reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej :-)
Bylismy dzis znow na kontroli z Oliwieraskiem. Juz wszystko w porzadku. Zdrowy. Takze bardzo mnie to cieszy :-)
Medio- zgadzam sie z Olinda, co do sklepow- MOTHERCARE i TOYS R US- tam kupisz wszystko co potrzeba. Wozek wielofunkcyjny z fotelikiem rowniez. Lub tylko spacerowka i fotelik samochodowy- bez gondoli. Albo wszystko w jednym( ja taki kupowalam ), takze co tylko chcesz.
Olinda- no niestety taka pora teraz nastala, ze wszystkie dzieciaczki cos choruja. Olivier juz zdrowy, ale gdzie nie patrze, tam chore lub przeziebione maluszki...:sorry2:.

Ok, na razie tyle, zajrze jeszcze wieczorkiem...:tak::-)
A drogo płaciłaś za ten wózek?
Widzę,że mieszkasz w Playmont, tam tez jest mojego męża kolega Andrzej Słaby i moja koleżanka Monika Pancek nie wiem czy znasz?
Superowo,że Oliwierek zdrowiutki!

reklama
Medio- z tego co pamietam to ok. 350 funtow. Natomiast sa tansze, ok 200 funtow i tez takie wielofunkcyjne, np GRACO QUATRO- on jest tani i ma wszystko. Zastanawialismy sie nawet czy go nie kupic, ale w koncy znalazlam inny, ktory bardziej mi sie podobal.
A Polakow to ja niestety tutaj zadnych nie znam. strasznie mi tego brakuje...:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Pewnie juz spicie, nie? Ja niestety dopiero teraz mam czas zasiazc przy kompie. No nic, dobrej nocki :-)

Dziś popołudniu sie wybieramy na zakupy dla małego, najpierw do tesco, a jutro do mothercare.
Dzięki za namiary na wózek:)

DZIEŃ DOBRY:tak:

ALEX JAK SPOJRZAŁAM O KTÓREJ PISAŁAŚ TO SOBIE POMYŚLAŁAM ŻE CHYBA CIERPISZ NA BEZSENNOŚĆ :szok::-D:-D JA TERAZ WCZEŚNIE CHODZĘ SPAĆ ZA TO W NOCY SIĘ MĘCZE :wściekła/y: DZIDZIA JUŻ NIEŹLE DAJE W KOŚĆ :dry: A TEJ NOCY TO JUŻ PRZESZŁA SAMĄ SIEBIE, NACISKALA MI GDZIEŚ NA NERW I MIAŁAM WRAŻENIE JAKBY KTOŚ MI ROZWALAŁ BIODRO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A DO TEGO PROMIENIUJĄCY BÓL NA PLECY I NOGI:wściekła/y::wściekła/y:

MEDIO- MUSIAŁABYŚ WEJŚĆ NA STRONE TOYS R US I WTEDY MNIEJ WIĘCEJ ZOBACZYSZ JAKI JEST WYBÓR WÓZECZKÓW:tak:NO I ZORIĘTUJESZ SIĘ W CENACH ALE TAK JAK ALEX PISAŁA ZA 200 LUB 230 POWINNAŚ JUŻ KUPIĆ :tak:

BUZIAKI

Medio zanim kupisz wózek w sklepie to popatrz sobie na ebay'u:-) Ja taki model jaki Alex pokazała kupiłam za 50Ł:szok: No chyba że wolisz nowy ze sklepu:-)
Może zobacz sobie w sklepie jakie są, zapamiętaj model i popatrz na aukcjach:-)

Hejka :-)
Medio- udanych lowow. Ale fajnie tak kupowac wszystko dla maluszka, zbierac cala wyprawke. Jeszcze raz bym tak chciala:tak:. Pamietam dobrze jaka to frajda kupowac te malusienkie rozmiary ciuszkow, koderki, lozeczko, wozek itp... oh... rozmarzylam sie...:sorry2::-)
Olinda- na bezsennosc to ja akurat nie cierpie. Duzo bym dala za jedna w pelni przespana noc, oj duzo....Niestety zanim sie uwine z malym, jego kapiela, kolacja i spaniem, to robi sie pozno. A jeszcze troche trzeba ogarnac cos, butelki , kubeczki i inne naczynka wymyc, wysterylizowac, zeby byly gotowe na nastepny dzien i niestety kiedy ide na kompa zobaczyc co tam na BB slychac, to juz jest zazwyczaj 22:00 :sorry2:
No to Oliwka juz rozrabia....:-D cos czuje bedzie z niej gagatek, hi hi...:-D:-D:-D

A my dzis pewnie w domku zostaniemy, bo leje od samego rana, no coz....:-(

OJ ALEX NIC MI NIE MÓW JA MĘŻOWI MÓWIE TO SAMO ŻE MAM TAKIE PRZECZUCIE ŻE OLIWKA NADROBI ZA OLĘ :szok: BO Z OLĄ TO JA WSUMIE NIE MIAŁAM ŻADNYCH PROBLEMÓW ANI W DZIEŃ ANI W NOCY :tak::-) JUŻ SIĘ SZYKUJE PSYCHICZNIE NA MAŁĄ ROZRABIARE:-D

U NAS TEŻ STRASZNIE ZIMNO:wściekła/y: A JA TAK KOCHAM CIEPEŁKO:tak: NO CÓŻ BYŁ CZAS PRZYWYKNĄĆ NA KARAIBACH NIE MIESZKAMY NIESTETY:no::wściekła/y:

reklama
gusia260- trzymaj się dzielnie i nie daj się przeziębieniu:tak: u nas na szczęście już po katarku, ja też się balam żeby nie załapać od Oli i się udało :-);-)
medio czekam na relacje z zakupów mam nadzieje że będą udane:tak:

POZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Do góry