reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Tajchi - super , buziaki dla Kacperka no wiesz niby tylko kupka ale przeciez jakie to wazne bo to przeciez oznacza zdrowie a nic mamusie nie cieszy bardziej jak zdrowko dziecka. Ola odkad miala pare razy biegunke to teraz bardzo czesto mowi mi ze zrobila ladna kupke :tak::-D:-D tzn ze wszystko dobrze. Mam nadzieje ze juz wszystko wroci do normy u WAs duze buziaki

reklama
Tajchi ufff to super wieści, kamień z serca:):-D:-):-D
Olinda a Wy kiedy jedziecie do Polski tuż przed świętami czy troche wcześniej?
Zostajecie na Nowy Rok?

bylismy u lekarza kazał zmienić mleko i nie podawać owoców dostał syrop i duuuuużą 400g.tubę Sudocremu,na razie nie będę podawać zatrzymam ten syrop zobacze jutro te nasze kupki.oby było lepiej
olinda
ja jadę w tych samych dniach co Wy,tylko teraz musze kupić auto bo wczoraj sprzedalismy nasze autko i teraz trzeba szukac czegoś nowego:tak:

ktos tutaj cos pisal o poronieniu, o dhupastonie....
a wiec nawet jesli ta Pani jakby brala dhupaston to i tak nie ma 100% pewnosci ze to pomoze , bo to pomaga ale jak jest niski poziom progesteronu i jak ma byc zle to bedzie(jesli cos jest nie tak z zarodkiem, moja ginka mi tak mowila)..a jak nie ma plamien i niby wszytsko jest ok a tu zong bo dzidzi serce nie bije no to raczej tu wina jest zarodka a nie nie branie dhupastonu:no: i tego nawet czeste usg nie wykryje wczesniej:no:
takze jesli sa plamienia na poczatku to wiadomo branie tego leku nie zaszkodzi a moze pomoc , ale jak nie ma plamien, jakis bolacych skurczy to wszystko raczej powinno byc ok i po prostu byc dobrej mysli bo teraz jak widze to i te zatrzymania akcji serca(we wczesnej ciazy) zdazaja sie nawet jak kobitki biora ten hormon...:dry:
w PL do ginka kobitki chodza, badanie placowe maja itd. i wszytsko ok a i tak ta przykra sprawa sie przytrafia..na to nie ma rady:wściekła/y:
takze stalo sie to tuaj a moglo tez stac i w PL

reklama
Do góry