pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
kamilalopez czytalas gdzies kiedy ma byc ??ja wczoraj czytalam,ze zima ma wrocicchoc mam nadzieje,ze na kilka dni tylko
ja mam nadzieję, że nie wróci i że szybko nastanie piękna wiosna ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamilalopez czytalas gdzies kiedy ma byc ??ja wczoraj czytalam,ze zima ma wrocicchoc mam nadzieje,ze na kilka dni tylko
Cześć mamusie!hej dziewczyny
sandrahaha z tymi ubrankami to ja tez mialam problem, kupilam mniej wiecej tak:
- 3 pajace newborn (w sumie to takie zestawy byly z body, czapeczka wiec + 3x body newborn z krotkim rekawkiem)
- mam chyba ze 3 body z dlugim rekawkiem newborn.
- reszte kupowalam na 0-3 miesiace, z 8 pajacow, z 8 body z krotkim, ze 3 body z dlugim.
Wiadomo doliczyc do tego skarpetki, jakies spodenki i inne ciuszki ale to juz 0-3 miesiace. Zreszta ty juz bedziesz rodzic to cieplo powinno byc wiec zwracaj tez na to uwage. No i ja nie przesadzalam z tymi newborn bo nie wiem jak duze dziecko bedzie, najwyzej bede zawijac te 0-3 miesiace.
A ja jade do kumpeli na kawe, musze sie z domu wyrwac bo oszaleje Milego dzionka laski
Nie wiem co mi sie stalo ze suwaczkiem bo niby wszystko dobrze a pokazuje ze Olivia ma 4 tygodnie i 1 dzien a ona dopiero dzis ma 4 tygodnie