Spoko spoko Kinia jestes przyjeta do grona . Ty to juz widze ze na ostatniej prostej jestes - fajnie masz . Ja jestem w 28 tyg wiec jeszcze kilka zakretow , poza tym dzis mialam Lukozade , w nocy nie moge spac , bola mnie strasznie biodra nie moge chodzic z bolu a do tego brzuszek tak mi ciagnie do dolu ze mam wrazenie jak bym miala zaraz urodzic - masakra jakas a do tego jeszcze ta przeokropna zgaga dzis mnie meczy . Lece nie bebe was zanudzac bo smece moze jutro bedzie lepiej papatkiO rany!nie wiedzialam,ze to taka epopeje napisalam heh.Obiecuje juz wiecej takich dlugich nie pisac hihi
reklama
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Myleene- a wy zrezygnowaliscie z mieszkania tu w UK i będziecie szukać nowego, czy mężus przyjechał do tego samego?
mamunia2
Olinda- jak tam nocki? zaglądasz tu jeszcze?
Tajchi- a ciebie to już ze 2 tyg. nie ma. mam nadzieję, że wszystko dobrze.
alex3meyer- ty chyba z kolei zupełnie zapomniałas o naszym forum co?
Medio rozumiem bo jest w polsce i ma słaby dostęp do netu ale tak się zastanawiam gdzie jest reszta "starych" forumowiczek.
Tajchi- a ciebie to już ze 2 tyg. nie ma. mam nadzieję, że wszystko dobrze.
alex3meyer- ty chyba z kolei zupełnie zapomniałas o naszym forum co?
Medio rozumiem bo jest w polsce i ma słaby dostęp do netu ale tak się zastanawiam gdzie jest reszta "starych" forumowiczek.
Mamunia2 nam sie kontrakt skonczyl na mieszkanie, wiec zrezygnowalismy, nie chcelismy odnawiac, bo nie podobala nam sie dzielnica. M teraz jest u rodzicow w redditch, ale ja chcialabym wynajac cos dla nas w Stratford, bo tesknie za tym miastem
mamunia2
No to skoro tak podoba ci się Trinity Mead i chcesz wrócić do Stratford to może zostaniemy sąsiadkami:-). A wiesz już czego konkretnie będziecie szukać?
mamunia2
witajcie:-)!
U nas znowu szaro i deszczowo i wstać nie miałam ochoty ale trzeba było rano do przychodni dzwonić, więc nie miałam wyboru. Mimo wszystko mam wyjątkowo dobry humorek , a jak wam minęła nocka?
Maureen- jak się dzisaj czujecie?
U nas znowu szaro i deszczowo i wstać nie miałam ochoty ale trzeba było rano do przychodni dzwonić, więc nie miałam wyboru. Mimo wszystko mam wyjątkowo dobry humorek , a jak wam minęła nocka?
Maureen- jak się dzisaj czujecie?
Witam,
znowu cisza na forum...
U nas sloneczko za oknem, ale za to pi...dzi jak w kieleckiem
Mamunia2 u Was znowu ktos chory, ze do przychodni dzwonilas?
Tak mniej wiecej wiemy czego bedziemy szukac. Chcemy jakis 3 bedroomowy domek. I wlasnie tamta okolica nam sie podoba, a poza tym jest ona na wylocie z miasta, wiec latwy dojazd do pracy.
znowu cisza na forum...
U nas sloneczko za oknem, ale za to pi...dzi jak w kieleckiem
Mamunia2 u Was znowu ktos chory, ze do przychodni dzwonilas?
Tak mniej wiecej wiemy czego bedziemy szukac. Chcemy jakis 3 bedroomowy domek. I wlasnie tamta okolica nam sie podoba, a poza tym jest ona na wylocie z miasta, wiec latwy dojazd do pracy.
reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)
U nas tez pogoda nie ciekawa a za mna kolejna nocka przespana,wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz musze zabrac sie za robienie obiadu
Myleene mnie tez czeka szukanie domku i jak juz zaczne szukac to mam nadzieje ze uda mi sie szybko znalez
U nas tez pogoda nie ciekawa a za mna kolejna nocka przespana,wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz musze zabrac sie za robienie obiadu
Myleene mnie tez czeka szukanie domku i jak juz zaczne szukac to mam nadzieje ze uda mi sie szybko znalez
Podziel się: