reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam was dziewczyny :-)
kamilalopez wielkie dzięki za pomoc no i dzięki za linka jest bardzo przydatny :tak:;-)
Dziewczyny a co do witaminki d3 to mam pare znajomych i też nie wywalczyły jej tutaj i przywiozły se z Pl :tak:
Ale mam zmiany humorków mój mąż nie nadąża czasem:zawstydzona/y:hormony dają znać o sobie a senność mnie męczy czasem poradze przespać cały dzień mam nadzieję że to kiedyś ustąpi :-D
Miłego dnia wam życzę dziewczyny,pogoda zapowiada się upalna znowu :-)

reklama
Witam was dziewczyny :-)
kamilalopez wielkie dzięki za pomoc no i dzięki za linka jest bardzo przydatny :tak:;-)
Dziewczyny a co do witaminki d3 to mam pare znajomych i też nie wywalczyły jej tutaj i przywiozły se z Pl :tak:
Ale mam zmiany humorków mój mąż nie nadąża czasem:zawstydzona/y:hormony dają znać o sobie a senność mnie męczy czasem poradze przespać cały dzień mam nadzieję że to kiedyś ustąpi :-D
Miłego dnia wam życzę dziewczyny,pogoda zapowiada się upalna znowu :-)

u nas tez upal :) Nie martw sie humorki przejda po pierwszych 3 mies. tez mnie to meczylo, choc do dzis sie zdazy za mam zly dzien :/ i wtedy cierpia niestety wszyscy :( uroki ciazy Pozdrawiam

Dzien dobry.
Co z wami wszystkimi,ze tak cicho na forum?Dziewczyny co tam u was slychac??
My ostatnio zaliczylysmy basen 1 raz-Olivka szczesliwa,tak ze teraz bedziemy chodzic 3-4 razy w tygodniu.
A wczoraj pol dnia stracilysmy na dojechanie i powrot z ambasady bo na glosowaniu bylysmy.

Milego dnia

hej dziewczyny,
u nas w porządku w środę jadę do hv, vanilka ja małej narazie nie dopajam, coś Amelkę wysypało mi na buzi i nie wiem czy to potówki czy alergia, a że tak zapytam to mogą uczulić ją pomidory?
pozdrawiam Was wszystkie no właśnie co tam u Was słychać?
vanilka, maureen jak tam sobie radzicie?
kamilalopez podziwiam podziwiam:-)
witam nowe mamy i gratuluję:tak:

hej dziewczyny,
u nas w porządku w środę jadę do hv, vanilka ja małej narazie nie dopajam, coś Amelkę wysypało mi na buzi i nie wiem czy to potówki czy alergia, a że tak zapytam to mogą uczulić ją pomidory?
pozdrawiam Was wszystkie no właśnie co tam u Was słychać?
vanilka, maureen jak tam sobie radzicie?
kamilalopez podziwiam podziwiam:-)
witam nowe mamy i gratuluję:tak:

Karis dobrze ze wszystko ok.Co do pomidorow to moga uczulic malenstwo dlatego mowia zeby jesc tylko kilka plasterkow dziennie i patrzec czy maluszkowi nic nie jest-jak moja Olivke w 2 tygodnie po porodzie wysypalo na twarzy to tez sie zastanawialam czy czasem nie pomidory,ale w naszym przypadku to bylo co innego.

My dzis zaliczylysmy basen po raz drugi,jak kladlam Olivke na brzuch to machala raczkami jakby plynac chciala:-)Poza tym dzis pierwszy raz dostala cos innego niz tylko mleko i straszny ubaw mialam bo jak chcialam jej wkladac lyzeczke do buzi to ona lapaja ja raczka i sama wkladala sobie do buzi-chyba jej sie spodobalo:-)
A oto zdjecia:

hello !! :)

Boze, jak dawno mnie tu nie bylo ;)

kamilalopez sliczna mala myszka!:) no widac spodobala sie jej lyzeczka hyhy ;)

karis78 gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :)) Amelko witamy Cie na swiecie ;)

Vanillka gratulacje serdeczne ;) ! Dawidku witamy Cie na swiecie :)
chowajcie sie bobaski zdrowo, i nie dajcie za bardzo popalic rodzicom!:) hihi

witam nowe na forum ! :)

u Nas malutka bardzo sie rozgadala, mala gadulka z niej!

od kilku dni probujemy zupki, deserki i kaszke , ale kaszka bananowa przypadla jej do gustu, bo dodaje 2 lyzki do mleka ;)
i wciaga az uszy sie jej trzesa !:)

z nowosci za tydzien przyjezdza moja babcia (prababcia Kornelii) z moja ciocia ;)
wiec pewnie po Londynie bedziemy jezdzic i atrakacje pokazywac rodzince hehe :)

wstawiam zdjatka,

pozdrawiam Wszystkie !!

Załączniki

• DSC00355.jpg
    DSC00355.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 57
  • alelelejwj2j2.jpg
    alelelejwj2j2.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0635male.jpg
    DSC_0635male.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0664male.jpg
    DSC_0664male.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00401.jpg
    DSC00401.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0670male.jpg
    DSC_0670male.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC00378.jpg
    DSC00378.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 72
Hejka:happy2:
malduje sie i ja choc na kompa czasu malo ...;-)ciagle zajeta jak nie dzieci to jakies sprawy papierkowe albo na miescie ..
u nas okey;-)Davidek na cycusiu dalej ,rosnie to najwazniejsze .Oczko juz praktycznie nie lzawi .Powoli robi sie bardziej aktywny ,rozglada :happy2: misio z Niego
taki maly misio z niego :-)
wczoraj mielismy spotkanie zapoznawcze w szkole u starszaka -plakal jak mial wracac do domu wiec podobalo mu sie :happy2:zobaczymy co bedzie we wrzesniu :happy2:

kamilalopez Jaka sliczna Oliwka !!!napatrzec sie nie moge taka slodka :-)

kingusia A kornelka to wyglada na jakies 5 miesiecy :happy2:juz kaszke jecie ??jakos szybko tutaj chyba wprowadzaja co :confused:
a Ty ladnie w tyc ciemnych wloskach wygladasz :tak:i chyba spadlo te 20o kg co przytylas?

karis wlasnie ponoc pomidor bardzo uczula ..sama mam chec niesamowita bo uwielbiam je ..ale jeszcze poczekam..za to marze o czeresniach !
jak sobie radzisz??mame masz jeszcze?jak starszak ??

oki uciekam pospac jeszcze puki dzieci tez spia :tak:
buziaczki :*

Dawidek moj nad jeziorkiem :)

Uploaded with ImageShack.us
spioch ;-);-)

Uploaded with ImageShack.us

Vanilka sliczny ten Twoj Davcio :) mmm schrupac! a Ty w taki upal go w kurteczke ubralas??? ;o
no Kornela pojutrze skonczy 4 miesiac, czyli tak jakby 5 miesiac zacznie, wiec za wiele sie nie pomylilas hyhy :)
a kaszke bananowa Bobovity mam z polskiego sklepu, wiec ja sama zdecydowalam o tym, ze cos dodatkowo bede jej wprowadzac, szczegolnie, ze mozna juz od 4 miesiaca zaczynac ;)

co do 20 kg, spadlo, spadlo :)
tylko brakuje mi z 6 kg do wagi sprzed ciazy ;)

kimgusia dziekuje :tak:
hehe to bylo wieczorkiem w tej bluzie :happy2:maly mi spi w wozku super wiec czesto jestesmy na dworze bo i trzeba korzystac z lata no nie :-)
No tak karnelka juz prawie 4 mieszki kilka dni brakuje :-)ja mojemu starszakowi tez ok 4 mieszka kaszke dodawalam bo nie najadal sie :no:
super ,ze waga spadla dziecko wyciaga wszystkie sily z mamy :tak:
a co przy dwojce :baffled:wieczorem to padam zmeczona .
kornelka pewnie juz gaworzy na calego :-D

reklama
Vanilka o moj Boziu... nawet mi nie przypominaj hihi, jak juz zacznie gadac "po swojemu" to juz nie przestanie i uszy bola ;)
traaaaaaagedia, nauczyla sie cholercia od swojej babci (mojej mamy) tyle gadulic, ze szok...

smieje sie czesto, ogolnie mowia, ze mam zlote, grzeczne dziecko :)
a jak sobie radzisz z nowym domownikiem ? hihi

Do góry