Witam weekendowo, ale pogoda raczej do kitu. Ha, ha no i dostałam wczoraj zaproszenie na usg prenatalne na wtorek. Ja to jednak jestem w gorącej wodzie kąpana, niepotrzebnie jeździłam prywatnie, tylko kasa i czas zmarnowany. Ale cóż, byłam trochę zdołowana no i właściwie dopiero poznaję ten system
reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Dzien dobry
Maureen sniadanko fajne mialas:-)apetycik jest,tylko trzeba uwazac zeby pozniej problemow ze schudnieciem nie bylo
Karis no to duzo 2cm w 3 dni:-)
Bajeczka,Kingusia trzymam kciuki zebyscie w koncu na porodowce wyladowaly;-)
Ropucha przyzwyczaisz sie do tego ich systemu tutaj:-)Moze i niepotrzebnie jezdzilas ale przynajmniej zobaczylas ze wszystko jest w porzadku
Pogoda u nas okropna dzisiaj wiec spacerku nie bedzie:-(A wczoraj bylysmy u lekarza na tym sprawdzeniu co robia po 6 tygodniach i Olivia wazy juz 4.720 kg i glowke ma wieksza o 4cm.
A co do tej wysypki na twarzy to sie okazalo ze to egzema.
Maureen sniadanko fajne mialas:-)apetycik jest,tylko trzeba uwazac zeby pozniej problemow ze schudnieciem nie bylo
Karis no to duzo 2cm w 3 dni:-)
Bajeczka,Kingusia trzymam kciuki zebyscie w koncu na porodowce wyladowaly;-)
Ropucha przyzwyczaisz sie do tego ich systemu tutaj:-)Moze i niepotrzebnie jezdzilas ale przynajmniej zobaczylas ze wszystko jest w porzadku
Pogoda u nas okropna dzisiaj wiec spacerku nie bedzie:-(A wczoraj bylysmy u lekarza na tym sprawdzeniu co robia po 6 tygodniach i Olivia wazy juz 4.720 kg i glowke ma wieksza o 4cm.
A co do tej wysypki na twarzy to sie okazalo ze to egzema.
Ostatnia edycja:
Ja również jestem, w dwupaku niestety jeszcze....
Identycznie jak u kingusi brzucho boli, kłuje mnie od rana na dole, ale nic poza tym...:-( Trzeba dalej czekać...
U nas ładna pogoda była rano i miałam wyciągnąć mojego na spacer ale chyba za bardzo się napaliłam i deszcz u nas pada więc nici ze spacerku....
Kingusia kiedy masz wizytę u położnej? Ciekawe czy ci ustali mniej więcej datę wywołania w razie co...
Identycznie jak u kingusi brzucho boli, kłuje mnie od rana na dole, ale nic poza tym...:-( Trzeba dalej czekać...
U nas ładna pogoda była rano i miałam wyciągnąć mojego na spacer ale chyba za bardzo się napaliłam i deszcz u nas pada więc nici ze spacerku....
Kingusia kiedy masz wizytę u położnej? Ciekawe czy ci ustali mniej więcej datę wywołania w razie co...
Karis,
jaka tam Nigella, no coś Ty Po prostu wszyscy w domu kochają ciasta ( ja też ) więc siłą rzeczy je piekę, a że to lubię to inna sprawa;-) Gotować też w miarę lubię, ale czasem jak nie mam weny, to do garów nawet nie podejdę
Jesteś z rocznika '78, czy to tylko cyferki przy nicku ?
Dzięki za trzymanie kciuków, przydadzą się na pewno A usg na pewno się doczekasz
Kamilalopez,
super rośnie Oliveczka Co zapisali na tą egzemę ??
Bajeczka, Kingusia,
widocznie tak dobrze Waszym maluszkom u Was w brzuchach, że nie chcą wyjść i już Ale kiedyś w końcu wyjdą,jak uznają że już czas, nie martwcie się kochane..
Ropucha,
no i doczekałaś się usg, będziesz po prostu o 1 do przodu ;-)
U nas też dzisiaj wstrętna pogoda, chyba jak wszędzie
jaka tam Nigella, no coś Ty Po prostu wszyscy w domu kochają ciasta ( ja też ) więc siłą rzeczy je piekę, a że to lubię to inna sprawa;-) Gotować też w miarę lubię, ale czasem jak nie mam weny, to do garów nawet nie podejdę
Jesteś z rocznika '78, czy to tylko cyferki przy nicku ?
