reklama
medio KOCHANA NIE SMUĆ SIE NIE CHCE WZBUDZAĆ W TOBIE NADZIEJI ALE MAM 3 PRZYKLADY ŻE POMYLILI SIE WLAŚNIE Z CHŁOPCZYKA NA DZIEWCZYNKE. NADAL BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI I NIE WIEM DLACZEGO ALE MAM PRZECZUCIE ŻE BĘDZIESZ MIAŁA CÓRCIE A MÓJ HUMOR JUŻ SIE POPRAWIŁ MĄŻ PRZYJECHAŁ DO DOMKU I JUŻ JEST LEPIEJ BUZIACZKI
alex3meyer
Matka gagatka
Nie martw sie Medio, bo na prawde moze zdarzyc sie wszystko. U mojej kolezanki tez powiedzieli ze chlopiec, a jej sie dziewczynka urodzila. Niby siusiaka widzieli na usg, a tu dziewczynka sie rodzi- ale sie zdziwili. Poza tym nie ma sie co smucic, cieszyc sie trzeba ze zdrowe dziecko.
alex3meyer
Matka gagatka
Tak Medio- udanego wypoczynku. Odezwij sie pozniej. Pozdrawiamy.
Medio
Fanka BB :)
Odezwę się jakoś choć moja mama nie ma w domciu podłączenia do internetu, moż pójdę do sąsiadki, czasem brat laptopa przyniesie to coś naskrobię.
W Polsce mam tez z moją mamą jechać nad morze, choć nie wiem co z tego wyjdzie,bo zanosi się deszczowa pogoda:((
Alex43meyer a Ty planujesz druga dzidzię (z którego jesteś rocznika, bo ja i Olinda 80)?
Olinda a jak Ty się czujesz kiedy następna wizyta u położnej?
W Polsce mam tez z moją mamą jechać nad morze, choć nie wiem co z tego wyjdzie,bo zanosi się deszczowa pogoda:((
Alex43meyer a Ty planujesz druga dzidzię (z którego jesteś rocznika, bo ja i Olinda 80)?
Olinda a jak Ty się czujesz kiedy następna wizyta u położnej?
alex3meyer
Matka gagatka
Sluchajcie niewiarygodne- ja tez 1980
Oj tak, bardzo chcialabym miec druga dzidzie, ale jeszcze nie w tej chwili, wedlug planu, ktory sobie zalozylam, moge zaczac sie starac pod koniec przyszlego roku ha ha, ale wiadomo jak to z planami :-)
Ja tez wybieram sie do Polski i to juz za 12 dni. Bede chrzcila Oliwierka. Tez moja mama nie ma internetu, wiec nie wiem jak to bedzie z BB, ale i tak po powrocie sie odezwe i wszystko nadrobie.
Oj tak, bardzo chcialabym miec druga dzidzie, ale jeszcze nie w tej chwili, wedlug planu, ktory sobie zalozylam, moge zaczac sie starac pod koniec przyszlego roku ha ha, ale wiadomo jak to z planami :-)
Ja tez wybieram sie do Polski i to juz za 12 dni. Bede chrzcila Oliwierka. Tez moja mama nie ma internetu, wiec nie wiem jak to bedzie z BB, ale i tak po powrocie sie odezwe i wszystko nadrobie.
reklama
Medio
Fanka BB :)
Alex3meyer to super, szykuje Ci się wielkie wydarzenia, życzę udanych chrzcin!
Olinduś trzymaj się i ucałuj Oleńkę!
Witaski!
Ja zaraz szykuję się i za 2,5 godz śmigamy na lotnisko. Postaram się zaglądać do was jak dorwę u kogoś sie gdzieś do internetu,. Bardzo dziękuje wam za wsparcie.
We wtorek jedziemy na usg 3D pooglądać bużkę małego ,żeby miał pamiątkę na przyszłość, no i żeby Krzysiu mógł zobaczyć swego brata, bo ze zwykłego usg to on wiele nie rozumiał. Szkoda mi tylko,że mój mężuś tak szybko musi wracać z powrotem ,ale chyba jakoś wytrzymam, a jak nie to wracam do Anglii wcześniej ak mi się znudzi PL, bo pierwotnie mam plan powroyu dopiero 17 września. Zobaczymy.Buziam was i dziękuje że jesteście!
Olinduś trzymaj się i ucałuj Oleńkę!
Witaski!
Ja zaraz szykuję się i za 2,5 godz śmigamy na lotnisko. Postaram się zaglądać do was jak dorwę u kogoś sie gdzieś do internetu,. Bardzo dziękuje wam za wsparcie.
We wtorek jedziemy na usg 3D pooglądać bużkę małego ,żeby miał pamiątkę na przyszłość, no i żeby Krzysiu mógł zobaczyć swego brata, bo ze zwykłego usg to on wiele nie rozumiał. Szkoda mi tylko,że mój mężuś tak szybko musi wracać z powrotem ,ale chyba jakoś wytrzymam, a jak nie to wracam do Anglii wcześniej ak mi się znudzi PL, bo pierwotnie mam plan powroyu dopiero 17 września. Zobaczymy.Buziam was i dziękuje że jesteście!
Podziel się: