reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
olinda to będziesz musiał grzać za nami szybko:tak:jeszcze jest warunek musze kupić auto,wcale nie jest to takie proste jakby się mogło wydawać:dry:
dobrej nocki kobitki,mój M właśnie usypia Kacperka:cool2:

heja ja na szybko

Olinda - nie bylam bo rano wszytsko jak by sie unormaowalo po tej akzji i wieczorem jak na zlosc wczoraj powtorka z rozrywki :((( byla biegunka i wymioty :(( ale najadalam sie ryzu z marchewka mala pocycowala prawie cala noc i dzis o niebo lepiej. Ale co pruknie to placze :( sobie podraznila odbycik wiec teraz smarowanie na maxa.
A do przychodni dzwonilam kobota powiedziala ze jak bedzie problem sie powtarzal to mam kupke przyniesc do sprawdzenia a wczoraj mialam stracha nawet sie poryczalam :(( bo byla zieona z kropeczkami krewki :(((i babka stwierdzila ze to bardziej kolkowa kupka niz po szczepionce :confused: Moje dziecko twu two mialo w swoim krotkim zyciu poki co tylko 3 razy kolke wiec nie wiem.
Dzis mala niespokojna sie wierci i banga glowka ale teraz zasnela i spi i spi a mialam ja o 20 kapciac a tu prawie 22 a ta spi heh 3 dzien jej nie podaruje musze ja ochlapac bo po tych wymiotach takie mycie sciereczka to do d*** ale ze miala szczepionke to zrobilismy jej dzien dziecka od kapieli.

Tajhi - ciesze sie ze juz lepiej :tak: co do samochodziku to bmw i audi to moje dwa ulubione typy :D my mamy X5 tez nie lubie nim za bardzo jezdzic ale jak sie woze z mezem to uwielbiam. Jak mialam mojego fokusika to mi sie dobrze po tych ich drogach smigalo :D

Medio - udanego urlopu :-)

Myleene - ojojoj superr GRATULACJE :-):-):-) buzialek dla Alusia ze taki silny i sobie radzi :tak:

Lucin - super dynia :Dlne dziewczyny jestescie :-):-)

Tajhi - teraz doczytam :((( ojojoj bidulek faktycznie zmien mleczko i moze zageszczaj je kaszka. Ja karmie piersia wiec nasza biegunke juz zwalczylysmy bo najdalam sie ryzu i malej dalam lyzeczke tego bialego plynu spod niego moze sprobuj dac Kacperkowi 2 lyzeczki czy 3 takiej zawiesiny spod ryzu.

Milej nocki i do uslyszonka :tak::tak:

ELLIE , KAROLINA dziekuje za Wasze opowiesci - strasznie boje sie rozwiazania ale jak widac z Waszych opisow nie taki diabel straszny.... Poczulam sie troche pewniej, trzymajcie za mnie kciuki w lutym pozniej tez to opisze...
WAZKA zgadzam sie z toba , nie mozna winic kogos za to ze zarodek ma wade. Takie jst zycie i nikt tego nie przewidzi , wiem ze jest trudno nie obwiniac jak sie poroni to normalne ale czas leczy rany - wiem bo to przezylam...

Sachmecia moim zdaniem powinnas zrezygnowac z ryzu, bo powoduje on zaparcia i moze w jakis sposob wplywac na malutka. Ja swojemu nie podaje, bo przez ryz w diecie malemu pojawiala sie przepuklina.....

Lucina Alicja slicznie wyglada z ta dynka. My zrobimy w nastepnym roku, kiedy to Alus bedzie bardziej swiadomy:pPP

Dzien dobry

Sachmecia - moze rzeczywiscie Twoja corcia niespokojna przez te kolki a dawalas jej cos na kolki bo ja dawalam Infakol i mojej pomagalo :tak: Trzymam kciuki zeby wszystko sie unormowalo i Mala Ksiezniczka zeby juz sie nie meczyla :tak::-)

Tajchi - chyba bedziemy musieli zainstalowac turbo doladowanie zeby was dogonic:szok::-D:-D:-D a z jakiego miasta jestes bo my z Wroclawia
powodzenia w szukaniu autka ;-):tak:

A ja znowu padlam wczoraj o 19 :szok: cos ostatnio jakas zmeczona jestem ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo przed 6 rano bylam juz wyspana i nawet Mala budzila sie troche rzadziej niz zwykle

Milego wstawania Kobietki

reklama
Dziewczyny jeszcze mam pytanko: moji rodzice na swieta maja 35 rocznice slubu macie moze jakis pomysl na prezent dla nich bo ja nie mam pojecia :no::-( Dziekuje z gory :tak:

Do góry