reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

olinda ja na poczatku myslalam ze sie nie nadaje na matke i ze sie wykoncze i zalamie psychicznie. cale szczescie jakos sie z corcia dogadalam i od 5 tygodnia jakos nam sie uklada :) nie moge na nia zlego slowa powiedziec :)) spi w nocy, ladnie je, w dzien tez potrafi sie soba zajac!! napraawde nie myslalam ze tak to sie ulozy!
ale powiem wam ze nie wyobrazam sobie miec dwoje dzieci. moze dlatego ze ja chce pracowac a nie w domu siedziec. wydaje mi sie ze 2 to ciezzkka praca a my tutaj tylko we dwoje ( pewnie tak jak wy ) i mamusia mi nie popilnuje dzidzi...
alex no ale jakas koncepcje na kreacje masz??

reklama
stefanka PEWNIE CI ZA PARE LAT PRZEJDZIE I BĘDZIESZ CHCIAŁA ŻEBY GAJUNIA MIAŁA RODZEŃSTWO, TAK BYLO ZE MNĄ I PRAWDE MÓWIĄC TYLKO DLATEGO ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA DRUGIE DZIECIĄTKO ŻEBY OLA NIE ZOSTAŁA SAMA NA ŚWIECIE JAK NAS ZABRAKNIE.:tak: ALE NA TRZECIE JUŻ NAPEWNO SIĘ NIE ZDECYDUJE:-D ALEX A TY SIĘ SZYKUJ BO CHRZCINY OLIWIERKA TO NIE BYLE CO MUSISZ WYGLĄDAĆ JAK PRZYSTALO W KOŃCU ZA GRANICĄ MIESZKASZ;-):-D:-D BUŚKA​

A no otoz to Olinda, ha ha :-D:-D. W koncu jak przyjade, to trzeba cos soba reprezentowac, nie? :-D:-D A tak powaznie, to na pewno chce sukienke dla siebie, ale jeszcze nic nie widzialam ciekawego. Moze z bolerkiem, zalezy jaka pogoda bedzie.Raczej taka do kolan. No a dla Oliwieraska, to jakis ladny komplet, w stylu garniturek. Najchetniej bialy. Albo niech ma nawet dodatki w innym kolorze, ale ogolnie to bialy.
Ja bardzo chetnie druga dzidzie( pisalam juz z reszta wczesniej) ale nie tak zaraz. A w domku w przeciwienstwie do Stefanki moge siedziec. Taki ze mnie typ kury domowej troche. Lubie posprzatac, cos ugotowac itp.
Milego wieczoru. A raczej nocki :-)

ALEX TY TO TAK JAK JA :tak:JUŻ PONAD 4 LATA SIEDZE W DOMU BO CAŁĄ CIĄŻE Z OLĄ TEŻ PRZESIEDZIAŁAM I NIE POWIEM ŻEBY MI ŹLE BYŁO:-D:-D NO I JESZCZE TROCHĘ POSIEDZĘ:tak::-D:-D TERAZ CIĘŻKO BYŁOBY MI SIĘ PRZYZWYCZAIĆ DO PRACY :tak: BUZIAKI TEŻ ZYCZE SPOKOJNEJ NOCKI

hhehe aa wy kuryy :) niee ja juz bym poszla do pracy nawet do fabryki wszystko mi jedno :) a tak naprawde to moja praca nie zajmuje duzo czasu i nie jest bardzo meczaca wiec mam nadzieje ze wszystko sie ulozy bez bolu...

No nie mowie ze cale zycie tak przesiedze.Na pewno ktoregos dnia pojde do pracy, chocby po to zeby wyjsc do ludzi, bo tego brakuje. Ale jeszcze nie teraz. Teraz chce sie zajac synkiem, troche pojezdzic, swiat mu pokazac itp itd, ale ktoregos dnia napewno...:tak::-)

WITAM SIĘ Z RANA:-) NIE NO JA TEŻ KIEDYŚ RUSZE CZTERY LITERY :-D I RUSZE DO PRACY ŻEBY NA EMERYTURE ZAROBIĆ, BO JAK MĄŻ POSZUKA SOBIE MŁODSZEJ TO CO JA ZROBIE:-D:-D ALE PUKI CO ODDAJE SIĘ ROLI MATKI I ŻONY. BUZIAKI I MIŁEGO DNIA ŻYCZYMY:happy:

wiecie co?? mysle ze jak macie w planach jednak pozniej wrocic do pracy to w czasie kiedy siedzicie w domu mozecie skonczyc sobie jakas szkole albo kurs to pozniej bedzie latwiej znalezc jakas fajna prace :)) hehhe wiem wiemm jestem maniaczka !!

Nie Stefanka, wcale nie maniaczka, bo to nie glupi pomysl. Ja zobacze co ma Plymouth do zaoferowania, bo juz nawet wczesniej troche o tym myslalam.
A jak dzis samopoczucie u wszystkich? Co w planach?

reklama
alex ja czekam az J wstanie i lece do urzedu!! nie wiem czy wszyscy pojdziemy bo deszcz pada...zobaczymy. a co do twojej nauki to w twoim pieknym miescie jest nawet uniwerek :)
ja teraz mysle o migowym, jakos tak mi przyszlo to do glowy...
olindaa a ty co sie nie odzywasz???

Do góry