reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc kobietki.
Ostatnio cos malo czassu mam na wszystko.Poza tym musze powyjasniac kilka spraw z counsilem I jestem wsciekla bo Olivia ma juz paszport I powinnismy w przyszlym tygodniu leciec do Polski a dopoki nie wyjasnie wszystkiego z counsilem to nie moge:wściekła/y:

Maureen - jak samopoczucie?Jest chociarz troche lepiej?

Vanilka - ja bralam recznik dla siebie I dla malej tez na wszelki wypadek chociarz wiedzialam ze I tak nie bedzie kapana.Smoczek mozna miec

Karis - kazdy szpital inaczej.W szpitalu w ktorym ja rodzilam powiedzieli mi ze jak bede miala skurcze co 10 minut I przez okolo40-60 sekund to mam przyjezdzac ale wiem ze niektore szpitale w takim przypdku odsylaja jeszcze do domu.Jak odejda wody to z tego co wiem to powinno sie jechac do szpitala zeby sprawdzili czy wszystko ok I moga odeslac Cie jeszcze na 24h do domu.To sa informacje ktore udzielila mi moja polozna.Wydaje mi sie ze najlepiej jak sie swojej poloznej podpytasz-ona bedzie wiedziala jak jest u was w szpitalu

Marika3020- gratulacje I witaj w naszym gronie.Napisz troszke wiecej o sobie:-)

reklama
Cześć dziewczyny,
dzięki za odpowiedzi w sprawie dojazdu do szpitali:-)
kamilalopez to trzymam kciuki żebyś wyjaniła wszystko z nimi i mogła do PL jechać;-)
marika3020 ja też mam synka Alana, witaj na forum
vanilka mam nadzieję, że lepiej się czujesz
a kingusia co tam słychać?
maureen jak tam mała rośnie? i jak rodzeństwo oswaja się trochę?
moja mała coraz mniej się rusza a brzucho coraz większe oby jak najszybciej zleciało
miłego dnia

Ostatnia edycja:
witaj marika
my tez juz jestesmy przeszlo 4 lata w uk z tym ze pierwsze 3.5 mieszkalismy w pieknej Walii

tez mam starszego synusia a co mampod serduszkiem tego nie wiem...albo facet albo babka innego wyjscia nie ma

tez sie martwie porodem bo pierwszy mialam 7 lat temu cesarke z zagrozenmiem zycia, teraz poprosili mnie tu w szpitalu o list z Polski z opisem pierwszego porodu i wlasnie go otrzymalam, jak rpzeczytalam to sie tylko wystraszylam...nie wiem c tutaj lekarz zadecyduje o moim porodzie.

Witam po dłuzszej nieobecnosci spowodowanej zgonem dysku c w moim laptopie, chyba usprawiedliwione? Teraz piszę z jakiegos pozyczonego rupiecia i właśnie przed chwilą mi się wyłączył jak miałam juz prawie napisanego całego posta:angry:. Nie bardzo mam czas pisac drugiego, tak długiego. Więc tylko pozdrawiam i życzę udanego weekendu. Może jutro cos skrobnę

Hej dziewczyny!

Trochę Was zaniedbałam... hyh , pochłonięta dzieckiem i dniem codziennym jestem ;)
U Nas oki, problemów brzuszkowych i kolkowych nie ma (tfu , tfu!)
Jest grzeczna (oczywiście jak pochwalę to zacznie pewnie psocić :) ) no, ale czasem jej pod wieczór jakieś schizy włączają i ryczy i marudzi ;) takiego agresora dostaje, ale ją nic nie boli, brzusio mięciutki... po prostu ma taki charakterek.

A jak tam brzuszkowe kobietki Nasze forumowe??? :) która pierwsza do startu ;) ??? bo się pogubiłam...

Zostawiam zdjątka malutkiej :-D

Pozdrowionka!

Załączniki

• DSC00265.jpg
    DSC00265.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00263.jpg
    DSC00263.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 31
hej dziewczyny ,ale u nas zimno niby sloneczko swieci,ale jest straszny wiatr.
ja tez boje sie tu rodzic!!!w polsce mialam cesare(powod:wachania tetna plodu)a tu mam spotkanie w szpitalu16 czerwca i zdecuduja czy cc czy porod sn ale dlaczego sama nie wiem.
pozdrawiam wszystkie ciezarowki i mamusie:)
zycze milego weekendu

Hejka

kingusia ale Kornelcia urocza i jak juz sie smieje :happy:a niedawno co chodzilas z brzuszkiem :tak:
Wiec teraz czas na karis ,a potem ja :happy:

marika Witaj :happy:

reklama
Hej dziewczyny chcialam do was dolaczyc :-) Mam na imie Monika mieszkam w Londynie i tez bede tu rodzic :tak:. Szczerze to porodu sie tak nie boje jak tej opieki tu podczas ciazy :sorry2: pierwsza ciaze prowadzilam w Polsce i naprawde musze przyznac ze roznica jest ogromna :szok:. ale wytrwalam te pierwsze 3 mies. za tydz. pierwsze usg. i pierwsze badania, juz nie moge sie doczekac :-). Pozdrawiam

Do góry