by ewentualnie skórki nie drażniło i zapach. Później można by spróbować. Może inne dziewczyny wiedza coś więcej na ten temat.;-)

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :-) ALEŻ DZISIAJ CISZA NA FORUM CZYŻBYŚCIE MIAŁY LEPSZĄ POGODĘ NIŻ JA :-(BO U MNIE NIEDOŚC ŻE LEJE TO JESZCZE WIEJE JAK DIABLI:wściekła/y::wściekła/y: OLA ZAŁAPAŁA KATAR :-( ŚPI JUŻ MOJE SŁONECZKO MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZERODZI SIĘ TO W NIC POWAŻNEGO:no: I DAM RADE WYKUROWAĆ JĄ SAMA.

ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI:tak:

reklama
Pogoda dziś u mnie paskudna:wściekła/y:, deszcz, wiatr, pochmurno:baffled:.
Dziewczyny czy znacie może nazwy sklepów gdzie można kupić wszystko dla baby, łóżeczko,przebierak itd?

Do góry