reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Z pl dobrze jest przywiesc sobie tantum rosa bo ja tu niestety nie moglam znalezc(niewiem czy maja wogole).Cale szczescie kolezanka mi odstapila saszetke bo bardzo dlugo nie chcialo mi sie tam zagoic a po uzyciu tego po 2 dniach bylo ok

U mojej myszki raz lepiej raz gorzej tzn skorka sucha dalej,ciemieniucha juz prawie zeszla ale dalej ma odparzenia na szyjce ktore czasem znikaja a po kilku dniach znow wracaja:no::wściekła/y:.Juz nawet nie chodze z tym do lekarza bo bylam kilka razy to samo przejdzie. Mam juz kilka roznych kremow ale po kazdym jej wyskakuje wysypka.Achh szkoda slow:wściekła/y:
A probowalas umyć w Oilatum i zasypać tylko mąką ziemniaczaną, ja też miałam zasypkę z alantanem

22 luty 2010r.

:rolleyes:
pandorka :rolleyes:

Synuś Filip
Godzina Porodu -> 14:38
Waga -> 4000g
Długość ->60cm
Rodzaj Porodu -> cc
Tydzień Ciąży -> 40t i 1d ciąży
Punkty Apgar -> ????
Pierwsze Dziecko

to z forum lutówek 2010 ;)

No mały Filip to nie jest :-D
Gratulacje pandorka!!!!!!
Cudownie czytać takie informacje, mam nadzieję, że czujecie się dobrze:-)

Hej Laseczki ;-)

Kingusia,

nie wiedziałam.. a Ty skąd wiesz ? Masz jakieś szczegóły ?;-)
To dawaj szybciutko :tak:

Brzusio fajny, nie taka standardowa piłeczka, tylko z boczku trochę wydłużony.. jak kabaczek :-D To wszystkie trzymamy kciuki w sobotę za twój poród :tak:

Vanilka,

biedulko, faktycznie przeszłaś przed tym porodem..

kamilalopez,

dobre.. więc cały rok rozumiem, że Ty kąpiesz Olivcię ?;-)
A u nas odwrotnie - specjalistą od kąpania dzieci jest mój mąż :-)

Miłego dzionka D ziewczynki:-)

reklama
Do góry