reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej dziewczyny! Jestem nowa- jeszcze nie wiem co i jak na tym forum. Mam nadzieję, że szybko się nauczę... Fajnie, że jest Was tak dużo na Wyspach...

karis Ty medytujesz, u mnie wszyscy czekają na poród... od wiadomości na GG nie mogę się opędzić czy urodziłam... tragedia...
po prostu zostanę marcówką na 100% , chyba , że w nocy coś się rozkręci, ale wątpię...
a jutro do GP na 10 z rana... więc możliwe,że już do szpitala mnie skieruje? ;)

w ogóle weszłam tu i dostałam szoku jakie zmiany nadeszły :eek::oo:

Witajcie dzisiaj,
ale leje.....a jak dzisiaj weszłam na forum to uciekłam, bo myślałam że tu wirus wtargnął:-D
Nie wiem czy oglądałyście, ale ja wczoraj jak Kowalczyk finiszowała to tak się emocjonowałam, że obudziłam małą, pewnie pomyślała że mama zwariowała:-D Ale nam panie zafundowały piękny wieczór.

karis Ty medytujesz, u mnie wszyscy czekają na poród... od wiadomości na GG nie mogę się opędzić czy urodziłam... tragedia...
po prostu zostanę marcówką na 100% , chyba , że w nocy coś się rozkręci, ale wątpię...
a jutro do GP na 10 z rana... więc możliwe,że już do szpitala mnie skieruje? ;)

w ogóle weszłam tu i dostałam szoku jakie zmiany nadeszły :eek::oo:
Kochana czop Ci nie odszedł, nie plamisz? kompletnie nic się nie dzieje?
martika83 witaj w naszym gronie, a Ty w ciąży jesteś?
miłej niedzieli

Hej ..ale masakra co z tym forum ...

kingusia no wlasnie ,a czop Ci odchodzi ?no tak czy siak ...najdluzej 2 tyg.i bedziesz tulic corke ...choc zycze Ci szybszego spotkania :)

hej
oj ciężko się połapać na początku z tym nowym forum....:szok:
U mnie też nic się nie dzieje, ale wczoraj wieczorem okrutnie mnie bolał brzuch tak jak na @, ale o wiele mocniej. W międzyczasie brzuch się spinał, chciałam jechać do szpitala żeby sprawdzili czy wszystko ok ale jakoś usnęłam i przeszło...
A jak to jest z tym czopem? Podobno nie musi odpaść przed porodem, wiele dziewczyn jak rodziło nawet czopa nie widziało bo odpadał dopiero podczas porodu. Mi w każdym razie też nie odpadł...:eek:

kingusia daj znać jutro co u GP

Witam niedzielnie,

też trochę zakręcona jestem tymi zmianami na forum :tak:

Karis,

to super, że bułeczki wyszły tak jak trzeba i mężuś udobruchany ;-) Ja piekłam w piątek z przepisu z tego bloga ciasto czekoladowe z serkiem Philadelphia ;-)
Pytałam o rocznik.. bo ja też jestem z '78 :-)

Martitka83,

witamy i zapraszamy do pisania, napisz więcej o sobie :tak: Po suwaczku widzę, że wg planu za 2 tyg. się rozdwajasz :-)

Bajeczka,

mnie w żadnej z ciąz czop nie odszedł i byłam tym niezle skołowana..:eek:

Kingusia,

co ma być, to będzie, ale na pewno będzie dobrze :tak:

Miłej niedzieli Babeczki, chociaż pogoda uuuu...okropna, ale co zrobić..

martika83 przepraszam, nie zauważyłam tego suwaczka twojego:-D też już masz bliziutko
olcia23 gratuluję i witam serdecznie
maureen a to Ty taka młodziutka jak ja:-D
mi ten czop odszedł tak 2 dni przed porodem

reklama
Witajcie dzisiaj,

Kochana czop Ci nie odszedł, nie plamisz? kompletnie nic się nie dzieje?

Hehe ... no nie odpadł
jedynie bóle podbrzusza jak na @ ...
brzuch twardnieje, ale zero skurczy...
i czasem mam wrażenie właśnie jakby zaraz mi miała jakaś wydzielina wypaść ... :eek:

kingusia no wlasnie ,a czop Ci odchodzi ?no tak czy siak ...najdluzej 2 tyg.i bedziesz tulic corke ...choc zycze Ci szybszego spotkania :)

tak jak napisałam wyżej... nic w miarę się nie dzieje ;)
ale 2 tygodnie na pewno nie będę czekać, bo oni tu szybciej jakoś mają możliwość wywoływania i jak tak będzie to się na nią piszę :tak:
ale jutro się wszystkiego (mam nadzieję) dowiem u GP :-)

hej
oj ciężko się połapać na początku z tym nowym forum....:szok:
U mnie też nic się nie dzieje, ale wczoraj wieczorem okrutnie mnie bolał brzuch tak jak na @, ale o wiele mocniej. W międzyczasie brzuch się spinał, chciałam jechać do szpitala żeby sprawdzili czy wszystko ok ale jakoś usnęłam i przeszło...
A jak to jest z tym czopem? Podobno nie musi odpaść przed porodem, wiele dziewczyn jak rodziło nawet czopa nie widziało bo odpadał dopiero podczas porodu. Mi w każdym razie też nie odpadł...:eek:

kingusia daj znać jutro co u GP

No niektórym w ogóle nie odchodzi dopiero przy porodzie z tym wszystkim...
ja mam tak samo jak Ty, brzuch mi twardnieje, bóle jak na @ - czasem nawet mocniejsze :crazy:
ale jutro niby termin z USG mój "wybija" :-D więc kto wie,kto wie...
ale pewnie zdążę jeszcze do GP się przejść na g. 10 ;-)
DAM ZNAĆ:-D (a Ci nie kazali przyjść czy coś powiedzieli co masz robić po terminie???)

Hej dziewczyny-wczesniej juz pisalam ale teraz witam sie juz jako "ciezarna na wyspach":)

Gratulacje "fasolki" :D
i witamy bardzo serdecznie, rozgość się :tak::-D

Do góry