reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Jak narazie to co chwilę placzę, tak bardzo czekałam na córeczkę, wiem,że to głupie, ale łzy same mi ciekną jak grochy.

reklama
medio KOCHANA NIE SMUĆ SIE NIE CHCE WZBUDZAĆ W TOBIE NADZIEJI ALE MAM 3 PRZYKLADY ŻE POMYLILI SIE WLAŚNIE Z CHŁOPCZYKA NA DZIEWCZYNKE. NADAL BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI I NIE WIEM DLACZEGO ALE MAM PRZECZUCIE ŻE BĘDZIESZ MIAŁA CÓRCIE :tak:A MÓJ HUMOR JUŻ SIE POPRAWIŁ MĄŻ PRZYJECHAŁ DO DOMKU I JUŻ JEST LEPIEJ:-D BUZIACZKI

Olinduś ciesze się ,że humorek już masz dobry, życzę Ci równiez udanej nocki i kolorowych snów!

Nie martw sie Medio, bo na prawde moze zdarzyc sie wszystko. U mojej kolezanki tez powiedzieli ze chlopiec, a jej sie dziewczynka urodzila. Niby siusiaka widzieli na usg, a tu dziewczynka sie rodzi- ale sie zdziwili. Poza tym nie ma sie co smucic, cieszyc sie trzeba ze zdrowe dziecko.

CZEŚĆ DZIEWCZYNY:-) MEDIO MAM NADZIEJE ŻE HUMOR TROSZECZKĘ CI SIE POPRAWIŁ:tak: JAK BĘDZIESZ PO TYM USG 3D TO NAPISZ DO NAS KONIECZNIE:tak: ŻYCZYMY WSPANIAŁEGO URLOPU I OCZYWIŚCIE SZCZĘŚLIWEJ PODRÓŻY. BUZIAKI

Odezwę się jakoś choć moja mama nie ma w domciu podłączenia do internetu, moż pójdę do sąsiadki, czasem brat laptopa przyniesie to coś naskrobię.
W Polsce mam tez z moją mamą jechać nad morze, choć nie wiem co z tego wyjdzie,bo zanosi się deszczowa pogoda::(((
Alex43meyer a Ty planujesz druga dzidzię (z którego jesteś rocznika, bo ja i Olinda 80)?
Olinda a jak Ty się czujesz kiedy następna wizyta u położnej?

Sluchajcie niewiarygodne- ja tez 1980 :-D:-D:-D
Oj tak, bardzo chcialabym miec druga dzidzie, ale jeszcze nie w tej chwili, wedlug planu, ktory sobie zalozylam, moge zaczac sie starac pod koniec przyszlego roku ha ha:-D, ale wiadomo jak to z planami :-)
Ja tez wybieram sie do Polski i to juz za 12 dni. Bede chrzcila Oliwierka. Tez moja mama nie ma internetu, wiec nie wiem jak to bedzie z BB, ale i tak po powrocie sie odezwe i wszystko nadrobie.

reklama
Alex3meyer to super, szykuje Ci się wielkie wydarzenia, życzę udanych chrzcin!
Olinduś trzymaj się i ucałuj Oleńkę!
Witaski!
Ja zaraz szykuję się i za 2,5 godz śmigamy na lotnisko. Postaram się zaglądać do was jak dorwę u kogoś sie gdzieś do internetu,. Bardzo dziękuje wam za wsparcie.
We wtorek jedziemy na usg 3D pooglądać bużkę małego ,żeby miał pamiątkę na przyszłość, no i żeby Krzysiu mógł zobaczyć swego brata, bo ze zwykłego usg to on wiele nie rozumiał. Szkoda mi tylko,że mój mężuś tak szybko musi wracać z powrotem ,ale chyba jakoś wytrzymam, a jak nie to wracam do Anglii wcześniej ak mi się znudzi PL, bo pierwotnie mam plan powroyu dopiero 17 września. Zobaczymy.Buziam was i dziękuje że jesteście!

Do góry