reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Jest uniwerek , jest. I bardzo duzo obcokrajowcow tu studiuje. Tylko musze sie rozeznac, bo tak na prawde to wczesniej sie tym nie interesowalam, tylko tak ostatnio cos mnie naszlo. A oprocz tego to moj P jeszcze mi suszy glowe z prawem jazdy. Moze tez warto byloby zrobic, tylko czy czas znajde na to wszystko...
Olinda- no wlasnie, co tak cichutko? Pewnie pogode ma lepsza i lata...:-D

reklama
OJ DZIEWCZYNKI JESTEM, JESTEM POGODY NIE MAM LEPSZEJ CHOĆ RANEK BYŁ PIĘKNY I SŁONECZNY WIĘC ZROBIŁAM PRANIE I WYWIESIŁAM CIUSZKI NA OGRODZIE :tak:I NIESTETY ZACZĘŁO MŻYĆ:wściekła/y::szok: I TAK WŁAŚNIE SIĘ SUSZĄ. A KOBIETKI WY MIAŁYŚCIE CESARKE TAK? TO JAK TU JEST Z ŚCIĄGANIEM SZWÓW? BUŚKA:-)

hej dziewczyny sorki że wam sie wtrace,ale od jakiegos czasu was podczytuje i u was tak milo tu i cieplutko.Wpadajcie czesciej na Mamy z UK.
Pozdrawiam Was serdecznie i życze zdrówka wszystkim.

Olinda ja tez juz siedze 4 lata w domu i narazie chcem zeby tak zostalo poki maly nie podrosnie.
Zastanawialyscie sie niedawno tutaj na forum jak to jest z tym drugim dzieckiem.U mnie jest tak ze własnie te drugie jest bardziej rozbrykane.ten drugi synek to tak daje w kosc,wszedzie włazi,ciagnie za kable, itp.Przy pierwszym synku to mogłam miec obrusik na stole zwisajacy i nie sciagnał.A Natan to tylko patrzy gdzie by wejsc i co by zbroic.Ale nie poweidziane ze wszystkie młodsze dzieci sa takie.

HEJ IZKA. NIE PRZEPRASZAJ WSZYSCY SĄ TU MILE WIDZIANI:-) A IM NAS WIĘCEJ TO WESELEJ:tak::-D:-D :rofl2: CZAS POKAŻE CO OLIWIA DLA NAS SZYKUJE MAM NADZIEJE ŻE WYTRZYMAM TO NERWOWO:sorry2::-D A TY PISZ DO NAS CZĘŚCIEJ. BUZIAKI

ACHA IZKA MAM PYTANKO POSYŁASZ GDZIEŚ KOLINA NA JAKIEŚ ZAJĘCIA Z INNYMI DZIEĆMI? STEFANKA, ALEX A WY GDZIE? MY TO SIĘ WYMIJAMY. BUSKA:happy: A MOJE CIUSZKI MAJĄ DZISIAJ DODATKOWE PŁUKANIA:crazy::wściekła/y: A MI SIĘ NIE CHCE ICH ŚCIĄGNĄĆ :no: PAAAAAAAAAAAA

Olinda moj Kolin chodzi od marca do przedszkola 3 razy w tyg po 2 i pol godz.a od wrzesnia bedzie chodzil 5 razy w tyg po 2 i pol godz.a od stycznia 2009 idzie juz do szkoly.no i raz w tyg chodzimy do centrum dla dzieci aby Natan tez mogł sie pobawic z maluszkami.
A twoja mala gdzies chodzi?

Mnie szyli takimi nicmi, ktore same sie po jakims czasie rozpuszczaja, takze nie mialam sciagania szwow cale szczescie, bo to chyba troche boli.
U Oliwierka wszystko gra. Teraz bawi sie grzecznie, ale znajac go, to zaraz sie znudzi i mamusia bedzie musiala znow robic patataj patataj...:-D:-DA co Olenka porabia?
A jak Ci Olinda juz poschna rzeczy, to dawaj nam do prasowania, bo my z Iza lubimy prasowac, nie Iza?

OLA BĘDZIE CHODZIĆ OD WRZESNIA 2 RAZY W TYGODNIU NA 3 GODZ I NIE POWIEM TROCHE SIĘ MARTWIE JAK TO BĘDZIE PRZECIEZ ONA NIC ICH NIE BĘDZIE ROZUMIAŁA :no: A JAK BYŁO Z
KOLINEM JAK SOBIE RADZIŁ Z POCZĄTKAMI? ALEX MOJA OLA TO CHODZĄCY ANIOŁEK SAMA SOBĄ SIĘ ZAJMUJE ZADKO KIEDY MARUDZI MAM RAJ NA ZIEMI Z NIĄ:tak::-D A TERAZ ROBI DOMEK JEST NA ETAPIE KSIĘŻNICZEK I KONIKÓW:-D A JEŚLI CHODZI O CIUCHY TO JA NIE NARZEKAM TEŻ LUBIE PRASOWAĆ CHOĆ ODKĄD JESTEM W CIĄŻY MAM LEKKIEGO LENIA ALE NIE JEST ŻLE NIC MI NIE ZALEGA:tak::-D BUZIAKI

reklama
A MY JUŻ PO OBIADKU I JAK TAK DALEJ BĘDZIE ŻE SIĘ TAK OPYCHAM TO JAK BEDE WYCHODZIC Z DOMKU TO BEDZIE NAJPIERW BRZUCH POTEM DŁUGO, DŁUGO NIC A POTEM JA:-D OLIWCE CHYBA TEZ SMAKOWAŁO BO TROSZKE POKOPAŁA MAMUSIE:tak::-D BUZIAKI COŚ SIE OPUSZCZACIE KOBIETKI W PISANIU:-p;-):-D

Do góry