Dzięki za trzymanie kciuków, przydadzą się na pewno A usg na pewno się doczekasz
Kamilalopez,
super rośnie Oliveczka Co zapisali na tą egzemę ??
Bajeczka, Kingusia,
widocznie tak dobrze Waszym maluszkom u Was w brzuchach, że nie chcą wyjść i już Ale kiedyś w końcu wyjdą,jak uznają że już czas, nie martwcie się kochane..
Ropucha,
no i doczekałaś się usg, będziesz po prostu o 1 do przodu ;-)
U nas też dzisiaj wstrętna pogoda, chyba jak wszędzie
kamilalopez
Karis naszczescie bez zmian,dalej grzeczniutka i robi mi tylko 1 pobudke w nocy na 10 minut:-)
Karis,Maureen ze zgledu na to ze juz jej wyschly te krostki na twarzy i troszke mniej tego ma to narazie nic nie przepisal bo on nie lubi przepisywac lekow takim maluszkom jesli naprawde nie ma potrzeby i powiedzial ze jesli sie pogorszy to mam wrocic i cos przepisze.Smaruje jej twarz tez tym kremem z Oilatum i moze to pomoze no bo niby Oilatum jest tez na egzeme-no i moze dzieki temu ze jest w nim caly czas kapana-nie ma nigdzie tego swinstwa na ciele oprocz twarzy(twarzy jej nigdy nie przemywalam ta woda z oilatum)
Bajeczka u nas tez rano sloneczko swiecilo i zaplanowalam sobie spacerek z mala i co... chwile pozniej zaczelo padac i tak pada z przerwami teraz
Karis,Maureen ze zgledu na to ze juz jej wyschly te krostki na twarzy i troszke mniej tego ma to narazie nic nie przepisal bo on nie lubi przepisywac lekow takim maluszkom jesli naprawde nie ma potrzeby i powiedzial ze jesli sie pogorszy to mam wrocic i cos przepisze.Smaruje jej twarz tez tym kremem z Oilatum i moze to pomoze no bo niby Oilatum jest tez na egzeme-no i moze dzieki temu ze jest w nim caly czas kapana-nie ma nigdzie tego swinstwa na ciele oprocz twarzy(twarzy jej nigdy nie przemywalam ta woda z oilatum)
Bajeczka u nas tez rano sloneczko swiecilo i zaplanowalam sobie spacerek z mala i co... chwile pozniej zaczelo padac i tak pada z przerwami teraz
to znów ja:-)
maureen nie wiem czy to źle czy dobrze ale tak moja droga 78 to mój rocznik
Ach i zrobiłam te bułeczki drożdżowe z linka od Ciebie i są pycha, dzięki
Może udobrucham mojego A. bo wczoraj się na niego wydarłąm w sumie bez powodu to pewnie przez te hormony w ciąży
kamilalopez to jednak nie przegrzewasz Olivki
maureen nie wiem czy to źle czy dobrze ale tak moja droga 78 to mój rocznik
Ach i zrobiłam te bułeczki drożdżowe z linka od Ciebie i są pycha, dzięki
Może udobrucham mojego A. bo wczoraj się na niego wydarłąm w sumie bez powodu to pewnie przez te hormony w ciąży
kamilalopez to jednak nie przegrzewasz Olivki
kamilalopez
Karis no jednak nie przegrewam jej;-)Twoj maz pewnie bedzie szczesliwy no bo "przez zoladek do serca"Pamietasz na ktorej stronie byl ten link na drozdzowki??Narobilyscie mi ochote na upieczenie czegos
kingusia1991
Ja również jestem, w dwupaku niestety jeszcze....
Ja to już ochoty na spacery nie mamm... więcej zmęczenia i ledwo co oddycham, a nici efektów
a wizytę mam w poniedziałek u GP ...
ona mnie już skieruje raczej do szpitala i tam się wszystkiego dowiem o ile nie wyjdzie mała wcześniej ;-)
reklama
Słodkie drożdżówki z dżememKaris no jednak nie przegrewam jej;-)Twoj maz pewnie bedzie szczesliwy no bo "przez zoladek do serca"Pamietasz na ktorej stronie byl ten link na drozdzowki??Narobilyscie mi ochote na upieczenie czegos
tu masz ten link co maureen mi dała:-) już go udobruchałam, bardzo mojemu posmakowały ufff... udało się:-)
kingusia no nie wiem medytuję i medytuję
Podziel się: