reklama
gratulacjeniekoniecznie musi być duża i mam nadzieję, że nie będzie 5 kg
bo se nie dam rady
a w ogóle wiecie ,że pandorka wczoraj urodziła???
kingusia1991
Fanka BB :)
kingusia fajny masz ten brzusio,bardzo pokazny Pewnie kawał kobitki bedzie z tej Twojej córci:-) Widac,ze się jej nie spieszy za bardzo do wyjścia...;-)
Hehe dzięki
no nie wiadomo ile ta moja mała będzie ważyła, sama jestem ciekawa
no i się nie śpieszy jej... a może chce być punktualna i planuje "skok" na sobotę?
pixi
probowalam probowalam. I niestety na nia dziala tylko mycie mydelkiem takim zwyklym z asdy i smarowanie bepanthenem. Wlasnie w niedzierle wykapalam w oilatum i posypalam maka ziemniaczana no i potem plakala prawie godzine a ja nie wiedzialam dlaczego??? Rano patrze a na szyjce czerwona jakby poparzona bylaA probowalas umyć w Oilatum i zasypać tylko mąką ziemniaczaną, ja też miałam zasypkę z alantanem
Dlatego juz nie eksperymentuje.Ona ma chyba po prostu b.wrazliwa skorke
pixi
Pandorka gratulacje!!!!
ciekawe ktora nastepna:-).moze bajeczka bo cos jej nie widac dzisiaj
ciekawe ktora nastepna:-).moze bajeczka bo cos jej nie widac dzisiaj
Gratuluje wszystkim brzuchatkom, tym małym, tym dużym i tym dopiero co rozwiązanym też Więcej Was znajdziecie tutaj: Ciąża i poród na Wyspach
Cześć dziewczyny
pixi jeszcze nie rodzę i raczej się na to nie zanosi... Od rana zabrałam się za sprzątanie bo mała od wczoraj tak mi się pcha na szyjkę, że nie mogę nawet siedzieć. Jak śpi to jest spokój, jak tylko zaczyna się ruszać to dosłownie mam wrażenie, że mi wyskoczy sama Wczoraj cały dzień przeleżałam i przesiedziałam, a na wieczór myślałam, że nie wyrobię z bólu tam na dole. Dziś już sprzątam, ruszam się i jest ok....
pandorka OGROMNE GRATULACJE!!!!! Super,że masz już maluszka ze sobą... Napisz jak się czujecie... Miałaś w ogóle planowaną CC czy nie?
kingusia heheh widzę, że dalej na chodzie. Piłka rzeczywiście ci urosła, ale to nie znaczy, że mała będzie duża... Ja też jestem ciekawa jak duża moja będzie...
Co do pępka no tutaj podobno tylko woda każą przemyć i się z tym pępkiem za bardzo nie cackać... U mojej znajomej w ten sposób odpadł po 3 dniach...
A jak u Was dziewczyny z maluszkami? Jaką metodę wybrałyście?
pixi jeszcze nie rodzę i raczej się na to nie zanosi... Od rana zabrałam się za sprzątanie bo mała od wczoraj tak mi się pcha na szyjkę, że nie mogę nawet siedzieć. Jak śpi to jest spokój, jak tylko zaczyna się ruszać to dosłownie mam wrażenie, że mi wyskoczy sama Wczoraj cały dzień przeleżałam i przesiedziałam, a na wieczór myślałam, że nie wyrobię z bólu tam na dole. Dziś już sprzątam, ruszam się i jest ok....
pandorka OGROMNE GRATULACJE!!!!! Super,że masz już maluszka ze sobą... Napisz jak się czujecie... Miałaś w ogóle planowaną CC czy nie?
kingusia heheh widzę, że dalej na chodzie. Piłka rzeczywiście ci urosła, ale to nie znaczy, że mała będzie duża... Ja też jestem ciekawa jak duża moja będzie...
Co do pępka no tutaj podobno tylko woda każą przemyć i się z tym pępkiem za bardzo nie cackać... U mojej znajomej w ten sposób odpadł po 3 dniach...
kingusia1991
Cześć dziewczyny
Mi jedna znajoma pisała, że nie kąpią tutaj maluszków po urodzeniu i że zostawiają nawet trochę w tej mazi i że przemywała swoją dzidzię nawilżającymi chusteczkami na początek... i pępek odpadł szybko po 3 dniach
No ja dalej na chodzie... chociaż dzisiaj między 2 a 3 w nocy złapał mnie chyba pierwszy skurcz bo zrobił mi się brzucho twardy i nieźle mnie kuło wszędzie , szczególnie tam na dole... i nie mogłam wstać, ale jakoś się przemogłam i wstałam i poszłam siusiu ... i odpuściło. A myślałam, że już będę wszystkich budzić
że zaraz mi odejdą wody i do szpitala hyhyhy ...
właśnie ciekawe czy pandorka miała planowaną CC? chyba nie...
a bajeczko pytałam się Ciebie czy Ty normalnie rodzisz czy chcesz we wodzie? już nie pamiętam - skleroza
reklama
pixi
oj wiem ze to boli jak dzidzia pcha sie na szyjke,ja czasem z bolu az plakalam:-(.
ale juz niedlugo.
Tutaj kaza przemywac pepek tylko woda.U nas odpadl po 6 dniach i bylam w szoku.A jak mala sie urodzila to polozna ja tylko przetarla i polozyla odrazu na moj brzuch. i pozniej tez jej nie umyli,byla w tej mazi
ale juz niedlugo.
Tutaj kaza przemywac pepek tylko woda.U nas odpadl po 6 dniach i bylam w szoku.A jak mala sie urodzila to polozna ja tylko przetarla i polozyla odrazu na moj brzuch. i pozniej tez jej nie umyli,byla w tej mazi
Podziel się: