reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Olinda eee to wy macie blisko w sumie, bo do Wroclawia wcale nie tak daleko. Ja to musze cala Polske przejechac.
Moi rodzice w nastepnym roku beda obchodzic 30 rocznice i postanowilam, ze dostana ode mnie obraz z nimi samymi. Tzn mam ich wspolne zdjecie i poprosze firme, by to zdjecie przelala na obraz, zrobila z tego obraz olejny:)) Ale zamotalam....

A my dzis wlasnie sprzedajemy autko, mam nadzieje, ze gosciu tak jak mowil, przyjedzie po naszego anglika:)))

reklama
Myleene - zawsze jak jedziemy to mowimy byle do berlina bo pozniej to juz z gorki :tak::-) a jak przekroczymy granice to jestesmy jedna noga w domu :-D:-D Dzieki za pomysl i powodzenia w sprzedazy autka

Lucin@ sliczna dynka:tak:
Co do kolek-w co powinnam sie zaopatrzyc?Bo ktos mi powiedzial ze najlepiej miec kilka roznych na kolki bo dziecko szybko sie przyzwyczaja i po kilku razach stosowania jednego juz pozniej to nie dziala i trzeba podac cos innego.
Olinda ja tez jestem z Wroclawia,tzn.kolo-ile wam zajmuje podroz do samego Wrocka?
I mam pytanie apropo fryzjerki-czy wie ktoras z was gdzie jest jakas dobra w okolicach Walthamstow??Musze sobie sciac wlosy,niestety sama sobie nie zetne a moja kolezanka ktora robila mi wlosy mieszka tam gdzie ja wczesniej mieszkalam i szczerze to nie chce mi sie tam jechac specjalnie zeby wlosy sciac.
Milego dnia

Kamilalopez - ja tez mieszkam kolo wroclawia ale jak bym napisala swoja miejscowosc to i tak by nikt nie wiedzial gdzie to jest :tak::-D:-D samochodem jechalismy tylko raz i zajelo nam to jakies 17-18 godz licze od wyjscia z domu :tak: a co do kolek u nas tylko pomagal infakol a probowalam roznosci

Kacperek wciąż ma biegunkę ale robi 2-3 razy dziennie
myleene
gratulacje za sprzedaż auta
kamilalopez ja tezpolecam infakol
olinda my jestesmy z Łodzi,a za autem dzis jeżdziliśmy ale z naszych planów Audi BMW nic nie wyszło,kupiliśmy Mercedesa ale za to z listopada '07,była okazją to trzeba było korzystać,zrobiłam próbną jazdę pierwszy raz w życiu automatem jeżdziłam szok:szok::szok:

Tajchi gratuluje zakupu

Olinda no to gratulacje, bo my to musimy jechac jak dobrze pojdzie 24 godz, a czasem to i nawet 27 h

A my wlasnie sprzedalismy autko, jakos tak mi smutno bylo, jak go zabierali...

kamilalopez- i ja się podpisuje pod infacolem:tak:.
3d6e299d82.jpeg
6fbc266232.jpeg

A to mój malutki drakula i kosciotrup-pirat:)
Chłopcom zbieranie słodyczy strasznie się spodobało, Domis ze szczęscia podskakiwał jak mała kózka:-).
Za to z Alusiem mam mały problem, bo kilka dni temu zaczerwieniły mu się oczka, cały czas były zaszklone i strasznie mu ropiały. Teraz zostało już tylko zaczerwienienie ale za to zaczął gorączkować i pokasływać, a najdziwniejsze jest to, że od 3 dni ucina sobie popołudniowe drzemki, czego nie robił już od 7 miesięcy, pewnie dletego, że jest osłabiony. Martwi mnie to trochę, bo on rzadko choruje(ostatni raz rok temu) ale jak już zacznie to zawsze kończy się to dusznosciami, a od tego krótka droga do astmy, szczególnie w mojej rodzinie. W razie czego mam dla niego inhalator ale w zeszłym roku i tak szpital nas nie ominął:no:.

reklama
Witam. Mieszkam w UK. Obecnie jestem w 14tyg. ciąży. 2 dni temu byłam na pierwszym USG, trwało to może 10min. Osoba wykonująca badanie stwierdziła, że jest za pózno na zbadanie tyłu główki dziecka i dziecko jest za duże. Z tego co wiem powinnam mieć pobraną krew do badań m.in. w celu wykrycia zespołu Downa. Nic takiego mi nie zaoferowano, dopiero za 2 tyg. będę mieć pobieraną krew a to będzie 16tydzień. Zastanawiam się czy to nie za póżno. Jestem bardzo nie zadowolona z opieki tutaj. Zaznaczam, że jest to moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię. Jeśli ktoś może mi podpowiedzieć jakie badania powinnam zrobić to bardzo proszę o odpowiedz. Dziękuję

Do góry