reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

hejka :-)
Ja dzis wolne, ale przymusowe bo akumulator nam padl kompletnie w samochodzie i nie mielismy jak dojechac. Razem jezdzimy do pracy wiec wzielismy sobie dzien wolnego, zeby to wszystko pozalatwiac.
Widze, ze zostala zmieniona nazwa watku i dlatego nie moglam znalezc.
Ciekawe jak tam pixi, czy juz sie cos zaczelo u niej.

reklama
hej dziewczyny.
ja dalej w 2paku:-(.Dzisiaj mi sie wogóle z łóżka nie chciało wstawać:no:.Zapadam powoli w sen zimowy:-D.Dzidzia dalej szleje w brzuchu i ani myśli wyjśc.Mam doła strasznego i nic mi sie nie chce robić....

Istniało kilka wątków o podobnych tematach w związku z czym połączyłam je w całość i wybrałam jak najbardziej optymalna nazwę-mam nadzieję, że nie sprawiło to większego problemu ;-). O wszystkim można poczytać TUTAJ :tak:

Myleene- ja idę tylko z moimi zatokami i po jakąs antykoncepcję;-).
Biorę też Domisia, bo od tyg. ma jakies uczulenie na udzie i uwaga na stopach:szok:, a konkretnie na samej podeszwie, ja nie mam pojęcia co to może być:no:, a do tego od rana ma znowu gorączkę:tak:.

A jeszcze z ciekawostek: mój siostrzeniec ma swińską grypę!!!

Mamunia2 Ty to msz ciekawie:))

Boze, ale teraz zamieszanie z tymi forami:-( Jak jestem na glownej stroni Mamy z Uk, to nie moge znalezc naszego:-(

Myleene.. spokojnie... przyzwyczaisz się ;-)
Duża zmiana nie nastąpiła- po prostu-jak pisałam wcześniej- kilka watków zostało połączonych.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW. Chętnie na wszystkie odpowiem.

wiecie co,jak moje dzidzi w brzuchu strasznie szaleje to wołam mojego męża on przykłada reke do brzucha i nagle robi sie spokój:shocked2:.I już nie raz to wypróbowałam. A gdy tylko ja przyłoże reke do brzucha to sie zaczyna dyskoteka:szok:.Po lewej stronie brzucha wystaja stópki jak sie odpycha a pod żebrami dupka ,i tak sobie tancuje:-D,a mama cierpi:-(

pixi... znam ten ból (dosłownie) ;-). Czasem takie czekanie może potrwac wieki, ale poproś męża o cierpliwość i maluch na pewno się w końcu do tatusia. Ja czasem muszę prosić mojego dzidziołka o kopniaczka "specjalnie dla tatusia" i czasem sie bawi w chowanego, a czasem od razu kopie ;-)

Hej Brzuchatki,

poczytałam wszystko, ale na pisanie nie mam weny..
Poryczałam się dzisiaj i w ogóle, mam doła wielkiego :sad:

Pixi,

kciuki dalej zaciśnięte.

reklama
Do góry