reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

DZIEŃ DOBRY:tak: TAK JAK MYŚLAŁAM MIESZKAM NA ZADUPIU NIEDALEKO NORWICH (NORWICH NAPEWNO ZNAJDZIESZ NA MAPIE):-( DZISIEJSZA POGODA TEŻ ZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA ALE ZOBACZYMY (MOŻE DZISIAJ CIUSZKI WYSCHNĄ:tak::-D) BUZIAKI

reklama
MEDIO WRACAJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAME PODŁE KOBIETKI MI SIĘ TRAFIŁY:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D ZERO WSPÓŁCZUCIA:no::no::no:

JESTEM ZAŁAMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RĘCE OPADAJĄ :tak::tak: TEN JAD TO TAK NA CODZIEŃ CZY TYLKO OD ZŁEJ POGODY???????????? BUZIAKI DLA GAJUNIIIII

Witam mamuski

Olinda ja tez zawsze mowie ze mieszkamy na zadupiu,ale niestety mieszkam po tej stronie co Alex.Wiec tez mam daleko do ciebie.

Alex słodki ten twoj synus-gdzie mu do łobuza.Widac po oczach że aniolek. Moj Natan, ten to dopiero jest łobuz.

No dziewczyny co wy dzis takie nastroje macie.:-)
To chyba ta pogoda tak wpływa na ludzi.

ALEŻ MI SIĘ NUDZI, POGODA DO BANI JUŻ NAWET DRZEMKĘ SOBIE ZROBIŁAM:tak: A U WAS KOBIETKI TO CHYBA ŁADNA POGODA BO NIC NIE CHCECIE PISAĆ:rofl2: IDE BRAĆ SIĘ ZA OBIADEK:happy:

Tak, Norwich to wiem gdzie jest. No, wywialo Cie Olinda rzeczywiscie daleko. Ze Stefanka spacerek to i owszem, ale do Norwich ? Przesadzilas...:-D:-D:-D Gdzie ten mezus Cie wywiozl?
Zartuje, glowa do gory. Z pogoda tez bedzie lepiej( mam nadzieje:dry:). Pada tydzien, a ja tez mam wrazenie ze caly rok. No, ale dzis troche przerwy bylo, wiec wyskoczylam na chwile .
Iza- no moze az taki lobuz to ten Oliwierasek nie jest.Ale i on czasem potrafi pokazac...

MY WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY ZE SPACERKU NA SZCZĘŚCIE NIE PADA NO I CIUSZKI ZDĄŻYŁY WYSCHNĄĆ:tak::-D IDE COŚ ZJEŚĆ BO OLIWKA JUŻ WSZYSTKO WYSSAŁA :szok: MAŁY RZARŁOCZEK Z NIEJ:-D MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ:tak:

reklama
na UK cisza wiec zaglondam do was

moja mała spi od 20 min jak nigdy:sorry2: teraz zastanawiam sie o której wstanie gotowa do zabawy???????????????

wiecie co ja juz bym chciała tak cała noc przespac!!!!!!!!!!!!!! jak narazie 11 miesiecy i ani jednej:no::no::no::no::no:

Do góry