witam wszystkie mamuski i te przyszle tez dlugo sie nieodzywalam troszke sie u mnie pozmienialo a mianowicie w wigilie zaczely mi odchodzic wody plodowe do szpitala pojechalam dopiero w poniedzialek po switach zstalam w szpitalu na noc dostalam sterydy na rozwiniecie sie plocek i antybiotyk biore caly czas zeby sie infekcja zadna niewdala jak narazie jest wszystko oki ale w kazdej chwili moze sie to zmienic jesli w ciagu dwoch tygodni nieurodze to 21.01 bede miala wywolywany porod bedzie to 35 tydzien to jeszcze nie tak starasznie i mama nadzieje ze moja kruszynka bedzie umiala juz sama ssac bo to co mnie najbardziej przeraza widziec jakies rurki i inne przyzady w ciele mojej kruszynki :-( takze oby do 21 a powinno byc wszystko oki. wszystkim szczesliwym mamuska ktore juz urodzily gratuluje i zycze malenstwa duzo zdowka a przyszlym mama szczeswliwego rozwiazania no i wszystkim kobitkom na naszym temacie SZCZESLIWGO NOWE 2010 ROKU!!!!!!!!!!!!!! POZDRWAIWM SERDECZNIE;-);-)
reklama
Witam Babeczki ;-)
Olinda,
spóznione, najszczersze życzonka urodzinowe dla Oli, piękny wiek Dla Olivci gratulacje :-)
Medio,
gdzie robicie synkowi Komunię ? Moja Paula miała tutaj i było bardzo fajnie. W jakiej szkole bardziej mu się podoba, polskiej czy angielskiej ?
mamunia2,
jak Twoi mężczyzni, polecieli ? ;-)
bajeczka,
tak jak piszą dziewczyny, to chyba taki fizjologiczny ból, ja tez miałam coś takiego pod koniec ciąży, po prostu musimy przez to przejść
Wygrałaś karuzelę ?;-)
zocha,
o rany, wszystko się strasznie przyspieszyło u Ciebie.. Mam nadzieję, że spokojnie dotrwasz do tego 21, myśl pozytywnie, trzymam kciuki mocno.
sara,
a jak tam u Ciebie ????
Olinda,
spóznione, najszczersze życzonka urodzinowe dla Oli, piękny wiek Dla Olivci gratulacje :-)
Medio,
gdzie robicie synkowi Komunię ? Moja Paula miała tutaj i było bardzo fajnie. W jakiej szkole bardziej mu się podoba, polskiej czy angielskiej ?
mamunia2,
jak Twoi mężczyzni, polecieli ? ;-)
bajeczka,
tak jak piszą dziewczyny, to chyba taki fizjologiczny ból, ja tez miałam coś takiego pod koniec ciąży, po prostu musimy przez to przejść
Wygrałaś karuzelę ?;-)
zocha,
o rany, wszystko się strasznie przyspieszyło u Ciebie.. Mam nadzieję, że spokojnie dotrwasz do tego 21, myśl pozytywnie, trzymam kciuki mocno.
sara,
a jak tam u Ciebie ????
Dzien dobry
Dziekuje wszystkim za zyczenia dla Oli i gratulacje dla Olivki oczywiscie w ich i swoim imieniu :-):-)
Zocha- trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze a napewno tak bedzie trzymaj sie i dbaj o siebie :-)
A nas dzisiaj troche zasypalo no i zamkneli szkole dobrze ze mnie cos tknelo rano zreszta przy odsniezaniu auta :-) i zadzwonilismy do szkoly no i oswiadczyli ze jest zamnieta ja sie ucieszylam bo jazda w ten snieg nie nalezy do przyjemnosci
Medio - super ze Krzys tak szybko sie zaklimatyzowal no i lada chwila komunia sw. jak ten czas leci
Buziaki
Dziekuje wszystkim za zyczenia dla Oli i gratulacje dla Olivki oczywiscie w ich i swoim imieniu :-):-)
Zocha- trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze a napewno tak bedzie trzymaj sie i dbaj o siebie :-)
A nas dzisiaj troche zasypalo no i zamkneli szkole dobrze ze mnie cos tknelo rano zreszta przy odsniezaniu auta :-) i zadzwonilismy do szkoly no i oswiadczyli ze jest zamnieta ja sie ucieszylam bo jazda w ten snieg nie nalezy do przyjemnosci
Medio - super ze Krzys tak szybko sie zaklimatyzowal no i lada chwila komunia sw. jak ten czas leci
Buziaki
Olinda,
u nas szkoły nie zamknęli, bo tylko słabo prószy śnieg, ale jest strasznie zimny wiatr, brr... Moja Paulinka chodzi sama do szkoły, tylko że w 1 stronę idzie się 25 minut Żal mi jej, zwłaszcza w taką pogodę, że musi tyle maszerowac, ale nie chciała zmieniac szkoły po przeprowadzce, to jej ostatni rok ( półrocze )w Junior School.
Od przyszłego tygodnia ma we wtorki i czwartki zajęcia dodatkowe i wtedy kończy godzinę pózniej i będę ją odbierać, bo już ciemnawo jest jak wraca, z tym że musze wędrowac z Amelką ( która nie chce siedzieć w wózku ), bo mój M. pracuje na popołudniówki.. Ech..
Pandorka,
zapomniałam Ci podziękować za linki Część tych sklepów znam, część nie, więc poszukam
u nas szkoły nie zamknęli, bo tylko słabo prószy śnieg, ale jest strasznie zimny wiatr, brr... Moja Paulinka chodzi sama do szkoły, tylko że w 1 stronę idzie się 25 minut Żal mi jej, zwłaszcza w taką pogodę, że musi tyle maszerowac, ale nie chciała zmieniac szkoły po przeprowadzce, to jej ostatni rok ( półrocze )w Junior School.
Od przyszłego tygodnia ma we wtorki i czwartki zajęcia dodatkowe i wtedy kończy godzinę pózniej i będę ją odbierać, bo już ciemnawo jest jak wraca, z tym że musze wędrowac z Amelką ( która nie chce siedzieć w wózku ), bo mój M. pracuje na popołudniówki.. Ech..
Pandorka,
zapomniałam Ci podziękować za linki Część tych sklepów znam, część nie, więc poszukam
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Medio- ja zostaję w domciu bo Dominisiowi slończył się paszport, a poza tym taka wyprawa tylko na 4 dni wcale mi się nie usmiecha, tylko bym się namęczyła, bo ja mam straszną chorobę lokomocyjną i po każdej nawet krótkiej podróży długo dochodzę do siebie.
Maureen- jeszcze nie mają lot dopiero o 19:35.
zocha- no to też miałas swięta, trzymam kciuki, żebys dotrwała do terminu.
Maureen- jeszcze nie mają lot dopiero o 19:35.
zocha- no to też miałas swięta, trzymam kciuki, żebys dotrwała do terminu.
U nas zamkneli znowu firme i przedszkole A pogoda cudna Tylko nie lubie tak bezczynnie siedziec w domu, co innego gdyby to byl moj dom.
Mamunia2 tez mam chorobe lokomocyjna i nie nadaje sie do podrozy. Zawsze musze swoje odchorowac.
Mama takie pytanko. Jakie polecilybyscie mi krzeselko do karmienia?? Teraz karmienie malego staje sie meka, bo kreci sie niesamowicie i przy okazji brudzi wszystko.
Mamunia2 tez mam chorobe lokomocyjna i nie nadaje sie do podrozy. Zawsze musze swoje odchorowac.
Mama takie pytanko. Jakie polecilybyscie mi krzeselko do karmienia?? Teraz karmienie malego staje sie meka, bo kreci sie niesamowicie i przy okazji brudzi wszystko.
Myleene,
ja mam takie
Chicco Polly Double Phase Highchair - Caracol (XO3A) on eBay (end time 06-Feb-10 12:30:55 GMT)
tylko troszke inne kolory, jestem b.zadowolona
ja mam takie
Chicco Polly Double Phase Highchair - Caracol (XO3A) on eBay (end time 06-Feb-10 12:30:55 GMT)
tylko troszke inne kolory, jestem b.zadowolona
kamilalopez
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Zocha trzymam kciuki za was,napewno wszystko bedzie dobrze
Mnie to normalnie smieszy to zamykanie szkol i zakladow pracy bo snieg sobie troszke popadal.Gdyby zobaczyli naprawde jak wyglada prawdziwa zima to moze by tak nie panikowali
Zocha trzymam kciuki za was,napewno wszystko bedzie dobrze
Mnie to normalnie smieszy to zamykanie szkol i zakladow pracy bo snieg sobie troszke popadal.Gdyby zobaczyli naprawde jak wyglada prawdziwa zima to moze by tak nie panikowali
reklama
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Myleene- doskonale Cie rozumiem, oj potrafią nabałaganić przy jedzeniu:-). My mamy taki
i jestem z niego bardzo zadowolona, bo wysokoscią pasuje też do stołu, więc jak chłopcy podrosli to zdejmowałam tackę i jedli z nami przy stole. Teraz przechodzi w ręce mojej siostry, bo my już go nie potrzebujemy, a wcale się nie zniszczył.
Podziel się: