reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
z tego co ja wiem to nawet powinno sie wozic z tylu ze wzgledu na poduszki. no i tylem do kierunku jazdy. no chyba ze nie macie poduszek to moze wtedy chyba byc z przodu...a tylem do kierunku jazdy dlatego ze pasy wtedy odpowiednio zabezpieczaja foteki a w nim dzidziusia.
hmm przynajmniej tak mi sie wydaje heheeh
hmm przynajmniej tak mi sie wydaje heheeh
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Zaleca się wożenie z tyłu ale można też z przodu pod warunkiem, że poduszka powietrzna jest wyłączona:-)
Medio może Twój mąż chce miec synka koło siebie;-)
Medio może Twój mąż chce miec synka koło siebie;-)
DZIEŃ DOBRY POGODA DO BANI DOBRZE ŻE CHOCIAŻ WEEKEND BYŁ PIĘKNY. OLA DZISIAJ BARDZO CHĘTNIE POSZŁA DO PRZEDSZKOLA :-) NO A WCZORAJ PIERWSZY RAZ POWIEDZIAŁA PANI ŻE CHCE DO TOALETY ROBI MOJE SERDUSZKO POSTĘPY
A JA MAM JESZCZE PYTANKO UŻYWAM DO ŻELAZKA TE WODY ZAPACHOWE I NIE WIEM CZY MOGĘ PRASOWAĆ RZECZY MALEŃSTWA?????????????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI
A JA MAM JESZCZE PYTANKO UŻYWAM DO ŻELAZKA TE WODY ZAPACHOWE I NIE WIEM CZY MOGĘ PRASOWAĆ RZECZY MALEŃSTWA?????????????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI
Medio
Fanka BB :)
Ola zuch dziewczynka, zobaczysz jak niedługo bedzie zasuwać po angielsku:-).DZIEŃ DOBRY POGODA DO BANI DOBRZE ŻE CHOCIAŻ WEEKEND BYŁ PIĘKNY. OLA DZISIAJ BARDZO CHĘTNIE POSZŁA DO PRZEDSZKOLA :-) NO A WCZORAJ PIERWSZY RAZ POWIEDZIAŁA PANI ŻE CHCE DO TOALETY ROBI MOJE SERDUSZKO POSTĘPY
Co do tej wody zapachowej to nie wiem. Może by choć przez pierwszy miesiąc odstawić, by ewentualnie skórki nie drażniło i zapach. Później można by spróbować. Może inne dziewczyny wiedza coś więcej na ten temat.;-)
WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :-) ALEŻ DZISIAJ CISZA NA FORUM CZYŻBYŚCIE MIAŁY LEPSZĄ POGODĘ NIŻ JA :-(BO U MNIE NIEDOŚC ŻE LEJE TO JESZCZE WIEJE JAK DIABLI OLA ZAŁAPAŁA KATAR :-( ŚPI JUŻ MOJE SŁONECZKO MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZERODZI SIĘ TO W NIC POWAŻNEGO I DAM RADE WYKUROWAĆ JĄ SAMA.
ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI
ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI
reklama
Podziel się: