reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam dziewczyny! Od jakiegoś czasu podczytuę was i postanowiłam was się o coś zapytać. A mianowicie czy składałyście o Health in pregnancy grant i Sure start maternty grant? Ile się czeka? Wiem,ze to sprawa indywidualna,ale tak z ciekawosci pytam.a ten pierwszy benefit czekam juz 5 tygodni i cisza :( o becikowe złozyłam tydzień temu,ale rozumiem święta,nowy rok pewnie sobie poczekam.
No i kolejne pytanie jak wstawia się suwaczki?

Pozdrawiam

reklama
Witam dziewczyny! Od jakiegoś czasu podczytuę was i postanowiłam was się o coś zapytać. A mianowicie czy składałyście o Health in pregnancy grant i Sure start maternty grant? Ile się czeka? Wiem,ze to sprawa indywidualna,ale tak z ciekawosci pytam.a ten pierwszy benefit czekam juz 5 tygodni i cisza :( o becikowe złozyłam tydzień temu,ale rozumiem święta,nowy rok pewnie sobie poczekam.
No i kolejne pytanie jak wstawia się suwaczki?

Pozdrawiam
Co do Health in pregnancy grant ja czekalam ok 3 tygodnie od wyslania.

Suwaczek musisz zrobic sobie na stronie z suwaczkami, potem kopiujesz caly adres BBCode. Nastepnie tu na forum wchodzisz w Ustawienia, potem w Edytuj sygnature i tam w tym duzym oknie wklejasz ten caly adres bbcode. No i na koniec zapisz sygnature. I powinno dzialac. Mam nadzieje, ze jakos w miare wyraznie wytlumaczylam :sorry2:

Witam dziewczyny:-)
Jeszcze nie urodzilam,czekam na nowy rok:-)Dzis bylam u poloznej i nastepna wizyte jakbym nie urodzila mam na 8go stycznia i na 13go ustalone wywolywanie porodu.Poza tym jeszcze sie nie wyleczylam i strasznie meczy mnie katar-w nocy wogole nie moglam spac:-(Bylismy tez na zakupach bo musialam sobie biustonosze kupic,nie chcialo mi sie ale wole dluzej nie czekac bo nie wiadomo kiedy mojej malej zechce sie przyjsc na swiat:tak:
Bajeczka to fajnie ze zakupy sie udaly;-)Czas naprawde szybko leci,nim sie obejrzysz bedzie kolej na Ciebie:-)
Myleene jakos wytrzymasz chociarz ciezko Ci pewnie przez pierwszych kilka dni bedzie bo dosc duzo czsu w Polsce spedzilas.Jak tam Alus?
Pandorka co do zastrzyku to ja w moim planie porodu napisalam ze chce go dostac
Figleaves witaj.Co do suwaczka to jak wejdziesz w swoj profil,klikasz na dostosuj profil,wchodzisz w edytuj sygnature i wklejasz tam kod suwaczka-BBCode i zapisujesz.Mam nadzieje ze dobrze wszystko napisalam :-)A poza tym napisz troszke wiecej o sobie

Hej Kobitki ;-)
A ja ciągle zapakowana!!!! Wygląda na to, że Kamila mnie wyprzedzi :-D Mogłam się tego spodziewać, w końcu, jak Kuba był spóźniony to i Ten Drugi Facio nie będzie za chętny do wyjścia :-D:tak::-D Już wszyscy są zniecierpliwieni a ja jakbym odpuściła. Jakoś tak już nie myślę o tym cały czas, nie zastanawiam się kiedy itd. Szczerze mówiąc z niedzieli na pon myślałam, że to już. Miałam regularne skórcze i bóle krzyża do ok 4.30 rano ale jak usnęłam i rano się obudziłam to wszystko jakby ręką odjął. Wody mi nie odeszły, plecy mnie pobolewają, brzuch już mam na kolanach, czuję bóle i skórcze ale nieregularne, no ale przecież kiedyś muszę urodzić, prawda?? :-D:-D:-D
Jutro mam wizytę u Mid więc mi może coś powie na ten temat:confused:
Tak się śmiejemy z M, że pewnie Młody chce jeszcze pobalować w brzuchu Sylwestra :-D Szkocki termin mam na 02.01 a to są urodziny mojej mamy. Czyżby chciał zrobić babci niespodziankę??
Nie gniewajcie się Kochane, że nie za często piszę ale plecy mnie bolą od siedzenia przy kompie ale czytam reg i pozdrawiam Was serdecznie.

Męcze sie już chyba ponad godzine,ale tępa jestem.

Póki co napiszę coś o sobie;
Jestem mamą 2 dzieci córka prawie 10 lat i synek 3,5 roku. Teraz czekamy na naszą drugą córeczkę Lenke. Termin porodu mam na 11 marzec 2010.
Mieszkamy w Anglii 3 lata. Jestem mężatką z ponad 10 letnim stażem. No i chyba na tyle.
Idę dalej się męczyć z tą sygnaturą :(

Co do Health in pregnancy grant ja czekalam ok 3 tygodnie od wyslania.

Szybciutko dostałaś,ja chyba zdarze urodzic to mi wpłacą pieniążki.

Ja chyba w ogóle pechowa jestem,bo czekam tez na decyzje o Maternity Allowance 4 tygodnie :no: powinnam być już na MA od 20 grudnia no ale nic. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Figleaves co do Health in pregnancy grant to ja czekalam jakies 8 tygodni i dzwonilam tam 2 razy w miedzyczasie.
Sara moze poprostu maluch czeka na Nowy Rok :-)Zobaczymy jak to bedzie ze mna,ale w kazdym badz razie termin wywolania porodu juz mam jak cos:-)
Milej nocki mamusie

Do góry