reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :-) ALEŻ DZISIAJ CISZA NA FORUM CZYŻBYŚCIE MIAŁY LEPSZĄ POGODĘ NIŻ JA :-(BO U MNIE NIEDOŚC ŻE LEJE TO JESZCZE WIEJE JAK DIABLI:wściekła/y::wściekła/y: OLA ZAŁAPAŁA KATAR :-( ŚPI JUŻ MOJE SŁONECZKO MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZERODZI SIĘ TO W NIC POWAŻNEGO:no: I DAM RADE WYKUROWAĆ JĄ SAMA.

ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI:tak:

Moja tez złapała wczoraj katarek, co dajesz swojej żeby przepędzic ten katar?

reklama
DZIEŃ DOBRY :tak: U NAS WIEJE ALE ŚWIECI SŁONECZKO :tak:
MEDIO CHYBA TA POGODA CO BYŁA WCZORAJ U MNIE POSZŁA DO CIEBIE:sorry2::sorry2:

GUSIA260 JA PODAJĘ OLI ZWIEKSZONĄ WITAMINE C W KROPELKACH DO TEGO MAM W KAPSUŁKACH DO SSANIA RÓŻNE WITAMINKI NO I ZAKRAPIAM JEJ NOSEK OTRIVINEM. A DO TEGO PRZED SNEM WYGRZEWAM JEJ NÓŻKI. NALEWAM DO MISECZKI BARDZO CIEPŁEJ WODY I PÓŹNIEJ STOPNIOWO JESZCZE JEJ DOLEWAM GORĄCEJ. ŻEBY NÓŻKI BYŁY CZERWONE JAK RACZKI POTEM W SKARPETKI I DO ŁÓŻECZKA.

ŻYCZYMY ZDRÓWKA:tak:

MEDIO JEŚLI CHODZI O SKLEPY TO JA KUPOWAŁAM W MOTHERCARE ALBO W TOYS R US. ALE MOŻE DZIEWCZYNY MAJĄ INNE I MOŻE TAŃSZE SKLEPY:tak:;-) BUZIAKI

Dzięki, czyli najpierw się wybiorę do tesco.
A kupowałyście wózek, czy są takie wózki, żeby łatwo można było przewozić dziecko w aucie, takie z fotelikiem od razu?

gusia260- rzeczywiście na witaminki Twoja córcia jest jeszcze za mała chociaż wit c w kropelkach możesz jej podawać :tak: a Ola dzisiaj dużo lepiej sie czuje i z noska jej już nie leci ale jeszcze dzisiaj powtórzymy wygrzewanie nóżek i jutro powinno być już wszystko w normie:tak::-D:-D

Olinda widzałam zdjęcia Oli na naszej klasie, jaka ona słodka, fajny z niej przedszkolaczek.

1991.gif

reklama
Hej :-)
Bylismy dzis znow na kontroli z Oliwieraskiem. Juz wszystko w porzadku. Zdrowy. Takze bardzo mnie to cieszy :-)
Medio- zgadzam sie z Olinda, co do sklepow- MOTHERCARE i TOYS R US- tam kupisz wszystko co potrzeba. Wozek wielofunkcyjny z fotelikiem rowniez. Lub tylko spacerowka i fotelik samochodowy- bez gondoli. Albo wszystko w jednym( ja taki kupowalam ), takze co tylko chcesz.
Olinda- no niestety taka pora teraz nastala, ze wszystkie dzieciaczki cos choruja. Olivier juz zdrowy, ale gdzie nie patrze, tam chore lub przeziebione maluszki...:sorry2:.

Ok, na razie tyle, zajrze jeszcze wieczorkiem...:tak::-)

Do góry